Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja jestem zachwycona, jednego trola mniej i trafil wspaniale :)
Zobaczyli Krowke w boksie i od razu bylo 'jaka piekna', poprosili o wyprowadzenie jej. wzielismy krowke na smycz . wyszlismy tylko z hali a oni powiedzieli ' jestesmy zdecydowani. bierzemy ja' . po prostu wspaniali ludzie. przywiezli nam tez pol wora bardzo drogiej karmy, i zadeklarowali sie ze jezeli uslysza ze ktos szuka psiaka, odesla go do nas.
z ta krowka to byls milosc od pierwszego wejrzenia :)

jezeli chodzi o ich poprzednia sunie (nie ta rodowodowa) to ona niestety 7 dni temu zginela pod kolami samochodu... przecisnela sie pod ogrodzeniem... i tez byla ze schronu

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jej ale świetne wieści Krówka w domku :) ciekawe czy zostanie Krówką ;)
ciekawa jestem czy poszedł ten "mój" białasek ;)
jak macie jakieś zdjęcia kolejnych psiaków co teraz przyszły podeślijcie wstawie na cafeanimal

Posted

no to mi poprawiłaś humor :)
a właśnie że rozróżniałam, ten mój był mniejszy i nie miał nakrapianego noska i tak ślicznie pachniał mleczkiem, mniam ;) ;)

Posted

transport odiego stoi pod znakiem zapytania

nie mamy awaryjnego domu tymczasowego w katowicach

sytuacja wygląda tak ze rodzice bjuty zgodzili się przetrzymać na kilka dni psa ale odi musiałaby przed świętami od nich wyjechać
sam transport będzie dokładnie w dzień wigili
czyli przez dosłownie kilkanaście godzin nie mamy co zrobić z psem w katowicach

odi dotarłby do DS około północy w wigilię, dzwoniłam do przyszłych właścicieli odiego dzień i godzina odbioru psa nie przeszkadzają im

mamy te kilkanaście godzin poślizgu i szkoda żeby z tego powodu odi miał stracić domek
wiem że ta trasa do inowrocławia jest nie uczęszczana przez forumowiczów miau i dogomanii i później ciężko będzie nam znaleźć transport do DS

Posted

transport do katowic też został odmówiony w ostatniej chwili

wszystkie znane mi osoby z miau i dogomanii w katowicach nie mogą z różnych względów dać ODIemu DT
myślę że założę bazarki i będziemy szukać płatnego transportu

ogonek znalazła dziewczynę z Wrocławia która przewozi płatnie psy
cena ok 30 zł za 100km

Posted

Rotek, to bardzo przykre wiadomosci. Ja moge wyslac 120zl przez Western Union-tak by bylo najszybciej a reszte moze ktos zalozy i odda sie jak przyjda pieniazki z bazarkow.
Napisz czy to bedzie OK. Western Union to taka firma przez ktora mozna najszybciej przeslac pieniazki-maja oddzialy w kazdym Banku. Bede czekac na Twoja odpowiedz i reszte wyjasnie pozniej.
Wyjezdzam w niedziele na 2 tygodnie,biore ze soba lap topa ale nie wiem jakie tam bedzie polaczenie.

Posted

rotek, zaraz piszę do Figi, bo nie kontaktowalam sie z nia gdyz pytalam sie i mi powiedzialas ze zalatwione ;)
Postaram sie zalatwic,
ingrid jestes boska.
czyli jak juz mozemy sie do cb dobijac jeszcze jutro?

Posted

plany się zmianiają
jest transport na środę ale z warszawy

tam musielibyśmy go przetransportować
nie chcę zmarnować takiej szansy na domek dla odinka
później może się już nie udać