_ogonek_ Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Ja jestem zachwycona, jednego trola mniej i trafil wspaniale :) Zobaczyli Krowke w boksie i od razu bylo 'jaka piekna', poprosili o wyprowadzenie jej. wzielismy krowke na smycz . wyszlismy tylko z hali a oni powiedzieli ' jestesmy zdecydowani. bierzemy ja' . po prostu wspaniali ludzie. przywiezli nam tez pol wora bardzo drogiej karmy, i zadeklarowali sie ze jezeli uslysza ze ktos szuka psiaka, odesla go do nas. z ta krowka to byls milosc od pierwszego wejrzenia :) jezeli chodzi o ich poprzednia sunie (nie ta rodowodowa) to ona niestety 7 dni temu zginela pod kolami samochodu... przecisnela sie pod ogrodzeniem... i tez byla ze schronu Quote
Wiwi Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 jej ale świetne wieści Krówka w domku :) ciekawe czy zostanie Krówką ;) ciekawa jestem czy poszedł ten "mój" białasek ;) jak macie jakieś zdjęcia kolejnych psiaków co teraz przyszły podeślijcie wstawie na cafeanimal Quote
Ingrid44 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Znowu same dobre wiadomosci,Krowka jest sliczna wiec nie dziwota ze ludzie sie w niej zakochali. Oby tak dalej :) Quote
_ogonek_ Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 wiwi, ale który twój? z troli czy inny? Quote
rotek_ Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 wiwi, poszedł ten twój ale ten drugi:D chociaż ty i tak ich nie rozróżniałaś więc przyjmijmy że "twój" znalazł dom:) Quote
Wiwi Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 no to mi poprawiłaś humor :) a właśnie że rozróżniałam, ten mój był mniejszy i nie miał nakrapianego noska i tak ślicznie pachniał mleczkiem, mniam ;) ;) Quote
rotek_ Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 oba mają nakrapiane noski:D ale poszedł ten większy jego brat Quote
Ingrid44 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Czy juz wiadomo kiedy Odi jedzie do Inowroclawia ? Quote
rotek_ Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 transport odiego stoi pod znakiem zapytania nie mamy awaryjnego domu tymczasowego w katowicach sytuacja wygląda tak ze rodzice bjuty zgodzili się przetrzymać na kilka dni psa ale odi musiałaby przed świętami od nich wyjechać sam transport będzie dokładnie w dzień wigili czyli przez dosłownie kilkanaście godzin nie mamy co zrobić z psem w katowicach odi dotarłby do DS około północy w wigilię, dzwoniłam do przyszłych właścicieli odiego dzień i godzina odbioru psa nie przeszkadzają im mamy te kilkanaście godzin poślizgu i szkoda żeby z tego powodu odi miał stracić domek wiem że ta trasa do inowrocławia jest nie uczęszczana przez forumowiczów miau i dogomanii i później ciężko będzie nam znaleźć transport do DS Quote
Ingrid44 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Sprobuj zadzwonic do Wiewiorki (Julia) to ta ,ktora maila Iskerke na Dt. Ona ma teraz 2 pieski na bezplatnym DT-ja przesylam karme i stad ja zanam. Telefony podaje Ci na PW. Quote
Wiwi Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 jeju byłoby cudnie gdyby się udało!Trzymam z całej siły kciuki! Quote
Ingrid44 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Czy cos wiadomo z transportem Odiego,jak nie to bede dalej szukac kogos z Katowic. Quote
rotek_ Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 transport do katowic też został odmówiony w ostatniej chwili wszystkie znane mi osoby z miau i dogomanii w katowicach nie mogą z różnych względów dać ODIemu DT myślę że założę bazarki i będziemy szukać płatnego transportu ogonek znalazła dziewczynę z Wrocławia która przewozi płatnie psy cena ok 30 zł za 100km Quote
Ingrid44 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Rotek, to bardzo przykre wiadomosci. Ja moge wyslac 120zl przez Western Union-tak by bylo najszybciej a reszte moze ktos zalozy i odda sie jak przyjda pieniazki z bazarkow. Napisz czy to bedzie OK. Western Union to taka firma przez ktora mozna najszybciej przeslac pieniazki-maja oddzialy w kazdym Banku. Bede czekac na Twoja odpowiedz i reszte wyjasnie pozniej. Wyjezdzam w niedziele na 2 tygodnie,biore ze soba lap topa ale nie wiem jakie tam bedzie polaczenie. Quote
_ogonek_ Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 rotek, zaraz piszę do Figi, bo nie kontaktowalam sie z nia gdyz pytalam sie i mi powiedzialas ze zalatwione ;) Postaram sie zalatwic, ingrid jestes boska. czyli jak juz mozemy sie do cb dobijac jeszcze jutro? Quote
Ingrid44 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Narazie czekam na odpowiedz od Sylwi . Jutro jeszcze jestem w domu . Quote
rotek_ Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 plany się zmianiają jest transport na środę ale z warszawy tam musielibyśmy go przetransportować nie chcę zmarnować takiej szansy na domek dla odinka później może się już nie udać Quote
Ingrid44 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Jak jest mozliwosc to nich Odi jedzie-szkoda zeby domek przepadl z powodu transportu :( Quote
kizimizi Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 dziewczyny sory za ofa ale brakuje nam 200 zl deklaracji by uratować suni życie. Pomóżcie Hope: http://www.dogomania.pl/threads/174165-Hope-juA-straciA-a-nadziejAE-rozpoczynamy-walkAE-o-psie-A-ycie Quote
rotek_ Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 ktoś jest zainteresowany adopcją suczki o imieniu CZARNA może dzisiaj będzie nawet adopcja Quote
Ingrid44 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 To wspaniale-jeszcze jeden piesio znajdzie domek.Huuuuuuurrrrrra. Dajcie znac co z Odim-czy udalo sie zalatwic transport ? Quote
rotek_ Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 czarna w nowym domu z odim cały czas wielka niewiadoma Quote
Wiwi Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 jeju cudownie!!! Oj żeby jej się tam dobrze żyło, a gdzie domek się znajduje :) ? Quote
Recommended Posts