Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
A no luzem :)

Jak Mysza w schronisku jest praktycznie codziennie (albo codziennie ;P ) to zna kazdego psa jak swojego :eviltong: . Hi Hi wyobrazasz sobie spacer z 15 psami na smyczy? nie realne :evil_lol:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I nigdy nigdzie nie uciekaja? nie boicie sie,ze zwieje i bedzie po psie??bo przeciez nigdy do konca nie pozna sie w schronisku kazdego psa charakter...a co na to ludzie???

Posted

KaRa_TC napisał(a):
a co na to ludzie???

Jacy ludzie?? ;) Dookoła zabrzańskiego schroniska są tylko pola, a dziewczyny wyprowadzają luzem te pieski, które dobrze znają.

Z nami w Rudzie wychodziła luzem tylko Kira, która wychodziła samowolnie (uciekała przez ogrodzenie) i z nami grzecznie wracała... A przez cały spacer aportowała kamienie :loveu: W Rudzie też są rozległe pola w okolicy schroniska

Posted

[quote name='coztego']Jacy ludzie?? ;) Dookoła zabrzańskiego schroniska są tylko pola, a dziewczyny wyprowadzają luzem te pieski, które dobrze znają.

Z nami w Rudzie wychodziła luzem tylko Kira, która wychodziła samowolnie (uciekała przez ogrodzenie) i z nami grzecznie wracała... A przez cały spacer aportowała kamienie :loveu: W Rudzie też są rozległe pola w okolicy schroniska

Otoż to .. ;)
W sumie u nas często widac ludzi (w Rudzie Śl.) bo sami chodzą z własnymi psami na spacery na pola.. ;) a nie jeden człowiek przystał i patrzył na Kire nawet ktoś zwrócił uwagę, ze to taki mądry i posłyszny pies i aż żal że w schronisku siedzi..
a to nasz ukochana.. ;)

Kto znajdzie Kire? :)))

Ona była taka szczęśliwa na tych spacerkach.. ;) mam nadzieje, że jest jej dobrze teraz...

Posted

Jeszcze nigdy żaden piesio nam nie uciekł :) Chyba, że gdzieś w krzaki poszedł, a potem sam pod schronisko wrócił :D Raz tylko musiałyśmy psa szukać , ale znalazł się i cieszył się do nas jak szalony :) widocznie bidok gdzieś zabłodził... Czasem jak spotkamy jakiegoś człowieka (zdaża się to bardzo żadko) to coś tam gada, ale nasze psinki nikomu krzywdy nie zrobią :) Przecież nie puszczę luzem psa , którego nie znam :)

Posted

Ale dzisiaj śniegu nasypało :D Psiki na spacerze były zachwycone :) Ale ja trochę mniej, bo niezbyt fajnie mi się brneło w śniegu po kolanach...
Ciąg dalszy zdięć - zdięcia z przed kilku dni :)

Stefuś - Stefan :D :

Pako w biegu:

Roni na spacerku:

Psiaki biegnące do mnie (Adi, Ajaks, Pako, Perełka, itd. :D ) :

Posted

Tak Kirka ma domek ;) ona była naprawde wspaniała... taka miniatura owczarka haha... nasz Kojot kochany :p tylko niestety nie wiemy jaki to dom i tu jest bol :shake:

Moje ulubione ;)

Bastek.. z dedykacją dla Natalii ;)

Posted

KaRa_TC napisał(a):
To Wy wychodzicie z psami schroniskowymi luzem na spacery????

Jasne że tak
Ja i Mysia razem chodzimy na spacerki.
Wiecie jak fajnie jest patrzec na taka rozbieganą wesołą gromadkę z wywieszonymy jęzorkami ;)

Posted

Szkoda ze tu nie ma zdjęcia naszego Emilka i Bartusia. (jeszcze nie bardzo sie orjętuje jak wstawia sie tu zdjęcia, ale jeszcze do tego dojdę :)) Musimy zrobić z Mysia jakieś fajne.
Zobaczylibyście (niestyty tylko na zdjęciach, choć nie ma to jak na żywo) jak te psiaki sie zmieniły dzięki nam ;)

Posted

Dziękuje bardzo za zdjęcia mojego Kazusia :) Dlugo na nie czekałam :) Mam nadzieje że 1 lipca bede mogła go wziąć ze schroniska i że wreszcie zamieszka ze mna. Trzymajcie wszyscy za nas (za mnie i Kazanka) kciuki :)

Posted

Dziewczyny, jestescie cudowne. Z przyjemnoscia obejrzalam usmiechniete pyszczki Waszych psiakow. Mam nadzieje,ze kazdy z nich wkoncu znajdzie domek.

Posted

Dziewczyny jesteście wspaniałe, macie olbrzymie serca!
Psiaki sa śliczne i dzięki Wam widać na Ich pyśkach autentycznie uśmiechy i błysk w oczach :)
Pomysł tej galerii jest super!
Pozdr ciepło

Posted

Nawet nie potraficie sobie wyobrazić jak te psiaki cieszą się na nasz widok :) To jest dla nich godzina beztroskie frajdy z daleka od schroniskowej szarości i przygnębienia :)

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Nawet nie potraficie sobie wyobrazić jak te psiaki cieszą się na nasz widok :) To jest dla nich godzina beztroskie frajdy z daleka od schroniskowej szarości i przygnębienia :)

Wyobrazam sobie co to musi byc za uczucie:multi::multi: patrzec na takie szczesliwe pieski. DZiewczyny robicie kawal dobrej roboty!

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Trzeba przyznać, że to ogromna satysfakcja patrzeć na te uśmiechnięte mordki :D

Kurcze, szkoda, ze ja mam daleko do naszego schroniska........:-(