Magdalenqa Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Witam, dzwoniłam do schroniska i wysyłałam maile, że z narzeczonym bardzo chcemy adoptować to maleństwo. Nie dostałam niestety żadnej informacji zwrotnej. Do końca listopada jesteśmy na wakacjach, potem wracamy do Warszawy. Więc po maluszka możemy przylecieć na początku grudnia. Ale już teraz powinniśmy kupić bilet na samolot Warszawa - Wrocław. Nie chcemy męczyć go wielogodzinną podróżą. Ale musimy wiedzieć, czy Kapiszonek jest zarezerwowany dla nas. Wszystkie dane przesłałam mailem na adres schroniska, więc z przygotowaniem dokumentacji nie powinno być problemów. Może jest możliwość bezpośredniego skontaktowania się z opiekunką psiaka? http://img137.imageshack.us/i/dsc2511s.jpg/ - to jest ten piesek Quote
rotek_ Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 magdalenko, nie odpisywaliśmy bo uznaliśmy że psiak jest już wasz Robert tylko prosił o zdjęcie bo nie wiedział o którego psa wam chodzi Kapiszonek nadal siedzi w boksie z dwiema siostrami i czeka...jego dwójka braci właśnie poszła do adopcji Możecie śmiało przyjeżdzać Quote
Wiwi Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 oho czyli szykuje się kolejny domek, ale się cieszę!!! trzymam kciukasy! Quote
rotek_ Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 po dwu dniowej przerwie weszłam na pocztę i wykasowywałam prawie 100 spamów...dopiero teraz zobaczyłam ze mam od Ciebie wiadomość z niedzieli!!!! o mały włos i wszystko minęło by się...... Quote
rotek_ Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='Porta Nigra']ciekawe czy któregoś wziął ktoś komu daam namiary na Was, bo dwie osoby wysyłałam i twierdzili, że pojadą. dwie???? te osoby z nowej rudy też były od Ciebie....myślałam ze z ogłoszenia....ja już się gubię Porta Nigra, dzięki Tobie napewno poszedł kapiszon ten brązowy z prawej Quote
Porta Nigra Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 super! :-) Mnie też od razu wpadł w oko, cudny szorściak. Druga osoba jechała do Wrocka z tamtej strony, wcześniej byl w schronisku w Dzierżoniowie i zadzwonili w sprawie Coli, więc ich od razu do Was nakierowaam, dałam wszystkie namiary, adres i telefon. To było w sobotę. Pierwsi byli z Wabrzycha. Zresztą nie ważne, ważne, że maluchy domki znalazły :-D Trzymam kciuki za resztę. Quote
Wiwi Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Jejku to Kropka tak wyrosła?! Wpadła mi w oko już za pierwszym razem, taki śliczny sierściaczek, matko, ale urosła! jak skończę Pigę to jej też coś zrobię, tylko nie wiem jaki tekst... ale wyrosła, no nie mogę uwierzyć! Rotek świetne zdjęcia! Quote
Porta Nigra Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Dziś bardzo miła Pani z Bielawy wybierała się do Was obejrzeć suczki, mam nadzieję, że którąś wybierze. Quote
rotek_ Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 tak ma przyjechać jutro rano Porta..ja jak odwdzięczę się TOBIE!!!!!!! Quote
Porta Nigra Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Przestań trzeba wykorzystywać boom na Coli, jak już ludzie chcą szczeniaka to niech pomogą jakiejś bidzie. Quote
rotek_ Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 no o gdyby nie dogomaniacy to było by bardzo źle szczeniak maximy-chłopak...ma 3 tyg więc na razie nie jest do adopcji Quote
Ingrid44 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Jaki Sliczny Bialasek ! A ile szczeniorkow miala Maxima? Quote
rotek_ Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 maxima ma trzy maluchy dwa bałe i jedna cała czarna suczka takie blach&white:) natomiast to są szczeniaki bony porta...dzięki tobie w sobotę jedzie mała kapiszonka.....ludzie przewspaniali, kochający zwierzęta...mam nadzieję ze nie zerwiemy kontaktu Quote
Wiwi Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 oj cudowne tylko strasznie ich dużo...niestety Quote
Ingrid44 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Wiwi napisał(a):oj cudowne tylko strasznie ich dużo...niestety Trzeba wierzyc ze znajda domki . Takie sliczne malenstwa. Quote
Wiwi Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 znajdą znajdą tylko nie wszystko na raz ;) Quote
rotek_ Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 dzisiaj mieliśmy trzy adopcje... wszystkie kapiszony już w nowych domach więcej realacji mam nadzieję zda magdalenka bo jeszcze jestem w ciężkim szoku....pozytywnym dwójka rodzeństwa poszła do jednego domu!!!! Quote
rotek_ Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 kapiszonka-kropka pojechała dzięki porta nigra, pani kapiszoneczki to osboba, która kocha zwierzęta i to widać od razu. Malutka prawdopodobnie będzie miał na imię Nuka. W sobotę rano pojechaliśmy i zawieźliśmy malego szkraba do nowego domu. Ludzie spaniali i mam nadzieję że jeszcze nie raz do nas zawitają....bo takie osoby spotyka się coraz rzadziej Wczoraj także poszło rodzeństwo do domu Kapiszon i kapiszonka Magdalenka przyjechała po nie specjalnie samolotem z Warszawy.... właściwie to przyjechał po jednego ale nie miał sumienia rozdzielać rodzeństwa i wróciła z dwójką uroczych szkrabów do domu wielkie ukłony w Twoim kierunku Magdo, bo tak zaangażowanych ludzi nie widzieliśmy już od dawna!!!! mam obiecane relacje z nowych domów i trzymam za słowo!:) Quote
Wiwi Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 A mówiłam, że się ruszy ;) Ale się cieszę i trzymam kciuki za resztę szczeniorów, a ile ich w sumie zostało? Quote
Porta Nigra Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Dawajcie fotki, co tam jeszcze macie, bo ja nada mam sporo chętnych na szczeniaka. Cieszę się, że tym się już dało. Quote
Wiwi Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ja nie wiem jak mamy Ci dziękowac! Niesamowita jestes :) a zdjęcia ma rotek, jak wpadnie to na pewno Ci wyśle. Quote
Recommended Posts