Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matko, to się chyba nigdy nie skończy :(:(:(:(
przecież dopiero co poszły jedne...

Ada, dobry pomysł, załóż Kropeczce osobny wątek, bo ona chyba tutaj faktycznie zagubiona jest, a ja pousuwam jej stare ogłoszenia, pospadały już i zrobię od nowa.

Posted

Jezu, Sylwia ty żartujesz!!!!

buuu znów to samo :placz:

Ych... Jutro w sobotę założę jej wątek (Kropce)
Tylko ja bym jej coś lepszego na imię wymyśliła niż Kropka... :roll:

Posted

nie, urząd już więcej nie odzywał się do nas
nie wiem co stało się z matką i szczeniakami

w chwili obecnej do adopcji jest 4 czarnych szczeniąt
1 piesek i trzy suczki

kropka mieszka w świdnicy, ma do towarzystwa kotkę częsię
ludzie przyjechali własciwie po majlo zupełnie innego psa, ale jak już do nas dotrali to ciężko było ich wypuścić i poleciliśmy im innego psa-tak kropka poszła do domu

sterylkę zrobiliśmy jeszcze u nas i zawieźliśmy mała do nowego domu
panią Kropki znam z widzenia...czasami widywałam ją w świdnicy jak ze swoim kotem chodziła na specer....oczywiście kot siedział cały czas na ramieniu-nawet nie próbował uciec

no łądnie a mój maro nwet nie lubi jak weżmie się go na ręce a co dopiero spacer po okolicy...chyba by mnie pogryzł

Posted

Kropka fajna była to i domek super :) uh ulżyło mi, bo miałam powoli wyrzuty sumienia, że ją "swoją" nazwałam i przez to nie mogła znaleźć domku ;)

Posted

pisała do mnie wczoraj jakaś Pani z Dzierżoniowa, gdzie można zobaczyć te szczenięta, odpisałam i zaprosiłam do Uciechowa, oby coś z tego wynikło dobrego oczywiście ;)

Posted

ktoś dzwonił....ale chyba zrezygnował bo oczekiwał puchatych kulek w typie shih tzu
może to nie ta sama osoba, będziemy czekać..szczeniaki już sporawe są...w magazynku jeszcze zostało trochę jedzenia ale potwory wcianają na potęgę

Posted

rotek_ napisał(a):
ktoś dzwonił....ale chyba zrezygnował bo oczekiwał puchatych kulek w typie shih tzu
może to nie ta sama osoba, będziemy czekać..szczeniaki już sporawe są...w magazynku jeszcze zostało trochę jedzenia ale potwory wcianają na potęgę

no tak, o tym nie pomyślałam...ale może to nie ta sama pani, no cóż w wolnej chwili postaram się zrobić nowe ogłoszenia