clo Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 cudownie1!! boze oby kiara i kumple tez sie znalazly..prosze...:-( Quote
koosiek Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 No i Ozi, żeby tylko udało się go znaleźć... Quote
clo Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 kazdy z nas ma tu swojego faworyta..ja jak tylko kiare zobaczylam to od razu sie zakochalam;)psiaki znajdzcie sie!!! Quote
ruru Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 czekamy na wieści o kotach żeby były dobre... Quote
kaja555 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 właśnie, oby nie było kolejnych kocich trupów :placz: Quote
clo Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 dziewczyny yoko100podala mi namiary na fantastycznie wygladajacy hotelik w mielcu..ona dzis wiozla tam jakiegos psiaka..ceny podobno 8zl za dobe..a hotelik wyglada super..moze by tam uderzyc..i wieksza liczba psow moglaby tam pojechac? Quote
feliksik Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 a kto decyduje - może sięskontaktować i ustalić, bo to fajna propozycja Quote
koosiek Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [B]Clo[/B] albo [B]Feliksik[/B], zadzwońcie na 501 258 303 (telefon azylowy) i spytajcie o ten hotelik. Ja nie mam jak, mam zjedzony przez psa telefon :oops: Quote
feliksik Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='koosiek'][B]Clo[/B] albo [B]Feliksik[/B], zadzwońcie na 501 258 303 (telefon azylowy) i spytajcie o ten hotelik. Ja nie mam jak, mam zjedzony przez psa telefon :oops:[/QUOTE] niestety Pan pod tym telefonem nie mógł rozmawiać, był na interwencji, będzie wolny koło 20.00 - co robić? Ale Mielec to daleko chyba Quote
yoko100 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='feliksik']niestety Pan pod tym telefonem nie mógł rozmawiać, był na interwencji, będzie wolny koło 20.00 - co robić? Ale Mielec to daleko chyba[/QUOTE] a wy skad jestescie?? Quote
feliksik Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Mielec jest daleko od Szydłowca 153km w dół Polski. Ja mieszkam 40km od Katowic Quote
koosiek Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 To może napisz do [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/98334.html"]eve-w[/URL], jak będzie na dogo to może przedzwoni do Madalleny albo Taubiego. [SIZE=1]A ta interwencja to nie Szydłowiec właśnie?[/SIZE] Quote
feliksik Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='koosiek'] [SIZE=1]A ta interwencja to nie Szydłowiec właśnie?[/SIZE][/QUOTE] też o tym pomyślałam, i chciałam zapytać, ale na szybko się Pan rozłączył, więc nie miałam jak Quote
feliksik Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='koosiek']To może napisz do [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/98334.html"]eve-w[/URL], jak będzie na dogo to może przedzwoni do Madalleny albo Taubiego. [SIZE=1]A ta interwencja to nie Szydłowiec właśnie?[/SIZE][/QUOTE] napisałam do eve-w. Muszę jużdziś znikać. Powodzenia Quote
clo Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 wiadomo juz czy kiara i kumpel na pokladzie? Quote
pietrucha204 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 a czy ktoś się kontaktował z Ratuszem? mam nadzieję, że dzisiaj moze ktoś tam złożył wizytę za dopuszczenie do takiej sytuacji:mad::mad::angryy: Quote
clo Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 wciaz czekamy na wiesci...oby oby wszystko szlo dobrze:) Quote
Energy Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='clo']wciaz czekamy na wiesci...oby oby wszystko szlo dobrze:)[/QUOTE] Oby jak najwięcej psiaków dostało szanse na nowe życie. Quote
sacred PIRANHA Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 dzwoniłam do Madalleny przed chwilą ale nie odbiera, czekamy dalej Quote
clo Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 mam narazie wiadomosc ze kiary nie ma:((podobno maja kumpla ale naszej slicznej nie ma:(((czy ktos moze przenocowac kumpla jedna noc prosimy!!jesli kiara sie nie znajdzie to z kumplem do astaroth jutro wezmiemy innego psa ale tak marzylam by to byla kiara.. Quote
koosiek Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Może Puchu albo Jo37? One miały możliwość przenocowania Barda, to może mogłyby teraz przenocować Kumpla? Quote
Energy Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Gdzie ta wasza śliczna Kiara mogła się schować:shake: Clo czyli będziecie jej jeszcze jutro szukać? Quote
fizia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 A już wracają? czy jeszcze tam są? Anita z Szydłowca pisała, ze mogłaby pomóc we wtorek [I]jakby nie powiodła sie akcja złapania KIARY I KUMPLA - bede w Szydłowcu we wtorek. moge je zgarnąc..jakos dam rade :///zostawie swoje dwie agentki w Warszawie u znajomych żeby było miejsce dla K&K odpiszcie co i jak[/I] Quote
Recommended Posts