zaba14 Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Mysia_Zabrze napisał(a):A no luzem :) Jak Mysza w schronisku jest praktycznie codziennie (albo codziennie ;P ) to zna kazdego psa jak swojego :eviltong: . Hi Hi wyobrazasz sobie spacer z 15 psami na smyczy? nie realne :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 I nigdy nigdzie nie uciekaja? nie boicie sie,ze zwieje i bedzie po psie??bo przeciez nigdy do konca nie pozna sie w schronisku kazdego psa charakter...a co na to ludzie??? Quote
coztego Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 KaRa_TC napisał(a):a co na to ludzie??? Jacy ludzie?? ;) Dookoła zabrzańskiego schroniska są tylko pola, a dziewczyny wyprowadzają luzem te pieski, które dobrze znają. Z nami w Rudzie wychodziła luzem tylko Kira, która wychodziła samowolnie (uciekała przez ogrodzenie) i z nami grzecznie wracała... A przez cały spacer aportowała kamienie :loveu: W Rudzie też są rozległe pola w okolicy schroniska Quote
zaba14 Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [quote name='coztego']Jacy ludzie?? ;) Dookoła zabrzańskiego schroniska są tylko pola, a dziewczyny wyprowadzają luzem te pieski, które dobrze znają. Z nami w Rudzie wychodziła luzem tylko Kira, która wychodziła samowolnie (uciekała przez ogrodzenie) i z nami grzecznie wracała... A przez cały spacer aportowała kamienie :loveu: W Rudzie też są rozległe pola w okolicy schroniska Otoż to .. ;) W sumie u nas często widac ludzi (w Rudzie Śl.) bo sami chodzą z własnymi psami na spacery na pola.. ;) a nie jeden człowiek przystał i patrzył na Kire nawet ktoś zwrócił uwagę, ze to taki mądry i posłyszny pies i aż żal że w schronisku siedzi.. a to nasz ukochana.. ;) Kto znajdzie Kire? :))) Ona była taka szczęśliwa na tych spacerkach.. ;) mam nadzieje, że jest jej dobrze teraz... Quote
Mysia_ Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 Jeszcze nigdy żaden piesio nam nie uciekł :) Chyba, że gdzieś w krzaki poszedł, a potem sam pod schronisko wrócił :D Raz tylko musiałyśmy psa szukać , ale znalazł się i cieszył się do nas jak szalony :) widocznie bidok gdzieś zabłodził... Czasem jak spotkamy jakiegoś człowieka (zdaża się to bardzo żadko) to coś tam gada, ale nasze psinki nikomu krzywdy nie zrobią :) Przecież nie puszczę luzem psa , którego nie znam :) Quote
Mysia_ Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 Ale dzisiaj śniegu nasypało :D Psiki na spacerze były zachwycone :) Ale ja trochę mniej, bo niezbyt fajnie mi się brneło w śniegu po kolanach... Ciąg dalszy zdięć - zdięcia z przed kilku dni :) Stefuś - Stefan :D : Pako w biegu: Roni na spacerku: Psiaki biegnące do mnie (Adi, Ajaks, Pako, Perełka, itd. :D ) : Quote
zaba14 Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 To ja pokaze jeszcze kilka zdjęc Kirusi ;) Quote
zaba14 Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Tak Kirka ma domek ;) ona była naprawde wspaniała... taka miniatura owczarka haha... nasz Kojot kochany :p tylko niestety nie wiemy jaki to dom i tu jest bol :shake: Moje ulubione ;) Bastek.. z dedykacją dla Natalii ;) Quote
MadziaZabrze Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 KaRa_TC napisał(a):To Wy wychodzicie z psami schroniskowymi luzem na spacery???? Jasne że tak Ja i Mysia razem chodzimy na spacerki. Wiecie jak fajnie jest patrzec na taka rozbieganą wesołą gromadkę z wywieszonymy jęzorkami ;) Quote
MadziaZabrze Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Szkoda ze tu nie ma zdjęcia naszego Emilka i Bartusia. (jeszcze nie bardzo sie orjętuje jak wstawia sie tu zdjęcia, ale jeszcze do tego dojdę :)) Musimy zrobić z Mysia jakieś fajne. Zobaczylibyście (niestyty tylko na zdjęciach, choć nie ma to jak na żywo) jak te psiaki sie zmieniły dzięki nam ;) Quote
Mysia_ Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 Nie ma co te spacerki to dla nich największa frajda w smutnym schroniskowym życiu :) Quote
coztego Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 No to jeszcze moje niuńki ukochane: Przystojny, chudy Bastek I wiecznie zamyślony Platon Quote
mila_2 Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 wielkie brawa dla was dziewczyny...a psiaki PRZEPIĘKNE!!!!!!!! Quote
Mysia_ Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Znalazłam kilka fotek z wakacji :) Roksi: Kazan: Madziu Kazan specjalnie dla Ciebie :) Quote
MadziaZabrze Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Dziękuje bardzo za zdjęcia mojego Kazusia :) Dlugo na nie czekałam :) Mam nadzieje że 1 lipca bede mogła go wziąć ze schroniska i że wreszcie zamieszka ze mna. Trzymajcie wszyscy za nas (za mnie i Kazanka) kciuki :) Quote
Mysia_ Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 No to ciąg dalszy moich kochaniutkich psinek ze schroniska na beztroskiej zabawie na spacerku :) Pako: Misiek: Nodiś: Ogryzio: Asta: Tobi: Quote
Iv Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Dziewczyny, jestescie cudowne. Z przyjemnoscia obejrzalam usmiechniete pyszczki Waszych psiakow. Mam nadzieje,ze kazdy z nich wkoncu znajdzie domek. Quote
Elastyna Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Dziewczyny jesteście wspaniałe, macie olbrzymie serca! Psiaki sa śliczne i dzięki Wam widać na Ich pyśkach autentycznie uśmiechy i błysk w oczach :) Pomysł tej galerii jest super! Pozdr ciepło Quote
Mysia_ Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Nawet nie potraficie sobie wyobrazić jak te psiaki cieszą się na nasz widok :) To jest dla nich godzina beztroskie frajdy z daleka od schroniskowej szarości i przygnębienia :) Quote
Magda Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):Nawet nie potraficie sobie wyobrazić jak te psiaki cieszą się na nasz widok :) To jest dla nich godzina beztroskie frajdy z daleka od schroniskowej szarości i przygnębienia :) Wyobrazam sobie co to musi byc za uczucie:multi::multi: patrzec na takie szczesliwe pieski. DZiewczyny robicie kawal dobrej roboty! Quote
Mysia_ Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Trzeba przyznać, że to ogromna satysfakcja patrzeć na te uśmiechnięte mordki :D Quote
Magda Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):Trzeba przyznać, że to ogromna satysfakcja patrzeć na te uśmiechnięte mordki :D Kurcze, szkoda, ze ja mam daleko do naszego schroniska........:-( Quote
Recommended Posts