IKA & SONIA Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 xmartix tutaj są jeszcze kolejne wątki: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/ozi-wyrwany-wczoraj-z-psiego-piekla-nie-ma-za-co-oplacic-hotelu-deklaracje-na-cito-172964/[/url] [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekna-ruda-meggi-juz-bezpieczna-w-hotelu-wciaz-przerazona-172986/[/url] Quote
xmartix Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 tak, na nich jestem.. ale tak piszę jakby ktoś inny chciał wejść Quote
Energy Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 To można się domyślać dlaczego nie było Kiary, bo to nie był jej Kumpel:shake: Jutro wpłacę moją deklaracje na Majora:p Quote
grzenka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Czyli co - prawdziwy Kumpel, jak i Kiara, nie został złapany:-(? Quote
fizia Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Super, że tyle psiaków udało się zabrać :multi: A gdzie są te, na które nie było deklaracji? W jakimś hoteliku? Czy ten Kumpel2 - może nazwijmy Go KOLO - jak wcześniej była propozycja dla Kumpla, bo będzie się mylić - pojechał do Astaroth? A dzisiaj nikt nie widział Kiary i Kumpla? Quote
grzenka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [IMG]http://images42.fotosik.pl/134/5299058d2aa02d60med.jpg[/IMG] Gdzie jesteście:-(:-(:-(? Quote
dzidda Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 gdzie przelać pieniążki na mona lise? i czy ona jest szczenna? jesli tak to trzeba jej szybko sterylkę aborcyjną zrobić. Quote
Energy Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Na pierwszej stronie jest konto-z dopiskiem na jakiego psa. A tu jej wątek [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/mona-lisa-sie-nie-usmiecha-mona-lisa-ma-smutne-oczy-potrzebne-deklaracje-172970/[/url] Quote
clo Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 mialam wiesci do madalleny ze kiara dzis widziana kama miala ja lapac i ma jechac do warszawy ale nie wiem sa jakies wiesci?czy kiara juz bezpieczna i pojedzie jutro do astaroth? Quote
Frotka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Podnoszę wątek. Kilka miesięcy temu w czasie przejazdu przez Szydłowiec popsuł się nam samochód. Czekając na naprawę chodziłam po mieście. Wszędzie pełno psów w fatalnym stanie. Nigdzie nie widziałam takiego skupiska psów wymagających pomocy. Quote
AnnaA Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Bezskutecznie usiłuję od paru godzin skontaktowac się z clo. Jestem w stałym kontakcie z Kamą210. Kiara jest w swoim miejscu i w każdej chwili można ją stamtąd zabrac. W dalszym ciągu podtrzymuję chęc przewiezienia Kiary lecz potrzebuję telefonu osoby, która mi pomoże znależc Brzeziny /nie ma na mapie/ i znależc miejsce o nazwie astaroth.Nie podejmuję się jechac w ciemno z obcym psem, bez kontaktu z clo gdybym potrzebowała pomocy. Jeszcze raz proszę CLO o podanie kontaktu telef. w celu omówienia konkretów. Mój tel 509142552 lub /48/6241242.:shake: Quote
zuzlikowa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='clo']mialam wiesci do madalleny ze kiara dzis widziana kama miala ja lapac i ma jechac do warszawy ale nie wiem sa jakies wiesci?czy kiara juz bezpieczna i pojedzie jutro do astaroth?[/QUOTE] [B]Clo...czy potwierdzone jest miejsce dla Kiary u Astaroth?...może tam jechać? [/B] Quote
ata Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Oj dziewczyny coś ciężko Wam się dogadać :evil_lol: gonicie się na dogo, szukacie.... :evil_lol: Quote
