Beatkaa Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 To i ja wrzucam fotki :cool3: Ibisek :loveu: Krzysiu :loveu: pędziwiatr Quote
Beatkaa Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Jaka synchronizacja :lol: Juniorek :loveu: Wiza:loveu: Quote
Beatkaa Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Paurusia :loveu: Bidulka od dawna nie była na spacerkach...Sandra mnie podziwiała,że odważyłam się wejść do boksu :evil_lol: Quote
Bjuta Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 No fantastyczne po prostu!!! Tyle w nich radochy!!! A gdzie pralyście Wizę - w jeziorku, czy pod prysznicem? Quote
Beatkaa Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 [quote name='Bjuta']No fantastyczne po prostu!!! Tyle w nich radochy!!! A gdzie pralyście Wizę - w jeziorku, czy pod prysznicem? Pod prysznicem :) na stronie schroniska na dogo był cały opis jak to wszystko wyglądało i są tam zdjęcia jak znajdę to podeślę link ;) EDIT: http://www.dogomania.pl/threads/25986-SCHRONISKO-W-ZABRZU-pęka-w-szwach!-Potrzebujemy-Waszej-POMOCY!/page367 Quote
Bjuta Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Przegapiłam tą relację!!! Ale super! To ja następnym razem wezmę się za Reiko. Brawo kobitki!!!! Wklejam Angi. Angi jest miła, bardzo delikatna i troszeczkę autystyczna. Musiałam ją cały czas na smyczy prowadzić, bo zajęta była tylko swoimi sprawami i było jej wszystko jedno gdzie idę. W ogóle z tego boksu tylko Ansi się pilnuje. Frędzel może też by się pilnował, ale dopiero po jakimś czasie. A Bond tylko patrzył gdzie by się tu urwać i na kogo naskoczyć. Wyrwał mi się zresztą i pobiegł napastować Ludwisia. Sandra mi go złapała. Ile Angi może ważyć? 4 kg? 5? Dałabym ją na mikrusy. A ile ma lat? Bo zęby ma wcale wcale... za to mordka siwawa. Quote
Bjuta Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Fistaszek Fistaszek jest mistrzem wychodzenia z obroży. Kupiłam mu nową, ale niestety troszkę jest luźna. Pewnie szybko zgubi. Quote
Recommended Posts