Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Toddis cały czas próbował podporządkować sobie Kilta i zaatakował go w boksie. Dżimbo się przyłączył, ale tylko na chwileczkę, bo wrócił po smaczka. Dżimba nie odważyliśmy się wziąć na spacer. Do jatki na szczęście nie doszło. Biedny ten Kilt, a taki miły!

Posted

Daksja jest super! Pięknie chodzi na smyczy, absolutnie nie ciągnie - chociaż jest taka duża. Nie wiem jaki jest jej stosunek do psów? Mysiu, jak to wygląda? Mi przyatakowała Otta - ale ten zgrabnie jej uciekł, więc tylko wystartowała do niego. Wyszłam z nią i z miską naprawdę daleko, nie chciała jeść z michy. W końcu wzięła trochę z ręki. Bardzo delikatnie się częstuje. Nie mam jakichś fajnych fot, bo się trochę boczy na aparat i zawsze kładzie uszy i chyba wygląda groźnie. A fajna jest bardzo! Strasznie mi jej żal. Rozglądała się za każdym człowiekiem. Bardzo tęskni. Nienawidzę "reklamacji".

Posted

ania >;17904731 napisał(a):
ale piękne te nasze psiaki!!! :)

edit: a mógłby ktoś w wolnej chwili poprzenosić zdjęcia Asi do poszczególnych albumów? zostało tam jeszcze jakieś 30 zdjęć.
albo chociaż podpisać kto jest kto ;)

Podpisane :)

Posted

Brawo Bydgoszcz!!!! :) :) Monopol Zabrza został przełamany!!

No ale jako wyzwanie rzucam Zdzisia.

Zdziś jest b. miły. Tylko coś ma niepokojącego między nogami. Guz? Tak przerośnięta prostata? Co to jest??

Posted

więcej fot na razie nie wgram, bo w domu siadł mi internet (zaraz po wgraniu Zdzisia) a u TZta nie mam plików z fotami, więc tylko mogłam poprzerzucać z picassy.

Posted

Kerso - pierwszy raz na schroniskowym spacerze. Czasem na fotkach będzie go widać razem z Undim - też chyba pierwszy raz od 2007 poza schroniskiem. Tak?
Obaj są super!!! Undi b. b. sympatyczny, a Kerso zapatrzony w niego jak w obraz! Wszystkie 3 psiaki z boksu dało się wyłapać na smycz, a z Kersem się bawiłam z kilkanaście minut. Miał tylko boks wewnętrzy do wykorzystania a i tak uciekał przede mną gdzie się dało. W końcu został na zablokowanym z drugiej strony okienku, a ja ziewając do niego i mówiąc czułe słówka, założyłam mu petlę. Wyciągnęłam go z budynku. Jak tylko zobaczył normalny świat, to ogon w górę i już wszystko OK! Pozwalał się głaskać (ale patrzył, czy mu krzywdy nie robią) i cały czas pilnował, czy Undik mu nie znika z oczu. Piękny ten Kerso jest! Bezapelacyjnie - najwspanialsze uszy w psitulu!