Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam, dzwoniłam do schroniska i wysyłałam maile, że z narzeczonym bardzo chcemy adoptować to maleństwo. Nie dostałam niestety żadnej informacji zwrotnej. Do końca listopada jesteśmy na wakacjach, potem wracamy do Warszawy. Więc po maluszka możemy przylecieć na początku grudnia. Ale już teraz powinniśmy kupić bilet na samolot Warszawa - Wrocław. Nie chcemy męczyć go wielogodzinną podróżą. Ale musimy wiedzieć, czy Kapiszonek jest zarezerwowany dla nas. Wszystkie dane przesłałam mailem na adres schroniska, więc z przygotowaniem dokumentacji nie powinno być problemów. Może jest możliwość bezpośredniego skontaktowania się z opiekunką psiaka?

http://img137.imageshack.us/i/dsc2511s.jpg/ - to jest ten piesek

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magdalenko, nie odpisywaliśmy bo uznaliśmy że psiak jest już wasz
Robert tylko prosił o zdjęcie bo nie wiedział o którego psa wam chodzi
Kapiszonek nadal siedzi w boksie z dwiema siostrami i czeka...jego dwójka braci właśnie poszła do adopcji

Możecie śmiało przyjeżdzać

Posted

po dwu dniowej przerwie weszłam na pocztę i wykasowywałam prawie 100 spamów...dopiero teraz zobaczyłam ze mam od Ciebie wiadomość z niedzieli!!!!
o mały włos i wszystko minęło by się......

Posted

[quote name='Porta Nigra']ciekawe czy któregoś wziął ktoś komu daam namiary na Was, bo dwie osoby wysyłałam i twierdzili, że pojadą.
dwie???? te osoby z nowej rudy też były od Ciebie....myślałam ze z ogłoszenia....ja już się gubię

Porta Nigra, dzięki Tobie napewno poszedł kapiszon ten brązowy z prawej

Posted

super! :-) Mnie też od razu wpadł w oko, cudny szorściak.

Druga osoba jechała do Wrocka z tamtej strony, wcześniej byl w schronisku w Dzierżoniowie i zadzwonili w sprawie Coli, więc ich od razu do Was nakierowaam, dałam wszystkie namiary, adres i telefon. To było w sobotę.

Pierwsi byli z Wabrzycha.

Zresztą nie ważne, ważne, że maluchy domki znalazły :-D Trzymam kciuki za resztę.

Posted

Jejku to Kropka tak wyrosła?!
Wpadła mi w oko już za pierwszym razem, taki śliczny sierściaczek, matko, ale urosła!
jak skończę Pigę to jej też coś zrobię,
tylko nie wiem jaki tekst...

ale wyrosła, no nie mogę uwierzyć!
Rotek świetne zdjęcia!

Posted

maxima ma trzy maluchy
dwa bałe i jedna cała czarna suczka
takie blach&white:)

natomiast to są szczeniaki bony

porta...dzięki tobie w sobotę jedzie mała kapiszonka.....ludzie przewspaniali, kochający zwierzęta...mam nadzieję ze nie zerwiemy kontaktu

Posted

dzisiaj mieliśmy trzy adopcje...

wszystkie kapiszony już w nowych domach
więcej realacji mam nadzieję zda magdalenka bo jeszcze jestem w ciężkim szoku....pozytywnym
dwójka rodzeństwa poszła do jednego domu!!!!

Posted

kapiszonka-kropka
pojechała dzięki porta nigra, pani kapiszoneczki to osboba, która kocha zwierzęta i to widać od razu. Malutka prawdopodobnie będzie miał na imię Nuka. W sobotę rano pojechaliśmy i zawieźliśmy malego szkraba do nowego domu. Ludzie spaniali i mam nadzieję że jeszcze nie raz do nas zawitają....bo takie osoby spotyka się coraz rzadziej

Wczoraj także poszło rodzeństwo do domu
Kapiszon

i kapiszonka

Magdalenka przyjechała po nie specjalnie samolotem z Warszawy....
właściwie to przyjechał po jednego ale nie miał sumienia rozdzielać rodzeństwa i wróciła z dwójką uroczych szkrabów do domu
wielkie ukłony w Twoim kierunku Magdo, bo tak zaangażowanych ludzi nie widzieliśmy już od dawna!!!!

mam obiecane relacje z nowych domów i trzymam za słowo!:)