Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

Posted

A gdybyście widzieli jak wracamy ze spaceru do schroniska, a wszystkie psiaczki ustawiają się w kolejce pod furtką i czekają, aż je wpuścimy :D Muszę im kiedyś taką fotkę zrobić :D

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jak reaguja psiaki, gdy w poblizu zauwaza innego psa? Nie uciekaja?
Zapanowanie nad tyloma psiakami to pewnie nie lada wyczyn;)

Posted

Zazwyczaj jak zobaczą innego psa, który jest blisko to idą do niego, ale jak tylko je zawołamy to szybko się wracają :) A na inne psy , które są daleko w ogóle nie reagują :)

Posted

Naprawdę jestem cały czas pod wrażeniem panowania nad taką sforą psów :)

Ostatnio byłam u mnie w schronisku (Gdynia) odwiedzić psiaki i zawieść troche karmy,ale nici ze spaceru z nimi - kierowniczka nie chce ich puszczać...a obok jest duży las,idealny na spacer. :(

Wklejajcie fotki dalej :) Cudownie się patrzy na takie szczęśliwe psy.

Posted

może w wakację co piątek bede wpadać ;) Ale nie wiem, czy mojej pomocy ktoś będzie chciał, bo musialabym jezdzić z osobą dorosłą (mam 14 lat ) , a osoby do 16 lat muszą być pod opieką opiekunow bynajmniejm tak mi powiedziała pani Ożołek (rok temu ) :diabloti: :diabloti: :razz:

Posted

Wczoraj i dzisiaj strasznie mi buty na spacerach przemokły :shake: Masakra... a błotko jest takie, że trochę się boje zdięcia robić , bo psiaki skaczą po mnie i nie chce, żeby aparacik się w błotku utopił :roll: Ale trzy zdięcia zrobiłam :multi:

Posted

Ania-k napisał(a):
:crazyeye: czemu to chodzące nieszczęscie??? czy to jest buldożek angielski???:lol:

aniu tak :) to jest budlozek ale u niego wszystko dobrze mieszka w kochajacym otoczeniu niestety jest chory w dziale buldozki francuskie jest jego cala historia :):) tytul " buldozek w potrzebie" czy cos takiego :)