_ogonek_ Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Kropka jest znacznie dojrzalsza niż te szczury. Ja jej chyba oddzielny wątek założę... A tu niech te myszy tylko zostaną, może ktoś ją wtedy bardziej zauważy? Quote
rotek_ Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 jutro maja przyjechać kolejne szczurki... ktoś wyrzucił suczkę z miesięcznymi szczeniakami koszmar dzisiaj do adopcji poszedł rudy gremlin Quote
Ingrid44 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 ja juz slow nie mam, jak mozna w taki mrozy wyrzucic suczke z malenstwami ? Dobrze ze do was trafi ,bedzie miala bardzo dobrze i cieplo. Quote
Wiwi Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 matko, to się chyba nigdy nie skończy :(:(:(:( przecież dopiero co poszły jedne... Ada, dobry pomysł, załóż Kropeczce osobny wątek, bo ona chyba tutaj faktycznie zagubiona jest, a ja pousuwam jej stare ogłoszenia, pospadały już i zrobię od nowa. Quote
Ingrid44 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Pewnie smutno Kropeczce, wszystke siostry i bracia poszly do domkow a ona jedna zostala :( :( Quote
_ogonek_ Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Jezu, Sylwia ty żartujesz!!!! buuu znów to samo :placz: Ych... Jutro w sobotę założę jej wątek (Kropce) Tylko ja bym jej coś lepszego na imię wymyśliła niż Kropka... :roll: Quote
rotek_ Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 kropka jutro po sterylce jedzie do nowego domu zostało więc 5 szczyli bony Quote
Wiwi Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Rewelacja!!!! A jakieś szczególiki można prosić ;) Quote
_ogonek_ Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Idę powywalać z pierwszego postu! Jak ja się cieszę :D Pewnie Robert z radości skakał? Quote
rotek_ Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 nie, urząd już więcej nie odzywał się do nas nie wiem co stało się z matką i szczeniakami w chwili obecnej do adopcji jest 4 czarnych szczeniąt 1 piesek i trzy suczki kropka mieszka w świdnicy, ma do towarzystwa kotkę częsię ludzie przyjechali własciwie po majlo zupełnie innego psa, ale jak już do nas dotrali to ciężko było ich wypuścić i poleciliśmy im innego psa-tak kropka poszła do domu sterylkę zrobiliśmy jeszcze u nas i zawieźliśmy mała do nowego domu panią Kropki znam z widzenia...czasami widywałam ją w świdnicy jak ze swoim kotem chodziła na specer....oczywiście kot siedział cały czas na ramieniu-nawet nie próbował uciec no łądnie a mój maro nwet nie lubi jak weżmie się go na ręce a co dopiero spacer po okolicy...chyba by mnie pogryzł Quote
Ingrid44 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Ciesze sie ze Kropka znalazla fajny domek :) :) :) Quote
Wiwi Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Kropka fajna była to i domek super :) uh ulżyło mi, bo miałam powoli wyrzuty sumienia, że ją "swoją" nazwałam i przez to nie mogła znaleźć domku ;) Quote
_ogonek_ Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Wiwi, nie bój się u nas tak to jest, że nazywanie zwierząt zobowiązuje :D Quote
rotek_ Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 sunia poszła do bielawy..a więc odliczamy-zostały dwie sunie i jeden chłopak...wszyscy czarni Quote
_ogonek_ Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 wow, widzę moja wieś się rozkręca :evil_lol: Quote
Wiwi Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 pisała do mnie wczoraj jakaś Pani z Dzierżoniowa, gdzie można zobaczyć te szczenięta, odpisałam i zaprosiłam do Uciechowa, oby coś z tego wynikło dobrego oczywiście ;) Quote
Ingrid44 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Dzierzoniow bardzo blisko Uciechowa,pani powinna dojechac nawet w sniezyce. Quote
_ogonek_ Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Wywaliłam jednego szczeniaka z [ierwszego postu :P Quote
rotek_ Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 ktoś dzwonił....ale chyba zrezygnował bo oczekiwał puchatych kulek w typie shih tzu może to nie ta sama osoba, będziemy czekać..szczeniaki już sporawe są...w magazynku jeszcze zostało trochę jedzenia ale potwory wcianają na potęgę Quote
Wiwi Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 rotek_ napisał(a):ktoś dzwonił....ale chyba zrezygnował bo oczekiwał puchatych kulek w typie shih tzu może to nie ta sama osoba, będziemy czekać..szczeniaki już sporawe są...w magazynku jeszcze zostało trochę jedzenia ale potwory wcianają na potęgę no tak, o tym nie pomyślałam...ale może to nie ta sama pani, no cóż w wolnej chwili postaram się zrobić nowe ogłoszenia Quote
Recommended Posts