Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bjuta napisał(a):
Ta jest naprawdę niesamowita!

Trochę rozjaśniłam, żeby było lepiej widać jak się Majk przepotwarza ze śniegu.

Jasne,te zdjęcia mi jakoś tak ciemno wyszły,ale to niestety przez nieuwagę i włączenie złej opcji :mad: Dobrze,że można je zawsze jeszcze jakoś przerobić :):)

Posted

Lecę z Duśką - ona jest niezwykle fotogeniczna!!! (W naturze już nie wygląda jak wilczyca, bo jest mała (no średnia) i z krótkim ogonkiem). Ona musi mieć w sobie coś z huskiego. Energia ją rozpiera. Wsadzić ją spowrotem do boksu to cud... Mysia mi musiała pomagać, potem Beatkaa a i tak mi się wcisnęła na nadprogramowy spacer...

Posted

Hawana - Mysiu - co z nią jest nie tak, bo mówiłaś, że tylko udaje milutką. Na mnie zrobiła super wrażenie. Kontaktowa, wesoła. Próbowała Majkiego wyciągnąć do zabawy. I nie wyrywała mi ręki z barku.

Posted

Te odblaskowe obroże są ładne ale do d... Urywają się im kółka na których się ma trzymać smycz. Hawana na szczęście nie dała dyla. Taką obróżkę założyłam też Fistaszkowi. Ten się urwie w 3 sekundy - trzeba mu zmienić koniecznie.