Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Elżbieta481
Posted

Przebiłam się przez wątek i mam pytania:
skąd się wzięło tyle psów na ulicach Szydłowca?Czy to są psy wyrzucane przez mieszkańców czy tam się wyrzuca z samochodów przyjeżdżających do miasta?
Czy odezwały się władze miasta-bo zrozumiałam z watku,że czeka się na jakąs odpowiedż..Czy pisano do ,,siostrzanych,,miast Szydłowca?Może warto by wiedziały o sytuacji jaka tam ma miejsce?
W jednej z akcji-nie pamiętam której-pisano do takich miast,bo i władze Szydłowca należy zawstydzić!!!
Znalazłm takie miasto-to Brezovnad Bradlem.Słowacja.
Mnie się w jednej z rozmów pomylił Szydłowiec z Sandomierzem:oops::oops::oops:
E/W

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madallena i Taubi wracaja juz z Fliperkami z Sierpca.
Na razie psiaki trafia do Jeziorka do hotelu.
PILNIE POTRZEBNE SA DEKLARACJE PIENIEZNE NA FLIPERKI!!!

Posted

Szczeniak "zimuje" u Amez. DT poszukiwany! Mozemy go zabrac jak bedziemy nastepnym razem (prawdopodobnie sroda)

Flipery wyladowaly w szpitalu. Maja kaszel i zostaly na obserwacji. Niestety Flap rozwalil metalowa klatke :) golf wlasnie wiezie go do hoteliku... LOBUZIAKI!

Posted

Sie sluchaj azylu :cool3:

Flipery maja 1,5 roku. Dzisiaj potwierdzila to wetka...

Flap to ten wiekszy po lewej stronie na najladniejszym zdjeciu, wazy 10,3 kg
Flip wazy 11 costam i jest nizszy ale tezszy....

A Flap narozrabial i musi pojechac do hotelu :)

Posted

pelaodrudego napisał(a):
Posiłek był o 16: kasza gryczana z konserwą, marchewką + siemie lniane i odżywka (

psy nie powinny dostawać kaszy :roll:

ata napisał(a):
A może by tak wypadało przeprosić dogomaniaków za błędy, które popełniłaś a nie się jeszcze obrażać:shake:

a nie przesadzasz trochę??? :shake:..

Posted

Kostek napisał(a):
kasze gryczana moga jesc spokojnie czasami jest nawet zalecana, przeciwwskazania sa przy kaszach bialych bo one faktycznie mula brzusie

aa no widzisz, to nie wiedziałam... o muleniu nie słyszałam, tylko,z ę nie trawią ich psy...

Posted

Na wylapanie Aniola szykujemy sie w tym tygodniu, prawdopodobnie w srode.
Bedziemy potrzebowac wsparcia na miejscu...

W srode jest targ w Szydlowcu, wszystkie psy tam przylaza...

Potwierdze jutro dokladny termin.

Posted

Madallena napisał(a):
Rosi ma sie coraz lepiej.

:multi: super :)
czy powoli szukamy transportu??
(bo ten ofiarowany przez AgusięP będzie możliwy, ale dopiero za 2-3 tygodnie. Może uda się załatwić coś wcześniej)

Posted

Jutro bedzie wiadomo czy ja wypuszcza czy nie. Tak wiec ewentualnie od jutra szukajmy transportu.
Kupilismy i zawiesilismy jej piekna, rozowa, brokatowa mega blyszczaca obrozke z dzwonecznkiem. Mowie Wam. Wyglada najladniej w calej Klinice :cool3:

Posted

Madallena napisał(a):
Jutro bedzie wiadomo czy ja wypuszcza czy nie. Tak wiec ewentualnie od jutra szukajmy transportu.
Kupilismy i zawiesilismy jej piekna, rozowa, brokatowa mega blyszczaca obrozke z dzwonecznkiem. Mowie Wam. Wyglada najladniej w calej Klinice :cool3:

super :) niech ma dziewczyna coś od życia :)
to poczekajmy faktycznie, aż ją wypuszczą. Żeby nie zapeszyć z tym transportem :cool1:

Posted

clo, jak znam zycie przytachamy cos jeszcze :-( stamtad nie wraca sie z pustym bagaznikiem :shake:
Ale nie wiem co :)

Napewno wypstrykamy milion fotek. Znajdziemy kolejne bidy, ktorym trzeba bedzie robic miejsca.

Dlatego na chwile obecna PILNIE szukamy domow dla tych, ktore juz siedza w hotelikach. MUSIMY zwolnic miejsce nastepnym! a miejsc juz nie ma!