ania > Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Naklejka napisał(a):Aniu, w wolontariacie są długie smyczki, jak chcesz to je bier ;) dzięki, ale nie lubię długich smyczy, bo się plączą i zawijają wokół łap :diabloti: flexi byłaby dobra do schroniska :) Mysia_ napisał(a):o to super :) Jakbyś chciała z Dżekim znowu iść a nie będzie chciał wyjść to wołaj ;) teraz to ja będę mądrzejsza i po prostu zamknę mu drogę ucieczki ;) Quote
Mysia_ Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 ania >;17284933 napisał(a):dzięki, ale nie lubię długich smyczy, bo się plączą i zawijają wokół łap :diabloti: flexi byłaby dobra do schroniska :) teraz to ja będę mądrzejsza i po prostu zamknę mu drogę ucieczki ;) tylko nie flexi :eviltong: najlepszy sposób na nauczenia psa, że na smyczy trzeba ciągnąć :eviltong: Quote
ania > Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Mysia_ napisał(a):tylko nie flexi :eviltong: najlepszy sposób na nauczenia psa, że na smyczy trzeba ciągnąć :eviltong: pewnie tak, ale jakbym miała mieć 5m zwykłej z tymi schroniskowymi wariatami to bym nie wytrzymała :diabloti: Quote
Naklejka Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Ja na 10m wprowadzam! Wiesz jaki ubaw mają psy, gdy tyle wolności mają :D Zobacz Majka :D Quote
angineuuka Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 cioteczki , jak byscie mogły mi napisać numery boksów z którymi jako " ta nowa :/ " będę mogła wychodzić .. bo jadę w piątek i znów się będę zastanawiać co mogę wziąśc :P :D Quote
__Lara Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Angi napisał(a):cioteczki , jak byscie mogły mi napisać numery boksów z którymi jako " ta nowa :/ " będę mogła wychodzić .. bo jadę w piątek i znów się będę zastanawiać co mogę wziąśc :P :D Ja to mam zawsze problem "co" mogę wziąć :P Quote
angineuuka Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 __Lara napisał(a):Ja to mam zawsze problem "co" mogę wziąć :P Miało być kogo , śpiąca byłam :PP Quote
Beatkaa Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Hmm dziewczyny,znam trochę takich boksów,ale kurczę...wiem gdzie są i w ogole ale nigdy nie patrzę na numer boksu :mad: Jak bede w sobotę (chyba,że do jutra pogoda sie zmieni to jutro ;)) to spiszę Wam jakieś boksy...a tak teraz bez zastanowienia to mysle,że 1 brać możecie,jedyny boks,który poznałam z numeru i psiaków :diabloti: Quote
__Lara Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Beatkaa napisał(a):Hmm dziewczyny,znam trochę takich boksów,ale kurczę...wiem gdzie są i w ogole ale nigdy nie patrzę na numer boksu :mad: Jak bede w sobotę (chyba,że do jutra pogoda sie zmieni to jutro ;)) to spiszę Wam jakieś boksy...a tak teraz bez zastanowienia to mysle,że 1 brać możecie,jedyny boks,który poznałam z numeru i psiaków :diabloti: Najlepiej jakby wiedzieć, ze na 100% można brać ten, ten, ten boks... :) Quote
Monika z Katowic Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Boks numer 15 - Bumerek, Hadwes, Norman to bardzo grzeczni kawalerowie. Byli ze mną już 2 razy na spacerach i nie sprawiali żadnych kłopotów. Mieczysław i Tapi (są w budynku) - takie spokojne mikruski. I też lubią spacerki. Tylko nie wiem, czy Tapiczek już może wychodzić na dwór, bo jest po sterylce. Quote
__Lara Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='Monika z Katowic']Boks numer 15 - Bumerek, Hadwes, Norman to bardzo grzeczni kawalerowie. Byli ze mną już 2 razy na spacerach i nie sprawiali żadnych kłopotów. Mieczysław i Tapi (są w budynku) - takie spokojne mikruski. I też lubią spacerki. Tylko nie wiem, czy Tapiczek już może wychodzić na dwór, bo jest po sterylce. oki, boks nr 15 :) jakiś jeszcze ? :) Quote
Monika z Katowic Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='__Lara']oki, boks nr 15 :) jakiś jeszcze ? :) Jakby się dało - to bardzo serdecznie proszę dla Mieczysława i Tapi. Oni oboje mają krótkie nóżki i nie muszą iść daleko... a Miecio tak potrzebuje oddalić się od schronu i pospać trochę w krzaczkach. Mieczysław tak wygląda: A Tapi kruszyneczka tak: Quote
Beatkaa Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='__Lara']Najlepiej jakby wiedzieć, ze na 100% można brać ten, ten, ten boks... :) Tak tak tak kochana :) Z tą jedynką( w poprzednim poście) to chodziło mi,że boks numer 1 możecie spokojnie brać :loveu: Quote
Mysia_ Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Dziewczyny jest pełno boksów, które można brać :cool3: można brać szczeniarnię nr 2 czyli tam gdzie Mucha (suczka z niebieskim oczkiem) - to jest drugi boks zaraz z przodu bez żadnego numerku, można brać np. jeszcze z przodu 44, 43, 40... Jest sporo boksów co lepiej brać w całości więc w jedną, dwie osoby może być problem.... ale z takich mniej problemowych to jeszcze psiaki z 14, 15, 10, 9... i jeszcze trochę by się znalazło, ale póki co tyle Wam wystarczy ;) Starajcie się regularnie wychodzić z tymi samymi psiakami to ułatwi sprawę :) Quote
ania > Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 coś tu zastój ze zdjęciami, no to trochę wczorajszych :) Orionek Quote
ania > Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 zaczęło się niewinnie, ale przecież to są psy kochające :diabloti: Quote
Beatkaa Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 No pięknie pięknie :lol: Aniu zdjecia cudne jak zawsze :loveu: PS.Przekleiłam fotki Orionka na jego wątek : http://www.dogomania.pl/threads/200848-ORION-8-lat-w-schronisku-szuka-orbity-która-zaprowadzi-go-do-domu. ;) Quote
ania > Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 ok Beatko i mam nadzieje ze nie jesteś zła ze tak Cie tu upubliczniam hehe :) zapomniało mi się o Mepo Quote
Recommended Posts