Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny yoko100podala mi namiary na fantastycznie wygladajacy hotelik w mielcu..ona dzis wiozla tam jakiegos psiaka..ceny podobno 8zl za dobe..a hotelik wyglada super..moze by tam uderzyc..i wieksza liczba psow moglaby tam pojechac?

Posted

[quote name='koosiek'][B]Clo[/B] albo [B]Feliksik[/B], zadzwońcie na 501 258 303 (telefon azylowy) i spytajcie o ten hotelik. Ja nie mam jak, mam zjedzony przez psa telefon :oops:[/QUOTE]

niestety Pan pod tym telefonem nie mógł rozmawiać, był na interwencji, będzie wolny koło 20.00 - co robić?

Ale Mielec to daleko chyba

Posted

[quote name='feliksik']niestety Pan pod tym telefonem nie mógł rozmawiać, był na interwencji, będzie wolny koło 20.00 - co robić?

Ale Mielec to daleko chyba[/QUOTE]

a wy skad jestescie??

Posted

To może napisz do [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/98334.html"]eve-w[/URL], jak będzie na dogo to może przedzwoni do Madalleny albo Taubiego.

[SIZE=1]A ta interwencja to nie Szydłowiec właśnie?[/SIZE]

Posted

[quote name='koosiek']
[SIZE=1]A ta interwencja to nie Szydłowiec właśnie?[/SIZE][/QUOTE]

też o tym pomyślałam, i chciałam zapytać, ale na szybko się Pan rozłączył, więc nie miałam jak

Posted

[quote name='koosiek']To może napisz do [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/98334.html"]eve-w[/URL], jak będzie na dogo to może przedzwoni do Madalleny albo Taubiego.

[SIZE=1]A ta interwencja to nie Szydłowiec właśnie?[/SIZE][/QUOTE]

napisałam do eve-w. Muszę jużdziś znikać. Powodzenia

Posted

mam narazie wiadomosc ze kiary nie ma:((podobno maja kumpla ale naszej slicznej nie ma:(((czy ktos moze przenocowac kumpla jedna noc prosimy!!jesli kiara sie nie znajdzie to z kumplem do astaroth jutro wezmiemy innego psa ale tak marzylam by to byla kiara..

Posted

A już wracają? czy jeszcze tam są?

Anita z Szydłowca pisała, ze mogłaby pomóc we wtorek

[I]jakby nie powiodła sie akcja złapania KIARY I KUMPLA - bede w Szydłowcu we wtorek. moge je zgarnąc..jakos dam rade :///zostawie swoje dwie agentki w Warszawie u znajomych żeby było miejsce dla K&K
odpiszcie co i jak[/I]