bigos Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Pieski są ślicznbe i szczęśliwe:klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Quote
Mysia_ Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 zaba14 napisał(a):aa.... Balbinka :loveu: No tak ulubienica Ani :) Niestety Balbinka na spacerki nie chodzi, bo jej się trochę nie chce :evil_lol: Quote
zaba14 Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):No tak ulubienica Ani :) Niestety Balbinka na spacerki nie chodzi, bo jej się trochę nie chce :evil_lol: Oj.. no nie ładnie Balbina nie ładnie, powinnas sie ruszac ;) Mikus ciagle chodzi na spacerki i jak sie trzyma :cool3: Quote
Mysia_ Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 zaba14 napisał(a):Oj.. no nie ładnie Balbina nie ładnie, powinnas sie ruszac ;) Mikus ciagle chodzi na spacerki i jak sie trzyma :cool3: No coż... Balbinka to woli wylegiwać się i w kuchni siedzieć :evil_lol: Kiedyś ją zabrałam na spacer i nie była zachwycona... :mad: Quote
Mysia_ Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 Hopajcie do góry moje piękne psiska! :cool3: Quote
Mysia_ Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Ojoj... dzisiaj nie porobiłam zdięć :( ale baterie w aparacie padły :-( Quote
Patikujek Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Nie no wczoraj był straszny ruch, masa ludzi do tego wycieczka szkolna! Oj, było co robić. Nawet jakby w aparacie baterie nie siadły to nie byłoby czasu na spacerki!!! Quote
zaba14 Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Nie no wczoraj był straszny ruch, masa ludzi do tego wycieczka szkolna! Oj, było co robić. Nawet jakby w aparacie baterie nie siadły to nie byłoby czasu na spacerki!!! Jest akcja "Na wiosne najwierniejsze suczki?" ;) cos słyszałąm w radiu ;) Quote
Mysia_ Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 A dzisiaj to dopiero nie miałam czasu :( Quote
Mysia_ Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Fotki z dziś :) Dzisiaj na spacerku szukaliśmy wiosny... I nawet troszkę znaleźliśmy :razz: : Quote
Patikujek Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Super powychodziły zdjęcia, nie myślałam, że aż takie fajne będą bo przecież te psiaki na spacerku to ustać w miejscu nie mogły. A w ogóle cieszę się z tych naszych drobnych oznak wiosny to daje mi siłę do :multi: życia Quote
Mysia_ Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 zaba14 napisał(a):Ojej.. ale uśmiechnięte pycholki :) :loveu: To daje mi ogromną satysfakcje i radość :) :loveu: :multi: Quote
lady_lina Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Obejrzałam wszystkie foteczki..Te psiaki sa sliczne..po prostu niesamowite..:) To bardzo przykre ze takie cudenka sa w schronsku..:( Quote
lady_lina Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Wszystkie pysie do góry!!! HOP!!:) te mordki sa przesliczne :) Quote
lady_lina Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Mysia_Zabrze']Jeszcze jedna fotka: Slicznosci :loveu: to jest ona czy on? I w jakim wieku? Az zal d**e sciska ze takie slodziaki nie maja domku :( Quote
Patikujek Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='lady_lina']Slicznosci :loveu: to jest ona czy on? I w jakim wieku? Az zal d**e sciska ze takie slodziaki nie maja domku :( To jest suczka - Neli. Jest młoda ale dokładnie teraz niepamiętam. Uwielbia ganiać za patykami na spacerkach, wręcz ma "hopla" na tym punkcie i do tego jest bardzo kochana!!! Do tego wszystkiego dołączam kilka zdjęć z dzisiejszych spacerków: Bardzie z przodu widać Kire a za nią Szantja A to Łolesek na spacerku O i Szantja, chyba coś ciekawego zobaczyła:lol: Tu bardziej z przodu widać Misia a za nim Tuptuś A któż tutaj biegnie, to...KIKA Quote
Mysia_ Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 Fotki z dzisiejszych spacerków :loveu: cdn. :razz: Quote
Mysia_ Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 Ciąg dalszy dzisiejszych spacerków :cool3: cdn. :loveu: Quote
lady_lina Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Te psiaki sa sliczne :) szkoda ze takie cuda siedza w schronisku..:( niestety wiekszosc osob chce szczeniaczki eh robi mi sie strasznie smutno jak widze takie sliczne pyszczki które sa w schronisku.. Sliczne psiaki i fajne fotki:) zwłaszcza te na torach sa super :lol: Quote
Limonka Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 lady_lina napisał(a):Sliczne psiaki i fajne fotki:) zwłaszcza te na torach sa super :lol: A po tych torach jeszcze jeżdżą pociągi? Quote
Patikujek Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Jeżdżą ale tylko w dni robocze, i wtedy staramy się unikać chodzenia w ich okolicach, a w weekendy nie ma się czego obawiać:lol: Podnoszę śliczne psinki!!! Quote
Recommended Posts