Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Mam w sumie jedno ze spacerku, bo wystapiły na nim pewne niemiłe sytuacje :( Sama wiesz o co mi chodzi a nie będę tego tutaj opisywać

No i mjeszcze jedna fotka, nie mogłam się powstrzymać żeby jej nie wkleić :evil_lol:
To jedna z naszych koleżanek wolontariuszek Marta, wyciągała suńke która na spacerek wyjść nie hciała :evil_lol:

a Marta Cię nie zabije? :evil_lol: Która sunia nie chciała iść na spacer? :roll:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agatka ostatnio jakaś wystraszona jest, nie wiem co się stało, zawsze chętnie wychodziła a teraz się jej wyciągnąć z boksu nie da:(
Jak już wyjdzie biega zadowolona ale z boksu wyjść się boi

Posted

Atos uwielbia kamienieeee :)

zapatrzony

podam Ci łapkę

Amstaffek gapcio ;) tak wyglada hihi :evil_lol:

znalazłem rybkę..

szczęśliwy Nero !! ale gdzie ten jego dom? :(

Posted

[quote name='Kati']Jakie cudowne te pieski, ale widac ze sa smutne. Brakuje im domu i wlasciciela.

Hmm... masz racje, chociaż Nero własnie nie jest smutny, zresztą jak można tęsknić za domem który doprowadził psa do takiego stanu? :roll: :roll:
a jesli mowa o tym astku to boroczek z niego straszny :( w schronisku jest dopiero kilka dni więc mam nadzieje, że właściciel go odbierze bo psiak jest bardzo zadbany, aż przesadnie bo jest z niego troszke tłuścioszek.. jest miły, nieagresywny, jak widzi psy to tez sie na nie nie rzuca.. cód miód.. :cool3: tylko cały spacerek piszczy i niszczy sobie zęby na cegłówkach :angryy:
dziś ta cała trójka znów była na spacerku, o Nera nie mam zadnych obaw że zwieje, pilnuje się chłopak straszliwie :evil_lol: i za to dostał najdłuższy spacerek, szkoda ze nie wziełam aparatu jaki był skupiony gdy uslyszał żabę :crazyeye: :crazyeye: ale za to dam kilka fotek z wczoraj ;)

Atos

ascik

Nerus

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
może po astka jeszcze ktoś się zgłosi :roll:

mam taką nadzieję .. pies jest zadbany, grzeczny.. komuś musi na nim zalezec .. jeśli nie to jest osoba zainteresowana nim bardzo miły pan.

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
taki psiak napewno znajdzie dom, jeśli wlaściciele sie nie zgłoszą, byle by wzioł go ktoś odpowiedzialny :roll:

zadnemu mlodziutkiemu chlopaczkowi nie zostanie wydany taki pies.. kazdemu chyba zalezy aby trafil w dobre rece.. :loveu:

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Ważne, że astek jest w domku :) a ten jamniczek długo już jest? :roll:
Ale Atosik ładnie pływa :loveu:

pewnie nie długo bo nienajgozej wyglada, ale jedzie ponoc do Niemiec, a ogolnie to wszedzie sika w mieszkaniu :roll: