Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szkoda, że nie uda się wcześniej załatwić wizyty przedadopcyjnej, zawiozłabym 2 psiaczki :)..

Murko tak przy okazji czy mogłabym Wam oddać transporterek Beatki ? Przyjechała w nim do mnie Agrafka od Jogi.

Posted

No szkoda, że nie ma nikogo z tamtych okolic... zawsze to by było za jednym zamachem... nie wiadomo czy ten transport w poniedziałek do Warszawy wypali :roll:

kontenerek oczywiście możemy wziąść, jeśli tylko będzie TZ jechał.

Posted

Napisałam info na forum corgi i prosiłam o kontakt z Murką... chyba jednak nie było chętnych do wizyty, bo widzę, że szykuje się coś z dogo na niedzielę ;)
Mam nadzieję, że się uda i Karmelcia wyląduje w kochającym domku :)
Na jej miejsce została wybrana ruda sunia z boksu 177.

Posted

Jestem już w domu. Jutro będę w Czerwińsku u tej Pani ok 10 tej jeśli wam to pomoże.Wróciłam dziś z po 21 godzinach w autokarze musiałam odespać w pozycji horyzontalnej. Jutro zadzwonię po wizycie i dam znać. Zastanawiam się czy nie wziąć na wizytę mojego Karmela. Zobaczyli byśmy jak kontakt z pieskiem. Co wy na to?

Posted

Pomysł z zabraniem psiaka super!
Dzięki wielkie za pomoc! 10.00 będzie akurat, bo ok. 11.00-12.00 Karmelka będzie musiała wyjechać jakby co.
A jak u Was woda, nie zalewa Was?

Większość dyskusji n.t. transportu przebiegała na wątku Tadeuszka, hihi. On jedzie na pewno.

Aha, już poruszałam z p.Małgorzatą kwestie opłaty adopcyjnej, umówiłam się na ok. 50-60 zł - to będzie dorzutka do paliwa na trasie do Łodzi.
W kwestii transportu (żeby sobie ktoś nie pomyślał, że p.Małgorzacie nie chce się jechać po psa), to p.Małgorzata nie ma po prostu samochodu i musi korzystać z uprzejmości znajomych. Dlatego prosiłam anciaahk o możliwość dotarcia do Płocka z Karmelką. Stamtąd p.Małgorzata może ją odebrać bez problemu.

Posted

Alfabia, wielkie podziekowania za wizyte u Pani chetnej na Karmelke. Trzymam kciuki jutro za wizyte przedadopcyjna, dobra podroz psiakow, jesli domek okaze sie byc w porzadku.
Zeby tylko Alfabia wstala rano po tak dlugiej podrozy autokarowej i dotarla jakos do Pani z psiakiem i wybadala, czy Karmelce bedzie u niej dobrze.

Posted

ja też trzymam! pozdrawiam Was Cioteczki ze słonecznej Anglii! Zimą przywieźliśmy ze sobą śnieg jakiego od dawna nie mieli a tym razem słońce, sońce i słońce! Ania przyjechała w odwiedziny do swojego małego kuzyna :)

Posted

[quote name='Filipki']Niebieska , napisz jasno o co chodzi z Tadkiem ? W końcu zdecydowali sie na niego czy go nie chcą?[/QUOTE]

Ufff...juz wszystko wyjasnone i dograne z przyszlymi wlascicielami...

Posted

Karmelka już dotarła do swojego domku :multi:
Bidulka była bardzo wystraszona, tylu obcych ludzi...

[B]Dziękuję alfabii za wizytę i anciaahk za transport![/B]

Posted

SUPER ! Wreszcie Karmelka jest u siebie we wlasnym domu. Tyle sie wyczekala bidusia i w schronisku i w hoteliku.

[B][COLOR="#008000"]Wielkie podziekowania dla Anciaahk oraz Alfabii[/COLOR][/B] :Rose: :Rose: [B][COLOR="#006400"]Oraz dla Pana Adama[/COLOR][/B] :Rose:

Posted

jejku jejku! już zmieniam tytuł!!! Pięknie, ogromnie wszystkim dziękuję! Za pomoc, zaangażowanie, wizytę, przewóz... no za wszyyyystkooo dla tej kochanej suczynki :loveu::loveu::loveu:
Proszę, napiszcie coś więcej... :cool3:

Karmelciu - bądź grzeczna ;)

Posted

Mam nadzieje, ze Karmelka bedzie grzeczna w nowym domu, ze Pani bedzie miala dla niej duzo cierpliwosci :kciuki:

Nastepczyni Karmelki juz zaanonsowana do schroniska. Z tego co mowila Murka, to jutro Mariusz jutro sie wybiera do schroniska.