Ingrid44 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Rotek,daj znac czy dostalas PW odemnie w sprawie wysylki poeniazkow na transport dla Odiego. Wyslalam 120 zl kilka dni temu i jest do odebrania w kazdej chwili. Quote
rotek_ Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 tak, przepraszam że nie odpisuję, pw zawsze odczytam, ale w schronisku internet czasami odmawia posłuszeństwa i daję sobie spokój z odpisywaniem Ingrid, prawie na 100% mamy transport dla odinka!!!!!! z ogonkiem siedziałyśmy całą sobotę w poszukiwaniu ludzi którzy przewiozą odiego, już w pewnym momencie straciłyśmy nadzieję ale udało się mamy darmowy transport do warszawy i stamąd dogomaniaczka przewiezie go do inowrocławia to co przesłałaś na pewno w całości wystarczy na przewiezienie pieska jeśli wszystko się uda napiszę więcej o naszych staraniach, bo na razie nie zapeszam już i tak nam dwa potencjalne transporty przepadły wcześniej:( Quote
_ogonek_ Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Akurat sytuacja z tym transportem była naprawdę ciekawa :) Przybrała dość nieoczekiwany zwrot akcji, ale jak Odi już będzie w domu to wtedy wszystko się wyjaśni, teraz jeszcze się denerwuję... Quote
Ingrid44 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Zeby tylko sie udalo ! Tak sie martwie o Odinka. Ogonek,nie musisz mi juz odpisywac na Pw, zawsze najpierw sprawdzam PW a pozniej watki. Teraz juz wiem co sie dzieje z Odim. Dopiero teraz sie doczytalam. Quote
rotek_ Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 ze wszystkich troli została już tylko mała kropka(po lewej stronie) dzisiaj do adopcji trafiła jej siostrzyczka CZARNUSZKA(druga od prawej) Quote
_ogonek_ Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Wow, w święta adopcja! Niesamowite :lol: Ingrid, przepraszam że nie odpisałam wcześniej ;) Nie mogłam się dobić na dogo... Quote
Ingrid44 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Wspaniale, jeszcze jeden trolek znalazl domek. :) :) :) Ogonku,dziekuje za Pw. Trzymam kciuki za jutrzejsza podroz Odiego. Rotek i Ogonek -jestescie CUDOWNE, to dzieki wam Odi znalazl domek i transport ! ! ! Wielkie Uklony :) Quote
rotek_ Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 transport padł:( nie sądzę że uda się to jeszcze jakoś połatać ogonek mówiła że będzie próbować pierwszy raz mamy tak pechowego psa na 3 stycznia ktoś jedzie z wrocka do warszawy stamtąd musielibyśmy poszukać transportu pkp auto jest okrótnie drogi i same nie zarobimy na płatny dojazd loni z miau już wysłałam wiadomość, będę czekać na odpowiedź ale musimy szukać kogoś kto przewiezie nam psa do inowrocławia Quote
_ogonek_ Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 rotku, ja zapomniałam ci powiedzieć, ale ostatnio pisze do mnie maile pani Magda z warszawy, ta która adoptowała dwa kapiszony. Zaofiarowała sie dorzucić trochę do transportu. Czyt. PW. Quote
Ingrid44 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Bardzo przykro ze znowu nie wyszlo z transportem. Mam tylko nadzieje ze domek sie nie rozmysli i Odi w koncu jakos dojedzie. Co za pech :( Quote
rotek_ Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 jeśli wszystko się poukłada mamy nadzieję że w końcu go dowieziemy podsumowując do adopcji pozostał już tylko odi i siódemka szczeniąt od bony dzisiaj jak szybko się wyrobimy porobimy zdjęcia i będzie trzeba ogłaszać maluchy Quote
Wiwi Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 a Kropeczka słodka, też została? :( a ja miałam nadzieję, że może w Święta... wyślijcie mi na mejla teksty do ogłoszeń to zrobię "baterię" ogłoszeń Quote
rotek_ Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 kropka nadal czeka z odi chyba stawiamy na płatny transport...nie ma co kombinować z przesiadkami bo tak on nigdy nie dojedzie dzisiaj zrobiliśmy masę ciekawych zdjęć szczeniaków Bony-nazywane GREMLINAMI były kapiszony, były trole, teraz pokolenie gremlinów ogonek ma część już na mailu ale aparat zaczyna mi saidać i chyba nie doślę wszystkich Quote
_ogonek_ Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Nie wysyłaj ;) Przyjadę z pevdriv'em i ściągnę :) Co do tych na mailu, nie mogę ich otworzyć :roll: Quote
rotek_ Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 psiaki same weszły gdy tylko sobie pojadły, tylko jednemu szczeniakowi nie mieściła się pupa w koszyku dla kota jest 7 szczeniaków bony piesek Quote
_ogonek_ Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 rotek_ napisał(a):, tylko jednemu szczeniakowi nie mieściła się pupa To jest właśnie mój DUPCIO :evil_lol: Na dwóch ostatnich fotkach też! :) Quote
Wiwi Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Co za słodkości!!!Z nimi to pójdzie łatwo, zaraz zmienię zdjęcia na cafeanimal, a tytuł i tekst "słodkości" zdecydowanie zostawię ;) Quote
Wiwi Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 hm w sumie to one już nie przypominają ufiątek :) http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/SZCZENIETA,6538 http://www.e-zwierzak.pl/oddam/0,1,0,0,0,0/8104/ http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2951909_szczenieta.html i morusek.pl Quote
Ingrid44 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 jakie sliczne szczeniorki ,i jakie slodkie ! Ile tygodni one maja ? Quote
rotek_ Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 ok. 7 tyg dzisiaj wszystkie były zaszczepione Quote
_ogonek_ Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Wszystkie cudaki już są do adopcji! :) Quote
Ingrid44 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Slodziaszki pokazujcie sie. Alez one sliczne :) Quote
_ogonek_ Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Kto chętny poogłaszać bąble? :) Quote
Recommended Posts