Mysia_ Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Mam w sumie jedno ze spacerku, bo wystapiły na nim pewne niemiłe sytuacje :( Sama wiesz o co mi chodzi a nie będę tego tutaj opisywać No i mjeszcze jedna fotka, nie mogłam się powstrzymać żeby jej nie wkleić :evil_lol: To jedna z naszych koleżanek wolontariuszek Marta, wyciągała suńke która na spacerek wyjść nie hciała :evil_lol: a Marta Cię nie zabije? :evil_lol: Która sunia nie chciała iść na spacer? :roll: Quote
Patikujek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Agatka ostatnio jakaś wystraszona jest, nie wiem co się stało, zawsze chętnie wychodziła a teraz się jej wyciągnąć z boksu nie da:( Jak już wyjdzie biega zadowolona ale z boksu wyjść się boi Quote
Mysia_ Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 hmmm.... a ostatnio jakoś dziwnie się do mnie cieszyła :evil_lol: może miała jakiś gorszy dzień.... :roll: Quote
Patikujek Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Ona się cieszy zanim się wejdzie do boksu i po chwili jak się wejdzie to też ale nie chce do końca z boksu wyjąś od jakiegoś czasu:( Quote
zaba14 Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Atos uwielbia kamienieeee :) zapatrzony podam Ci łapkę Amstaffek gapcio ;) tak wyglada hihi :evil_lol: znalazłem rybkę.. szczęśliwy Nero !! ale gdzie ten jego dom? :( Quote
Kati Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Jakie cudowne te pieski, ale widac ze sa smutne. Brakuje im domu i wlasciciela. Quote
Mysia_ Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 ja widzę, że Ania nadrabia mój brak aparatu i śliczne fotki wstawia :eviltong: Quote
Patikujek Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Brawa dla Ani, a Neruś jaki szczęśliwy Tylko domek by się im przydał Quote
zaba14 Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Kati']Jakie cudowne te pieski, ale widac ze sa smutne. Brakuje im domu i wlasciciela. Hmm... masz racje, chociaż Nero własnie nie jest smutny, zresztą jak można tęsknić za domem który doprowadził psa do takiego stanu? :roll: :roll: a jesli mowa o tym astku to boroczek z niego straszny :( w schronisku jest dopiero kilka dni więc mam nadzieje, że właściciel go odbierze bo psiak jest bardzo zadbany, aż przesadnie bo jest z niego troszke tłuścioszek.. jest miły, nieagresywny, jak widzi psy to tez sie na nie nie rzuca.. cód miód.. :cool3: tylko cały spacerek piszczy i niszczy sobie zęby na cegłówkach :angryy: dziś ta cała trójka znów była na spacerku, o Nera nie mam zadnych obaw że zwieje, pilnuje się chłopak straszliwie :evil_lol: i za to dostał najdłuższy spacerek, szkoda ze nie wziełam aparatu jaki był skupiony gdy uslyszał żabę :crazyeye: :crazyeye: ale za to dam kilka fotek z wczoraj ;) Atos ascik Nerus Quote
Mysia_ Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 może po astka jeszcze ktoś się zgłosi :roll: Quote
zaba14 Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):może po astka jeszcze ktoś się zgłosi :roll: mam taką nadzieję .. pies jest zadbany, grzeczny.. komuś musi na nim zalezec .. jeśli nie to jest osoba zainteresowana nim bardzo miły pan. Quote
Mysia_ Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 taki psiak napewno znajdzie dom, jeśli wlaściciele sie nie zgłoszą, byle by wzioł go ktoś odpowiedzialny :roll: Quote
zaba14 Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):taki psiak napewno znajdzie dom, jeśli wlaściciele sie nie zgłoszą, byle by wzioł go ktoś odpowiedzialny :roll: zadnemu mlodziutkiemu chlopaczkowi nie zostanie wydany taki pies.. kazdemu chyba zalezy aby trafil w dobre rece.. :loveu: Quote
Mysia_ Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 No to trzymam za niego kciuki :cool3: Spacerki w górę! Może ktoś tu zauważy psiaka w którym się zakocha i zabierze do domku??? :razz: Quote
zaba14 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Amstaffka odebrał właściciel a przy okazji dostanie mandat ze SM że pies nieszczepiony .. :roll: Atos Roki Quote
Patikujek Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Ale fajnego jamnisia macie w schronie:loveu: I cieszę się żę właściciel odebrał psiulka:) Quote
Mysia_ Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Ważne, że astek jest w domku :) a ten jamniczek długo już jest? :roll: Ale Atosik ładnie pływa :loveu: Quote
zaba14 Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):Ważne, że astek jest w domku :) a ten jamniczek długo już jest? :roll: Ale Atosik ładnie pływa :loveu: pewnie nie długo bo nienajgozej wyglada, ale jedzie ponoc do Niemiec, a ogolnie to wszedzie sika w mieszkaniu :roll: Quote
Mysia_ Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Ojoj... sika w mieszkaniu... zawsze można oduczyć :evil_lol: No właśnie wygląda na zadbanego dlatego pytam :roll: Quote
Patikujek Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Dzisiejsze fotki:) Ibis: Dżak: Dżeki: Zodiak i Cypek (z tyłu): Zodiak: Cypek: Tuptuś i Metro: Kamel i Misiu( z tyłu): Misio: Agatka: Quote
Mysia_ Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 też mam fotki, ale narazie nie dam rady ich tu wrzucić :-( Quote
Pianka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Jaka wspaniała galeria:multi: :multi: To ja też. Najpierw te starsze z psami, które mają dom: Goldi Koks: Green Golden: Quote
Pianka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 nathaniel napisał(a):koreczek młodziutki ? Tak, Korek ma 2 lata i swój watek na forum. Kora tez ma swój watek;) Quote
Recommended Posts