Ra_dunia Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Najważniejsze, że któryś psiak pojedzie ;) A Karmelcia przynajmniej jeszcze trochę poopiekuje się Lorciem :D Wczoraj rzeczywiście było mi przykro, że nadal nikt nie chce pokochać suni, ale... wierzę, że gdzieś tam czeka na nią super dom :) Jeszcze trochę i na pewno się odezwie ;) Quote
eloise Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 wstrzymałam sie z odnawianiem ogłoszeń ale widzę, ze już czas ;) Quote
Niebieska713 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Filipki']Bardzo żałuję, że Karmelcia nie jedzie. Chociaż to Tadeusz jest na naszym miejscu, to wolałabym, żeby to sunia wreszcie znalazła dom, jest starsza i długo już czeka.[/QUOTE] TADZIO zostal wypatrzony w gazetce METRO...Wiec moze i Karmelka moglaby miec tam swoja fotke... Quote
Ra_dunia Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 ech... żeby tak łatwo się było do tego metra dostać... Trzeba będzie poprosić taką jedną cioteczkę chyba ;) Quote
halcia Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Ilian był w Metrze i nawet nie wiemy czy to cos dało...:angryy:Karmelciu,siedzisz u Lorka czy osobno? Quote
eloise Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 odświeżyłam Karmelitce gumtree, alegratkę i cafeanimal Quote
Ra_dunia Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 po prostu babka z charakterem ;) jak się jej "krzywda" dzieje, to swego broni :) ale jak widać na filmikach to raczej burczy po prostu. A Lorka na przykład mała materialistka bardzo lubi... ;) Quote
Murka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Ona go lubi bo ma go pod pantoflem :evil_lol: Poza tym ma ogromny z tej przyjaźni pożytek - Murka prawie codziennie przyłazi i pasie smakołykami :razz: tak mi się wydaje, że tylko taki powód jest tej wielkiej miłości :oops: Quote
halcia Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Kalkulator mały!Tak jaby nie mozna było pokochac Lorka dla niego samego! Quote
Ra_dunia Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 dlatego napisałam, że to mała materialistka :) Dla niej najlepszy byłby domek gdzie byłaby jedynaczką... i to jeszcze taką rozpieszczaną ;) Quote
karolciasz28 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ra dunia coś tu chyba sugerowała:cool3::cool3::evil_lol: no dobra strzelcie proszę krótki opis Karmelki, i będę działać.:eviltong: Quote
Murka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Postaram się niedługo o nowe wiosenne fotki Karmelki :) Quote
eloise Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Karmelka to urocza, choć charakterna panna. Jest bardzo radosna i kocha ludzi. Została wysterylizowana, czeka na kochający dom. może być? ;) Quote
karolciasz28 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='eloise']Karmelka to urocza, choć charakterna panna. Jest bardzo radosna i kocha ludzi. Została wysterylizowana, czeka na kochający dom. może być? ;)[/QUOTE] Super!:lol: Quote
Ra_dunia Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 dokładnie tak :) urocza i charakterna ale za smakołyki sprzeda duszę ;) Quote
Niebieska713 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Ra_dunia']dokładnie tak :) urocza i charakterna ale za smakołyki sprzeda duszę ;)[/QUOTE] Szkoda tylko,ze taka troche male egoistka...i woli domek bez innych pieskow... Quote
Ra_dunia Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 ogólnie to chyba my bardziej dla niej wolimy taki domek ;) Karmelka krzywdy żadnemu psiakowi nie zrobiła. Czasami tylko burknie i ząbki pokarze, ale to normalne w stadzie. Jest dominantką ;) Zresztą wcale tak dużo domów nie decyduje się na dwa psy. Większość niedogomaniackich ma i chce mieć tylko jednego. Ważne, że Karmelka nie ma nic do kotów ;) Quote
Ulka18 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Ra_dunia']Zresztą wcale tak dużo domów nie decyduje się na dwa psy. [/QUOTE]Nie wiedza co dobre. Dwa psy chowaja sie duzo lepiej niz jeden, tworza wlasne male stado i sa przewaznie bardzo ze soba zwiazane. Quote
Ra_dunia Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='karolciasz28']Karmelka podesłana do metra.:p[/QUOTE] dziękuję :loveu: mam nadzieję, że teraz ktoś ją wypatrzy...:cool3: Quote
Reno2001 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Ojc Karmelko, aleś spadła daleko. Ciotka Reno też ma teraz tak mało czasu, że ledwo nadąża odwiedzic subskrypcje :( Quote
kaskadaffik Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Chyba wszystkie ciotki jakieś takie zalatane i podłamane pewnymi ucieczkami..... a do tego ta pogoda :( Pewnie siedziesz sobie z Lorkiem i się grzejecie ;) Quote
Recommended Posts