clo Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 anno wczesniej mnie nei bylo na dogo ale juz godzinek temu chyba wyslalam ci pw zeby jak najbardziej kiare brac:)))ja jej rezerwowalam miejsce u natalli czyli astaroth dla niej i dla kumpla.mialy byc wolne od wczoraj..ale w kocnu okazalo sie ze od dzis.kumple pojechal wiec i kiara dojechac musi:))hotelik natalii miesci sie w miejscowosci brzeziny 10 to jest na trasie za stara milosna chyba na minsk mazowiecki wiem z emija sie najpierw miejscowosc koni duzy konik maly i sa brzeziny.ja jestem zdania zeby jak najbardziej kiara jechala:)jak mowilam miejsce juz jej dawno z fizia zalatwialysmy.w razie co podaje moj tel 509 173 446 Quote
clo Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 ja mialam wiesci od madalleny ze kiara ma zostac zabrana przez kame i potem zawieziona przez ciebie:)wiec jak dla mnie jak najbardziej ejstem za takim planem my za utrzymanie kiary placimy:)) Quote
fizia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Okazało się, że Kiara i Kumpel mają jeszcze jednego przyjaciela... Kama napisała [I]jako że zadeklarowałam się pomóc ją dziś odnaleźć odzywam się aby napisać jak sprawa na dziś wygląda a co do decyzji to podejmą ją "główni dowodzący" akcji, którzy już są poinformowani. kiarę namierzyłyśmy dziś w jej stałej "miejscówce" pod blokami - w tym miejscu koło bloków gdzie przebywa codziennie - mieszkańcy ją tam dokarmiają. po krótkim wywiadzie z mieszkańcami bloków okazało się że Kiara została wyrzucona z samochodu koło przedszkola - gdzie przez tydzień w tym samym miejscu czekała na właściciela. problem jest w tym że Kiara ma nie tylko jednego kolegę - "Kumpla" . oprócz niego od długiego czasu trzyma się razem z młodym "beagl-owatym" łobuzem. Pani z którą rozmawiałyśmy mówi że one trzymają się razem we trójkę - "Kiara", "Kupmel" i ten trzeci - "beagl-owaty". Pani ta "Kumpla" nie widziała od ok. 2, 3 dni - więc nie wykluczone że pies który został zabrany do W-wy to jednak "Kumpel" Trzeci kolega Kiary - ten beagl-owtay jest młody psem, podrzucony ok. 2 miesięcy temu - lgnie do ludzi. Problem jest taki że biega za każdym samochodem odjeżdżającym z parkingu - jest duże ryzyko aż któryś go w końcu potrąci. Pies jest śliczny, zdjęcia będą wysłane do Madalleny. Kiara z kolegą dostała karmę. ludzie ją tam stale dokarmiają. to tyle co wiem i na chwilę obecną mogłam zrobić ze względu na trzeciego kumpla Kiary. o "beagl-owatym" wie już Madallena. Oni zdecydują co z nimi zrobić.[/I] [URL="http://i35.tinypic.com/2m6tidy.jpg"][IMG]http://i35.tinypic.com/2m6tidy.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://i36.tinypic.com/s4mbtl.jpg"][IMG]http://i36.tinypic.com/s4mbtl.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://i36.tinypic.com/2qhzz8i.jpg"][IMG]http://i36.tinypic.com/2qhzz8i.jpg[/IMG][/URL] Quote
zuzlikowa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Śliczny psiak...i rzeczywiście w trudnej sytuacji ze względu na to bieganie za samochodami...chyba ciągle szuka swojego:oops: Quote
mru Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [CENTER][SIZE=5][COLOR=Purple]jeszcze raz zapraszam do kupowania ślicznych koszulek[/COLOR][/SIZE][SIZE=5][COLOR=Purple] [/COLOR][/SIZE][SIZE=5][COLOR=Purple]na rzecz psiaków z Szydłowca![/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/piekne-azylowe-koszulki-na-szydlowiec-do-12-11-a-172662/[/URL][/B] [/SIZE][/CENTER] Quote
