Patikujek Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 No Myszko co tak mało zdjatek:shake: ??? Ale ogólnie to ci wyszły:lol: Quote
Mysia_ Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):No Myszko co tak mało zdjatek:shake: ??? Ale ogólnie to ci wyszły:lol: Miałam przecież rozładowane baterie, a musiałam jeszcze zrobić fotki nowym psiakom :roll: Quote
Patikujek Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 A na nowe i tak nie starczyło, a poza tym to kto jeszcze tej galerii nie obejrzał to zapraszamy!!!:lol: Quote
lady_lina Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Na 1 stronke :) czekam z niecierpliwościa na nowe fotusie :evil_lol: :cool3: Quote
Patikujek Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Mysiu a gdzie nowe fotki nie robniłaś dzisiaj żadnych na spacerach??? Quote
Iv Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Wymiziaj ode mnie psiaki na spacerkach:lol: . Bardzo lubie tu zagladac,choc rzadko piszę:roll: Quote
Mysia_ Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Mysiu a gdzie nowe fotki nie robniłaś dzisiaj żadnych na spacerach??? byłam na dwóch spacerkach, ale fotek nie robiłam.... jakoś nie miałam głowy do tego... :roll: Quote
lady_lina Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):byłam na dwóch spacerkach, ale fotek nie robiłam.... jakoś nie miałam głowy do tego... :roll: :-o szok:P:placz: szkoda:) ale fajnie,ze bylas chociaz na spacerkach z psiorkami:) Pozdrawiam! Quote
Patikujek Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Postaramy sie z Mysią o jakieś fotki w piątek lub w sobotę Quote
Patikujek Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Halo, halo, pedzimy z naszą galerią na pierwszą stronę!!! Quote
Mysia_ Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 jak ktoś jeszcze nie oglądał naszej galerii to zapraszam :) Quote
Patikujek Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 No i wreszcie nadszedł czas na wasze ukochane fotki: Dyzia Szantia Quote
alina71 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Niesamowite jesteście, wspaniala sprawa z tymi spacerami, widać jak psy są szczęśliwe. Moje uznanie. A powiedźcie mi jak się miewa Czaruś, jestem jego wirtualną opiekunką. Niestety mój stan zdrowia nie pozwala na odwiedzenie go, chciałabym prosić o kilka słów o nim, może jakąś fotke. Dziękuję. To ten pierwszy podkuchenny jak pisała mi o nim kiedyś pani z Zabrza. Quote
Mysia_ Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 alina71 napisał(a): A powiedźcie mi jak się miewa Czaruś, jestem jego wirtualną opiekunką. Niestety mój stan zdrowia nie pozwala na odwiedzenie go, chciałabym prosić o kilka słów o nim, może jakąś fotke. Dziękuję. To ten pierwszy podkuchenny jak pisała mi o nim kiedyś pani z Zabrza. Czaruś ma sie całkiem dobrze :) Jak zwykle pilnuje kuchni :evil_lol: Niestety na spacerki nie chodzi, bo jest zbyt leniwy :lol: Ale wydaje mi się, że było tu gdzieś zdięcie z przed kilku lat - jak jeszcze chodził na spacerki.... zaraz poszukam :cool3: Quote
alina71 Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Ogromnie ci dziękuję za wiadomości. Zamówię dla niego jakieś jedzonko internetowo i wyśle paczke. :) Quote
Mysia_ Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 To jest zdięcie Czarusia (mały czarny z krótkim ogonkiem) i Agi (już nie żyje :( ) gdzieś z przed 3-4 lat: Quote
Mysia_ Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 A z dzisiejszych spacerków nie mam fotek, bo głupi aparat coś się psuje i trzeba go do serwisu oddać :-( Quote
Iv Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Najwazniejsze,ze sa spacerki:lol: i psiaki troche moga rozprostowac kosci:loveu: Quote
Recommended Posts