Ingrid44 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Oh,jakie siliczne maluszki . To chyba zadko sie spotyka takie cale bialusienkie. Quote
_ogonek_ Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Z początku myslelismy ze beda albinoski :D Ale one są caaale biale. niunia ma biala krawatke (jak mamusia) a czy ma skarpetki? Chyba tez. Quote
_ogonek_ Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Wiecie, ale szczerze to teraz w schronisku bez takiego zachodu kolo kapiszonow jakos tak za spokojnie... Quote
Wiwi Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 szczylki z żywo są jeszcze bardziej słodkie!!!!no cuda jednym słowem, na dowód zdjęcia: PIESEK: SUCZKA: Quote
Ingrid44 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Czekaj,czekaj Ogonku niech ta trojka troszke podrosnie i bedzie gwarno :) Wszedzie bedzie ich pelno . Quote
Wiwi Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 generalnie z czarnych 1-miesięcznych wszystkie widoczne na tych zdjęciach czarne szczeniaki to suczki oprócz kawalera czarnego z białym krawatkiem na trzecim zdjęciu Quote
Wiwi Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 moi faworyci: czarna - suczka biały - piesek :loveu: Och taki jestem słodki: Quote
Ingrid44 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Wiwi napisał(a):generalnie z czarnych 1-miesięcznych wszystkie widoczne na tych zdjęciach czarne szczeniaki to suczki oprócz kawalera czarnego z białym krawatkiem na trzecim zdjęciu Same baby i jeden rodzynek! Wszystkie slodkie slicznosci. Wiwi-swietne zdjecia ;) Quote
_ogonek_ Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Ten duecik to takie black&white :D Quote
rotek_ Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 szczeniaki słodkie...ale zdjęc jest soro więcej Quote
Wiwi Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 kolejna porcja słodyczy: no na dzisiaj wystarczy, żeby nie było za dobrze ;) a szczylki już na cafeanimal: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/SLODKOSCI!!!,5562 Quote
rotek_ Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 wiwi, wysłałam ci zapakowane plliki ze zdjęciami wszystkich psów z uciechowa...tyle ile możesz powstawiaj.... prawda????? Quote
Wiwi Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 no ładnie się mnie zawala ;) a mi tak muli, że szkoda gadać... powstawiam tylko mnie jeszcze poinformuj jak z tym imageshackiem, który link wlkejać żeby się otwierało ze zdjęciami Arii mam problem. Quote
Wiwi Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 no ładnie się mnie zawala ;) to jeszcze mnie poinformuj jak się obchodzić z tym imageshackiem, który link wklejać, bo mi nie chodzi, ze zdjęciami Arii mam problem... A tutaj chyba ostatnia porcja słodyczy: ale czeka na mnie jeszcze szalona 4 ;) Quote
Wiwi Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 to teraz kolej na nieco starszą młodzież: Kropka: Quote
Ingrid44 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Och jakie sliczne te szczylki :loveu: Zazdroszcze wam ze mozecie je wziac na rece i wymiziac. Quote
_ogonek_ Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Ingrid nie ma czego :D po wizycie u kapiszonów smierdzialo sie moczem i kooopami i wygladalo jak 7 nieszczesc :P sluchajcie, oglaszajcie te szczylki od bonki, maksimy i 4 trole... Tanga pojechala do domu wczoraj, przyjechala bardzo sympatyczna pani. Ciekawa tylko jestem jak oni sobie z nią radzą :D Przecie to świruska była , jest i chyba będzie :P A jeszcze taki dym mieliśmy... Quote
rotek_ Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Kapi dość szybko odrzuciła swoje młode..same też nie potrafiły się sobą zająć..o ile pamiętam mysmy je uczyli jeść jak tylko skończyły 4 tyg. z obecnymi szczeniorkami jest o tyle dobrze że matki dobrze opiekują się dziećmi zaraz wystawię allegro dla wszystkich szczeniąt to teraz zgadujcie co to za szczeniaki fotki z nowego domu Quote
Wiwi Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 hm czyżby warszawskie rodzeństwo kapiszonów tak wyrosło?? zaraz wrzucę zdjęcia szalonej 4 Quote
Wiwi Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 KROPKA: Krówka i Kropka na Cafeanimal: http://www.cafeanimal.pl/zwierzaki/KROWKA,30381 http://www.cafeanimal.pl/zwierzaki/KROPKA,29845 Quote
Ingrid44 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Salona 4 -sliczne szczeniorki. Ile one teraz maja miesiecy ? Quote
Recommended Posts