Alexandra29 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Marinkaa Jakiś czas temu napisałam do ciebie prywatną wiadomość. Pytałam wtedy ile szczeniat jeszcze jest do adopcji bo nie nadążam z czytaniem wszystkich watków i Poprosiłam o zdięcia bo chciałam pomóc w ogłaszaniu szczeniorów. Do dzis nie dostałam odpowiedzi :-( Bardzo to przykre , bo chcecie pomocy, a jak już ta pomoc jest to z niej nie kożystacie:-( Quote
Marinka Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 [quote name='Alexandra29']Marinkaa Jakiś czas temu napisałam do ciebie prywatną wiadomość. Pytałam wtedy ile szczeniat jeszcze jest do adopcji bo nie nadążam z czytaniem wszystkich watków i Poprosiłam o zdięcia bo chciałam pomóc w ogłaszaniu szczeniorów. Do dzis nie dostałam odpowiedzi :-( Bardzo to przykre , bo chcecie pomocy, a jak już ta pomoc jest to z niej nie kożystacie:-( Dobrze, że się odezwałaś...widziałam przez chwilę wiadomość, ale nie wiedziałam od kogo i jakiej jest treści...tak się zasupłałam, że wyczyściło mi całą skrzynkę ....poźniej w ferworze robienia ogłoszeń zapomniałam o tym napisać na watkach...sorki Odpowiadając na Twoje pytania został 1 szczeniaczek - Rysio. Najnowsze info jest zawsze podane w 1 poście. Są tam również zdjęcia do ogłoszeń Rysia oraz tekst Quote
Alexandra29 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='Marinkaa']Dobrze, że się odezwałaś...widziałam przez chwilę wiadomość, ale nie wiedziałam od kogo i jakiej jest treści...tak się zasupłałam, że wyczyściło mi całą skrzynkę ....poźniej w ferworze robienia ogłoszeń zapomniałam o tym napisać na watkach...sorki Odpowiadając na Twoje pytania został 1 szczeniaczek - Rysio. Najnowsze info jest zawsze podane w 1 poście. Są tam również zdjęcia do ogłoszeń Rysia oraz tekst A ja juz myślałam że mnie olałaś:-( Marinka poproszę o zdięcie Rysia bo ja nie mogę sobie ściagnąć z kompa. Coś mam ze swoim laptopem:-( [email protected] Quote
Marinka Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 [quote name='Alexandra29']A ja juz myślałam że mnie olałaś:-( Marinka poproszę o zdięcie Rysia bo ja nie mogę sobie ściagnąć z kompa. Coś mam ze swoim laptopem:-( [email protected] Ok. już wysyłam :) Mail poszedł - tytuł maila Rysio Quote
Ania012 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Podrzucam dzielną rodzinkę. Lasymonia0610 dotarła moja deklaracja za listopad? Quote
Ladymonia0610 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Kochani przypominamy o auckji allegro: http://allegro.pl/rodzina-z-lasu-w-hotelu-aukcja-charytatywna-i1303621658.html PROSIMY O POMOC Quote
funia Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Reksio i Sabcia w porzadeczku .Chociaz Rex tak szczeka ,ze mozna czasem zwariowac .Moze tak non stop .Jak mnie widzi to szczeka dotąd az do niego podejdę .Sunia kochana ,grzeczna słodka .Pieknie razem zyja ,spia i bawia sie .Ale najwazniejsi są dla nich ludzie .Uwielbiaja kontakt z nami . Niedługo trzeba wirusówki im porobic koszt 2 razy po 30 zł plus 10 zł dojazd .Razem 70 zł . Quote
