Beatkaa Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 I dalej Ara : Tarzanko :loveu: I znów Arusia z Ottem Quote
Beatkaa Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Marniaste fotki Reksia (bateria już padała) Uwielbiam się tulić cz.1 :loveu: Quote
Bjuta Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Ta jest naprawdę niesamowita! http://img541.imageshack.us/img541/5403/majkpsiaki101.jpg Trochę rozjaśniłam, żeby było lepiej widać jak się Majk przepotwarza ze śniegu. Quote
Beatkaa Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Bjuta napisał(a):Ta jest naprawdę niesamowita! Trochę rozjaśniłam, żeby było lepiej widać jak się Majk przepotwarza ze śniegu. Jasne,te zdjęcia mi jakoś tak ciemno wyszły,ale to niestety przez nieuwagę i włączenie złej opcji :mad: Dobrze,że można je zawsze jeszcze jakoś przerobić :):) Quote
Bjuta Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Lecę z Duśką - ona jest niezwykle fotogeniczna!!! (W naturze już nie wygląda jak wilczyca, bo jest mała (no średnia) i z krótkim ogonkiem). Ona musi mieć w sobie coś z huskiego. Energia ją rozpiera. Wsadzić ją spowrotem do boksu to cud... Mysia mi musiała pomagać, potem Beatkaa a i tak mi się wcisnęła na nadprogramowy spacer... Quote
Bjuta Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Razem z Brutusem (super psem!!!!) Czyż nie jest wspaniała??? Quote
Bjuta Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Hawana - Mysiu - co z nią jest nie tak, bo mówiłaś, że tylko udaje milutką. Na mnie zrobiła super wrażenie. Kontaktowa, wesoła. Próbowała Majkiego wyciągnąć do zabawy. I nie wyrywała mi ręki z barku. Quote
Bjuta Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Te odblaskowe obroże są ładne ale do d... Urywają się im kółka na których się ma trzymać smycz. Hawana na szczęście nie dała dyla. Taką obróżkę założyłam też Fistaszkowi. Ten się urwie w 3 sekundy - trzeba mu zmienić koniecznie. Quote
Beatkaa Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 super zdjęcia :loveu: Dusia to dała wycisk,oj co za pies.:diabloti:..ale w sumie trzeba przyznać,że do boksu to by się nikomu nie chciało wracać :roll: Quote
Bjuta Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 No to prawda... Siena (już 4 lata czeka). Quote
Recommended Posts