Ulka18 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Bardzo sie ciesze z tych Karmelkowych wiesci :klacz: Jakas dobra wiadomosc w tych ciezkich dniach. Quote
karolciasz28 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='kaskadaffik']Karolcia jesteś niesssamowita !!!!!!![/QUOTE] Przestań bo się zawstydzę:diabloti::diabloti::p Trzymam kciuku mocno za wszystko!;) Quote
Lu_Gosiak Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 ale super wiescii...oby wizyta wypadla pomyslnie:) Quote
anciaahk Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Szkoda, że nie uda się wcześniej załatwić wizyty przedadopcyjnej, zawiozłabym 2 psiaczki :).. Murko tak przy okazji czy mogłabym Wam oddać transporterek Beatki ? Przyjechała w nim do mnie Agrafka od Jogi. Quote
Murka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 No szkoda, że nie ma nikogo z tamtych okolic... zawsze to by było za jednym zamachem... nie wiadomo czy ten transport w poniedziałek do Warszawy wypali :roll: kontenerek oczywiście możemy wziąść, jeśli tylko będzie TZ jechał. Quote
anciaahk Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Ok, a kiedy to będzie ostatecznie wiadome? Zresztą tak czy inaczej wezmę kontenerek, może ten ktoś będzie też do Was wracał. Quote
Ra_dunia Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Napisałam info na forum corgi i prosiłam o kontakt z Murką... chyba jednak nie było chętnych do wizyty, bo widzę, że szykuje się coś z dogo na niedzielę ;) Mam nadzieję, że się uda i Karmelcia wyląduje w kochającym domku :) Na jej miejsce została wybrana ruda sunia z boksu 177. Quote
alfabia Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Jestem już w domu. Jutro będę w Czerwińsku u tej Pani ok 10 tej jeśli wam to pomoże.Wróciłam dziś z po 21 godzinach w autokarze musiałam odespać w pozycji horyzontalnej. Jutro zadzwonię po wizycie i dam znać. Zastanawiam się czy nie wziąć na wizytę mojego Karmela. Zobaczyli byśmy jak kontakt z pieskiem. Co wy na to? Quote
Murka Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Pomysł z zabraniem psiaka super! Dzięki wielkie za pomoc! 10.00 będzie akurat, bo ok. 11.00-12.00 Karmelka będzie musiała wyjechać jakby co. A jak u Was woda, nie zalewa Was? Większość dyskusji n.t. transportu przebiegała na wątku Tadeuszka, hihi. On jedzie na pewno. Aha, już poruszałam z p.Małgorzatą kwestie opłaty adopcyjnej, umówiłam się na ok. 50-60 zł - to będzie dorzutka do paliwa na trasie do Łodzi. W kwestii transportu (żeby sobie ktoś nie pomyślał, że p.Małgorzacie nie chce się jechać po psa), to p.Małgorzata nie ma po prostu samochodu i musi korzystać z uprzejmości znajomych. Dlatego prosiłam anciaahk o możliwość dotarcia do Płocka z Karmelką. Stamtąd p.Małgorzata może ją odebrać bez problemu. Quote
Ulka18 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Alfabia, wielkie podziekowania za wizyte u Pani chetnej na Karmelke. Trzymam kciuki jutro za wizyte przedadopcyjna, dobra podroz psiakow, jesli domek okaze sie byc w porzadku. Zeby tylko Alfabia wstala rano po tak dlugiej podrozy autokarowej i dotarla jakos do Pani z psiakiem i wybadala, czy Karmelce bedzie u niej dobrze. Quote
eloise Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 ja też trzymam! pozdrawiam Was Cioteczki ze słonecznej Anglii! Zimą przywieźliśmy ze sobą śnieg jakiego od dawna nie mieli a tym razem słońce, sońce i słońce! Ania przyjechała w odwiedziny do swojego małego kuzyna :) Quote
Ulka18 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [color="#008000"][b]karmelka pojechala !!!![/b][/color] Quote
Niebieska713 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Filipki']Suuuper. Kolejne psiaki znalazły dom.[/QUOTE] Tak,oby Tadek nie wracal z powrotem...:shake: Quote
Filipki Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Niebieska , napisz jasno o co chodzi z Tadkiem ? W końcu zdecydowali sie na niego czy go nie chcą? Quote
Niebieska713 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Filipki']Niebieska , napisz jasno o co chodzi z Tadkiem ? W końcu zdecydowali sie na niego czy go nie chcą?[/QUOTE] Ufff...juz wszystko wyjasnone i dograne z przyszlymi wlascicielami... Quote
Murka Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Karmelka już dotarła do swojego domku :multi: Bidulka była bardzo wystraszona, tylu obcych ludzi... [B]Dziękuję alfabii za wizytę i anciaahk za transport![/B] Quote
Ulka18 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 SUPER ! Wreszcie Karmelka jest u siebie we wlasnym domu. Tyle sie wyczekala bidusia i w schronisku i w hoteliku. [B][COLOR="#008000"]Wielkie podziekowania dla Anciaahk oraz Alfabii[/COLOR][/B] :Rose: :Rose: [B][COLOR="#006400"]Oraz dla Pana Adama[/COLOR][/B] :Rose: Quote
Ra_dunia Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 jejku jejku! już zmieniam tytuł!!! Pięknie, ogromnie wszystkim dziękuję! Za pomoc, zaangażowanie, wizytę, przewóz... no za wszyyyystkooo dla tej kochanej suczynki :loveu::loveu::loveu: Proszę, napiszcie coś więcej... :cool3: Karmelciu - bądź grzeczna ;) Quote
Ulka18 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Mam nadzieje, ze Karmelka bedzie grzeczna w nowym domu, ze Pani bedzie miala dla niej duzo cierpliwosci :kciuki: Nastepczyni Karmelki juz zaanonsowana do schroniska. Z tego co mowila Murka, to jutro Mariusz jutro sie wybiera do schroniska. Quote
Recommended Posts