Danusia110 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 funia napisał(a):Reksio i Sabcia w porzadeczku .Chociaz Rex tak szczeka ,ze mozna czasem zwariowac .Moze tak non stop .Jak mnie widzi to szczeka dotąd az do niego podejdę .Sunia kochana ,grzeczna słodka .Pieknie razem zyja ,spia i bawia sie .Ale najwazniejsi są dla nich ludzie .Uwielbiaja kontakt z nami . Niedługo trzeba wirusówki im porobic koszt 2 razy po 30 zł plus 10 zł dojazd .Razem 70 zł . Witam:),cały czas śledzę forum:),bardzo za psiakami tęsknię,ale pocieszam się myślą że nie marzną i mają wspaniałą opiekunkę:).Marzy mi się aby te dwa wariaty znalazły wspólny domek,i były już do końca życia szczęśliwe.Dziękuję bardzo za okazanie miłości i poświęcanie czasu tym wspaniałym psiakom:),pozdrawiam i miłego popołudnia życzę:),ukochańce dla moich pupili!!!:) Quote
ajlii Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 A Rysiek nadal czeka... W jego sprawie był JEDEN telefon, ale sprawa zdechła :( Nikt nim się nie interesuje, nikt nie chcę przygarnąć tego słodziaka. Spróbuje jeszcze z rozwiesić ogłoszenia w lecznicach weterynaryjnych. Natomiast mam pytanie: czy Rysiek jest już wpisany w kolejki do hotelików lub innych DT? Jeśli tak - to do jakich? Proszę pamietać, że on nie może u mnie zostać zbyt długo - jak pisałam wcześniej to DT bardzo awaryjny. Mój własny pies nie toleruje innych samców. Obecnie Rysiek jest słodkim szczeniakiem, ale niedługo zacznie dorastać (pod koniec grudnia będzie miał ok. 6 m-cy). Dojdzie do konfliktu, w którym Rysiek nie będzie miał szans. Nie mam możliwości odizolowania ich od siebie w mieszkaniu (brak drzwi). Rysiek musi się wyprowadzić najpóźniej pod koniec grudnia dla jego własnego bezpieczeństwa. Druga sprawa to mój wyjazd za niecałe 2 tygodnie - muszę zostawić Ryśka w Warszawie na ok. 5-6 dni. Proszę o znalezieniu mu opieki na ten czas. Quote
obraczus87 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Ja zdjecia Rysia wysylam za kazdym razem gdy ktos pyta o Nelkę... Quote
Marinka Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Rysio-malenka-kuleczka-do-kochania,26555 Quote
Marinka Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 [FONT=Book Antiqua]Rodzinka z lasu potrzebuje Twojej POMOCY! [SIZE=2]KLIKNIJ: [/FONT] Jeszcze tylko 3 godziny !!! Zapraszam również na Bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/196123-2LETNIA-HISTORIA!Dwa-serca-BIJ%C4%84-dla-Siebie!-ZAKOCHANA-PARA!!Na-steryl!-23.11.godz.-24 Quote
mari23 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 wpłaty na Stowarzyszenie dla lesnej rodzinki: 25,- "placę z allegro" (5.11.) 40,- dla rodziny z lasu - Robert G. Iwona G. ze Szczecina (5.11.) Quote
Ladymonia0610 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Nora - 20 złotych deklaracja stała Marinka- proszę popraw deklaracje. Ania012 wpłaciła 20zł -deklaracja stała a nie NORA. Zle odczytałam przelew. Bardzo przepraszam. Quote
Ania012 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Ladymonia0610 to moja wina, znów zapomniałam wpisać nicka Quote
Ladymonia0610 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Ania012 napisał(a):Ladymonia0610 to moja wina, znów zapomniałam wpisać nicka To ja przepraszam....zle odczytałam przelew. Buziaczki dla Saby Rexa i Rysiaczka-pysiaczka:) Quote
