Monika z Katowic Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Wow! Ależ ta maleńka Okruszka jest podobna do mojej Tapi! Quote
Mysia_ Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 [quote name='Monika z Katowic']Wow! Ależ ta maleńka Okruszka jest podobna do mojej Tapi! https://lh4.googleusercontent.com/-CTMoo8IvIq8/TraQjxyWkQI/AAAAAAAAXK8/0SkTY_GKKu0/s640/DSC_7080.jpg to było pierwsze co powiedziałam na jej widok ;) mają bardzo podobne pycholki... Tylko różnią się kolorem i Okrusia jest mniejsza :) Quote
Bjuta Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Nie mogłam już dłużej wytrzymać bez psitula, więc chociaż na 3 godzinki podjechałam i oczywiście zaczęłam od Fistaszka i Neski. Quote
Bjuta Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Dostały po żwaczyku Neska uwielbia wodę, mam nadzieję, że się nie przeziębi :oops: Quote
Bjuta Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Potem ja wzięłam Arstona i Finni a sympatyczny Wolontariusz wziął sympatycznego psiaczka, który mieszkał w boksie sam. Trochę mi podpadło, że mieszka sam i dzwoniłam do Ciebie Mysiu żeby Cię podpytać co to za jeden - no ale nie umiałam - jak wiesz go opisać. Kolega przywitał się sympatycznie z Arstonem, było machanie ogonkami i ogólnie b. miło. Potem Arston próbował go zdominować to bezimienny jeszcze kolega warknął, ja odciągnęłam Arstona i dalej szliśmy sobie miło i przyjemnie aż spotkaliśmy Patikujek z Mnixą, które nas zapytały, czy wiemy, że Laos to morderca... No to nie wiedzieliśmy.... :oops::oops::oops: Ale już szliśmy dalej w stosownej odległości, chociaż Laos się cały czas oglądał za Arstonem i Finni. Potem się zamienililśmy psiakami i ja też trochę Laosa prowadziłam. Do ludzi to on jest super. Mysiu a kogo on zaatakował w boksie, że trzeba mu było patykiem psyk otwierać? Hasę? Laos Quote
Bjuta Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 A teraz przemiły, Arston i przekochana Finni (z tyłu). Quote
Naklejka Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Wreszcie Finni ma jakieś zdjęcia! Taka śliczna z niej suczka, a wciąż bez domu.... Quote
Bjuta Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Tak. Ciemno było strasznie. Obiecywali słońce na pogodynce, ale coś im nie wyszło... Quote
tymuś Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 oo! to może my się widzieli ja tam też dziś byłem bym wiedział że tam jest ktoś z dogo to wybrałbym się z wami Quote
tymuś Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 a o której tam byłaś bo ja o 10.30 tak gdzieś Quote
Bjuta Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 A czy pytasz może o tą wielgachną luksusową budę jak się wchodzi na wprost?? Jest imponująca! Zwróciłam na nią od razu uwagę. Quote
ania > Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 https://lh5.googleusercontent.com/-jjGJn9ESOz0/TtvJt8m-WmI/AAAAAAAAZqM/TtZunmlnduA/s620/PC046652.jpg ale śliczny portrecik Finni! :) co to za historia z Laosem? :-o Quote
Recommended Posts