Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

Posted

Naklejka napisał(a):
Aniu, w wolontariacie są długie smyczki, jak chcesz to je bier ;)

dzięki, ale nie lubię długich smyczy, bo się plączą i zawijają wokół łap :diabloti:
flexi byłaby dobra do schroniska :)

Mysia_ napisał(a):
o to super :)

Jakbyś chciała z Dżekim znowu iść a nie będzie chciał wyjść to wołaj ;)

teraz to ja będę mądrzejsza i po prostu zamknę mu drogę ucieczki ;)

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ania >;17284933 napisał(a):
dzięki, ale nie lubię długich smyczy, bo się plączą i zawijają wokół łap :diabloti:
flexi byłaby dobra do schroniska :)

teraz to ja będę mądrzejsza i po prostu zamknę mu drogę ucieczki ;)

tylko nie flexi :eviltong: najlepszy sposób na nauczenia psa, że na smyczy trzeba ciągnąć :eviltong:

Posted

Mysia_ napisał(a):
tylko nie flexi :eviltong: najlepszy sposób na nauczenia psa, że na smyczy trzeba ciągnąć :eviltong:

pewnie tak, ale jakbym miała mieć 5m zwykłej z tymi schroniskowymi wariatami to bym nie wytrzymała :diabloti:

Posted

cioteczki , jak byscie mogły mi napisać numery boksów z którymi jako " ta nowa :/ " będę mogła wychodzić ..
bo jadę w piątek i znów się będę zastanawiać co mogę wziąśc :P :D

Posted

Angi napisał(a):
cioteczki , jak byscie mogły mi napisać numery boksów z którymi jako " ta nowa :/ " będę mogła wychodzić ..
bo jadę w piątek i znów się będę zastanawiać co mogę wziąśc :P :D

Ja to mam zawsze problem "co" mogę wziąć :P

Posted

Hmm dziewczyny,znam trochę takich boksów,ale kurczę...wiem gdzie są i w ogole ale nigdy nie patrzę na numer boksu :mad: Jak bede w sobotę (chyba,że do jutra pogoda sie zmieni to jutro ;)) to spiszę Wam jakieś boksy...a tak teraz bez zastanowienia to mysle,że 1 brać możecie,jedyny boks,który poznałam z numeru i psiaków :diabloti:

Posted

Beatkaa napisał(a):
Hmm dziewczyny,znam trochę takich boksów,ale kurczę...wiem gdzie są i w ogole ale nigdy nie patrzę na numer boksu :mad: Jak bede w sobotę (chyba,że do jutra pogoda sie zmieni to jutro ;)) to spiszę Wam jakieś boksy...a tak teraz bez zastanowienia to mysle,że 1 brać możecie,jedyny boks,który poznałam z numeru i psiaków :diabloti:

Najlepiej jakby wiedzieć, ze na 100% można brać ten, ten, ten boks... :)

Posted

Boks numer 15 - Bumerek, Hadwes, Norman to bardzo grzeczni kawalerowie.
Byli ze mną już 2 razy na spacerach i nie sprawiali żadnych kłopotów.

Mieczysław i Tapi (są w budynku) - takie spokojne mikruski. I też lubią spacerki.
Tylko nie wiem, czy Tapiczek już może wychodzić na dwór, bo jest po sterylce.

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Boks numer 15 - Bumerek, Hadwes, Norman to bardzo grzeczni kawalerowie.
Byli ze mną już 2 razy na spacerach i nie sprawiali żadnych kłopotów.

Mieczysław i Tapi (są w budynku) - takie spokojne mikruski. I też lubią spacerki.
Tylko nie wiem, czy Tapiczek już może wychodzić na dwór, bo jest po sterylce.

oki, boks nr 15 :) jakiś jeszcze ? :)

Posted

[quote name='__Lara']oki, boks nr 15 :) jakiś jeszcze ? :)

Jakby się dało - to bardzo serdecznie proszę dla Mieczysława i Tapi.
Oni oboje mają krótkie nóżki i nie muszą iść daleko... a Miecio tak potrzebuje oddalić się od schronu i pospać trochę w krzaczkach.

Mieczysław tak wygląda:

A Tapi kruszyneczka tak:

Posted

[quote name='__Lara']Najlepiej jakby wiedzieć, ze na 100% można brać ten, ten, ten boks... :)

Tak tak tak kochana :) Z tą jedynką( w poprzednim poście) to chodziło mi,że boks numer 1 możecie spokojnie brać :loveu:

Posted

Dziewczyny jest pełno boksów, które można brać :cool3: można brać szczeniarnię nr 2 czyli tam gdzie Mucha (suczka z niebieskim oczkiem) - to jest drugi boks zaraz z przodu bez żadnego numerku, można brać np. jeszcze z przodu 44, 43, 40... Jest sporo boksów co lepiej brać w całości więc w jedną, dwie osoby może być problem.... ale z takich mniej problemowych to jeszcze psiaki z 14, 15, 10, 9... i jeszcze trochę by się znalazło, ale póki co tyle Wam wystarczy ;) Starajcie się regularnie wychodzić z tymi samymi psiakami to ułatwi sprawę :)