obraczus87 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 ajlii napisał(a):A Rysiek nadal czeka... W jego sprawie był JEDEN telefon, ale sprawa zdechła :( Nikt nim się nie interesuje, nikt nie chcę przygarnąć tego słodziaka. Spróbuje jeszcze z rozwiesić ogłoszenia w lecznicach weterynaryjnych. Natomiast mam pytanie: czy Rysiek jest już wpisany w kolejki do hotelików lub innych DT? Jeśli tak - to do jakich? Proszę pamietać, że on nie może u mnie zostać zbyt długo - jak pisałam wcześniej to DT bardzo awaryjny. Mój własny pies nie toleruje innych samców. Obecnie Rysiek jest słodkim szczeniakiem, ale niedługo zacznie dorastać (pod koniec grudnia będzie miał ok. 6 m-cy). Dojdzie do konfliktu, w którym Rysiek nie będzie miał szans. Nie mam możliwości odizolowania ich od siebie w mieszkaniu (brak drzwi). Rysiek musi się wyprowadzić najpóźniej pod koniec grudnia dla jego własnego bezpieczeństwa. Druga sprawa to mój wyjazd za niecałe 2 tygodnie - muszę zostawić Ryśka w Warszawie na ok. 5-6 dni. Proszę o znalezieniu mu opieki na ten czas. przypomne!!!!!!!!!!!!! Quote
obraczus87 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Nie wiem czy wszyscy maja świadomośc tego, że jak nie znajdziemy jakiegos DT na te kilka dni dla Rysia, to... pies trafi nie wiadomo gdzie. Nie jest fair z naszej strony przypieranie Ajlii do muru. Pisze to bardzo powaznie. Quote
mmd Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Kurde, ja wyjeżdżam 4 grudnia, bo te 5-6 dni bym go poniańczyła... Skończyło mu się wyróżnione gumtree na W-wę, przeniosę na inne miasto. Czy allegro jest? http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Mam-tylko-3-miesiace-W0QQAdIdZ242749936 Quote
AgusiaP Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Chciałam zaprosic Was na nietypowy bazarek 110zł do wygrania miesięczniej deklaracji na wskazanego psiaka, jeżeli ktoś znajdzie domek dla Wolterka. http://www.dogomania.pl/threads/196263-110-zl-miesiecznie-do-wygrania Quote
funia Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Saba i Rex zostali odrobaczeni .Koszt Rexa 15 zł ,Saby 10 zł .Mam paragony moge przesłać . Zostali odpchleni Frontlinem 2 razy po 10 zł ( policzyłąm taniej bo miałam w dobrej cenie ) . WIec do opłaty za hotelowanie prosze doliczyć 45 zł Quote
funia Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Za dwa tyg .Po odrobaczeniu bedziemy szczepić na wirusówki .Koszt 30 zł od psa . .Plus dojazd 10 zł .Razem 70 zł .To dobra cena bo i po 45 ,50 zł szczepią .Na 5 chorób . Jeśli mozna to poprosze o ta dodatkową wpłate 70 zł również ,gdyz weci nie bardzo lubią robić to na kreskę . Nie wiem jak z Sabą robic .Moze by teraz Rexa pierwszego wykastrowac .Cena 140 zł plus dojazd 10 zł /Razem 150 zł .I mielibyśmy to z głowy .Bo jeśli Saba nie jest wciąży to zaraz moze mieć cieczkę a wtedy męzcyłby ją non stop. Przemyślcie to jakby co umawiam go zaraz .Nie jest tanio ,ale to operacja ze szwem sródskórnym i na dobrą sprawe samo szybko się goi .Nie musi mieć kołnierza . Jeśli tak przelejcie na to pieniążki i po wpływie na konto .Zaraz z nim jade . Myślę ze warto to zrobić jak najszybciej . Dajcie znac co uzgodnione . Quote
Ladymonia0610 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 mmd napisał(a):Kurde, ja wyjeżdżam 4 grudnia, bo te 5-6 dni bym go poniańczyła... Skończyło mu się wyróżnione gumtree na W-wę, przeniosę na inne miasto. Czy allegro jest? http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Mam-tylko-3-miesiace-W0QQAdIdZ242749936 Dziewczyny a może do 3 grudnia mmd mogłaby wziaść Rysiulka. Ajlii kiedy wracasz? Quote
Recommended Posts