Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
No tak ulubienica Ani :) Niestety Balbinka na spacerki nie chodzi, bo jej się trochę nie chce :evil_lol:

Oj.. no nie ładnie Balbina nie ładnie, powinnas sie ruszac ;) Mikus ciagle chodzi na spacerki i jak sie trzyma :cool3:

Posted

zaba14 napisał(a):
Oj.. no nie ładnie Balbina nie ładnie, powinnas sie ruszac ;) Mikus ciagle chodzi na spacerki i jak sie trzyma :cool3:

No coż... Balbinka to woli wylegiwać się i w kuchni siedzieć :evil_lol:
Kiedyś ją zabrałam na spacer i nie była zachwycona... :mad:

Posted

Nie no wczoraj był straszny ruch, masa ludzi do tego wycieczka szkolna! Oj, było co robić. Nawet jakby w aparacie baterie nie siadły to nie byłoby czasu na spacerki!!!

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Nie no wczoraj był straszny ruch, masa ludzi do tego wycieczka szkolna! Oj, było co robić. Nawet jakby w aparacie baterie nie siadły to nie byłoby czasu na spacerki!!!

Jest akcja "Na wiosne najwierniejsze suczki?" ;) cos słyszałąm w radiu ;)

Posted

Super powychodziły zdjęcia, nie myślałam, że aż takie fajne będą bo przecież te psiaki na spacerku to ustać w miejscu nie mogły. A w ogóle cieszę się z tych naszych drobnych oznak wiosny to daje mi siłę do :multi: życia

Posted

[quote name='lady_lina']Slicznosci :loveu: to jest ona czy on? I w jakim wieku?
Az zal d**e sciska ze takie slodziaki nie maja domku :(
To jest suczka - Neli. Jest młoda ale dokładnie teraz niepamiętam. Uwielbia ganiać za patykami na spacerkach, wręcz ma "hopla" na tym punkcie i do tego jest bardzo kochana!!!
Do tego wszystkiego dołączam kilka zdjęć z dzisiejszych spacerków:

Bardzie z przodu widać Kire a za nią Szantja

A to Łolesek na spacerku

O i Szantja, chyba coś ciekawego zobaczyła:lol:

Tu bardziej z przodu widać Misia a za nim Tuptuś

A któż tutaj biegnie, to...KIKA

Posted

Te psiaki sa sliczne :) szkoda ze takie cuda siedza w schronisku..:( niestety wiekszosc osob chce szczeniaczki
eh robi mi sie strasznie smutno jak widze takie sliczne pyszczki które sa w schronisku..
Sliczne psiaki i fajne fotki:) zwłaszcza te na torach sa super :lol:

Posted

Jeżdżą ale tylko w dni robocze, i wtedy staramy się unikać chodzenia w ich okolicach, a w weekendy nie ma się czego obawiać:lol:
Podnoszę śliczne psinki!!!