Mysia_ Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Spacerowicze na pierwszą stronke! :loveu: Proszę mi tu komentować nasze miśki :razz: Quote
lady_lina Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Psiaki sliczniutkie;) a jak sie ciesza z tych spacerow..tak milo ogladac usmiechniete mordki..:) Quote
Mysia_ Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 lady_lina napisał(a):Psiaki sliczniutkie;) a jak sie ciesza z tych spacerow..tak milo ogladac usmiechniete mordki..:) w realu jeszcze milej :loveu: Quote
Patikujek Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 To sama prawda Mysiu!!! Miło jest patrzeć na te uszczęsliwone psie mordki podczas spacerków:lol: Quote
lady_lina Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):To sama prawda Mysiu!!! Miło jest patrzeć na te uszczęsliwone psie mordki podczas spacerków:lol: Dokladnie...Jak dobrze,ze na swiecie sa jeszcze osoby ktore go zmieniają... Mysiu robisz naprawde cos wspanialego dajesz im tyle radosci,poswiecasz im tyle czasu..to jest wspaniale... Quote
Mysia_ Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 lady_lina napisał(a):Dokladnie...Jak dobrze,ze na swiecie sa jeszcze osoby ktore go zmieniają... Mysiu robisz naprawde cos wspanialego dajesz im tyle radosci,poswiecasz im tyle czasu..to jest wspaniale... choć czasem człowieka jakiś wielki dół łapie... :roll: Quote
Patikujek Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Podnoszę wszystkie uśmiechnięte mordki:lol: !!! Quote
Patikujek Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Czemu tak daleko spadła ta nasza galeria??? Quote
nathaniel Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Hauuuu, ale super, dziewczyny powiedzcie mi czy jutro jest otwarte schronisko , bo mama kupiła jakiś syf (karma) i sie juz troszke rzeczy dla was nazbieralo (miska dwukomorowa, że się tak wyraże, obroża i chyba kolczatka siostry ...tj. jej psa ;] ) i bym wpadla Quote
Patikujek Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Jest jutro otwarte, a nawet wszystkie prawie dziewczyny bvędą :) Quote
Mysia_ Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 nathaniel napisał(a):Hauuuu, ale super, dziewczyny powiedzcie mi czy jutro jest otwarte schronisko , bo mama kupiła jakiś syf (karma) i sie juz troszke rzeczy dla was nazbieralo (miska dwukomorowa, że się tak wyraże, obroża i chyba kolczatka siostry ...tj. jej psa ;] ) i bym wpadla nathaniel zapraszamy :razz: może jakieś nowe foteczki Rambusia i Pusi przywieziesz :) Quote
Mysia_ Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Kto jeszcze nie obejrzał naszej cudnej galerii??? :mad: Quote
nathaniel Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 musze wpasc , ale jakos tak czasu brak ;/ ... :/ Zdjecia musze wywolac, bo teraz cyfrowka, to wiesz ;D , nie latam juz do wywolywania Quote
Mysia_ Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 nathaniel napisał(a):musze wpasc , ale jakos tak czasu brak ;/ ... :/ Zdjecia musze wywolac, bo teraz cyfrowka, to wiesz ;D , nie latam juz do wywolywania oj nathaniel! :mad: w takim razie nadal czekamy.... Quote
Patikujek Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 A ja choć taka brzydka pogoda znalazłam czas żeby pospacerować z pieskami:lol: Dżeki (czarny) i Spajder Tami Spajder Tuptuś (rudy) i Metro Tami (rudy) i Metro Dżeki Dolar Quote
Mysia_ Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Zawsze w deszczową pogodę przypominam sobie spacerki z moją pupilką Wiką (której już nie ma w schronisku - ma wspaniały domek :loveu: )... dlatego, że wystarczyło, że troszkę pokropił deszczyk a ona odmawiała pójścia na spacer :evil_lol: Quote
Patikujek Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 No to kilka fotek ze spacerków: Czata Gorbi Hienka Tami Kruczek Quote
Patikujek Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Kruczek Reks Tami i Tuptuś Sila i Tami Dżeki Frędzel (biało-czarny) i Bazyliszek Quote
Mysia_ Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 I ja nie będę gorsza :) dzisiaj wreszcie zaświeciło słońce :loveu: Bruni: Pryszcz :evil_lol: : Tuptuś: Tami: Bond: Hary: Dżeki: Łapka: Quote
Mysia_ Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Sara: Na pierwszym planie Tuptuś: Bumerek (a za nim Karuś) : Frędzel i Bond : Frędzel: Bumer ( i dupka Karusia) : Argo: Karuś: Bond goniony przez Frędzla: Quote
Patikujek Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Mysia_Zabrze'] Tuptuś: Bosko wyszło ci to zdjęcie Myszko:loveu: Quote
Mysia_ Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Bosko wyszło ci to zdjęcie Myszko:loveu: no w sumie też mi się podoba ;) Quote
Mysia_ Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Bartek: Sila: Argo: Stefuś: Dani: Łapka: Perełka: Quote
Recommended Posts