AnnaA Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 O 9.30 po przeczytaniu odpowiedzi od CLO i wyjaśnień Kamy, zadzwoniłam do astaroth i potwierdziłam rezerwację miejsca dla Kiary. Mając gwarancje, że pies jest oczekiwany, zadzwoniłam do Kamy prosząc ją o podwiezienie psa do Radomia. Napotkałam na jakiś dziwny opór, że ona nic nie może sama decydowac i jakieś inne opory, że Kiara ma jeszcze innego przyjaciela /w ten sposób to okaże sie, że trzeba zabrac wszystkie bezpańskie psy z Szydłowca/, że o wszystkim decyduje Madallena, że póżniej będą do niej jakieś żale/nie wiem od kogo/. Powiedziałam też, że całą odpowiedzialnośc za zabranie z Szydłowca Kiary biorę na siebie.Chciałam jechac po psa do Szydłowca żeby jej nie robic kłopotu. Powiedziała, że musi się zastanowic, porozumiec z kimś tam /twierdzi, że Kiara nie ma zle, jest przez ludzi dokarmiana itp itd/. Miała do mnie dzwonic. Ja naprawdę chcialam pomóc, ale jestem osobą starszą, nie czuję się dobrze jako kierowca w nocy. Jeżeli do godz 12.00 nie zapadną jakieś konkrety to ja się wypisuje z tej historii. Szkoda psa, bo miałby szansę! Quote
IKA & SONIA Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='AnnaA']O 9.30 po przeczytaniu odpowiedzi od CLO i wyjaśnień Kamy, zadzwoniłam do astaroth i potwierdziłam rezerwację miejsca dla Kiary. Mając gwarancje, że pies jest oczekiwany, zadzwoniłam do Kamy prosząc ją o podwiezienie psa do Radomia. Napotkałam na jakiś dziwny opór, że ona nic nie może sama decydowac i jakieś inne opory, że Kiara ma jeszcze innego przyjaciela /w ten sposób to okaże sie, że trzeba zabrac wszystkie bezpańskie psy z Szydłowca/, że o wszystkim decyduje Madallena, że póżniej będą do niej jakieś żale/nie wiem od kogo/. Powiedziałam też, że całą odpowiedzialnośc za zabranie z Szydłowca Kiary biorę na siebie.Chciałam jechac po psa do Szydłowca żeby jej nie robic kłopotu. Powiedziała, że musi się zastanowic, porozumiec z kimś tam /twierdzi, że Kiara nie ma zle, jest przez ludzi dokarmiana itp itd/. Miała do mnie dzwonic. Ja naprawdę chcialam pomóc, ale jestem osobą starszą, nie czuję się dobrze jako kierowca w nocy. Jeżeli do godz 12.00 nie zapadną jakieś konkrety to ja się wypisuje z tej historii. Szkoda psa, bo miałby szansę![/QUOTE] Szkoda, żeby Kiara straciła swoja szansę. Skoro dziewczyny same biorą na siebie koszty hotelowania jej to sprawa jest prosta. Wiem tez, ze bigielek zostanie sam, ale można mu kombinować w międzyczasie jakieś DT. Quote
koosiek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Wydaje mi się, że jeśli chodzi o Kiarę i Kumpla to osobami decyzyjnymi są raczej Clo i Fizia - bo to one wzięły na siebie ich utrzymanie. Może próbować skontaktować się z nimi, przekazać im numer do Kamy i niech one z nią porozmawiają? Quote
clo Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 przepraszam za slowa ale kama do cholery wez sie ogarnij!!!!!!!ja rozmawialam z madallena i powiedziala mi wyraznie ze mamy brac kiare!a ja mam kolowac transport ktory oferuje anna za co bardzo dziekuje!anno jedz po kiare do szydlowca..mamy adres i namiary gdzie sunia przebywa..prosze musimy ja zabrac!a co do jej przyjaciela jesli astaroth zgodzi sie go przyjac to niech jedzie tyle,ze my go nie damy rady utrzymac ale moze deklaracje sie zbiora..on by u niej pewnie byl po 8zl za godzine..anno jedz po nich prosze z calego serca jestes kochana ze chcesz pomoc.. Quote
IKA & SONIA Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='clo']przepraszam za slowa ale kama do cholery wez sie ogarnij!!!!!!!ja rozmawialam z madallena i powiedziala mi wyraznie ze mamy brac kiare!a ja mam kolowac transport ktory oferuje anna za co bardzo dziekuje!anno jesli mozesz olej kame sorry za slowa jeszcze raz ale dziewczyna cos kreci i jedz po kiare do szydlowca..mamy adres i namiary gdzie sunia przebywa..prosze musimy ja zabrac!a co do jej przyjaciela jesli astaroth zgodzi sie go przyjac to niech jedzie tyle,ze my go nie damy rady utrzymac ale moze deklaracje sie zbiora..on by u niej pewnie byl po 8zl za godzine..anno jedz po nich prosze z calego serca jestes kochana ze chcesz pomoc..kama moze lepiej niech sie juz w to nie miesza...[/QUOTE] Ale CLO nie ma miejsca w hoteliku dla kolegi Kiary :-( Quote
Recommended Posts