Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie ma za co, po prostu jak dzwonią lub piszą ludzie w spraie Coli to im opowiadam o innych szczeniakach, które czekają na domki. Ci którzy mieszkają w pobliżu Waszego schroniska zadeklarowali, że sami przyjadą zobaczyć psiaki, a inni proszą żeby im zdjęcia i informacje przesłać mailem. Kilka naprawdę fajnie zapowiadających się domków jest ze mną w kontakcie i chciałabym żeby jakieś psiaki tam trafiły.

Może byśmy założyli jakiś wątek ogólny dolnośląskich szczylków szukających domków?

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Porta N., pomysł niezły ale trzeba byłoby to stale aktualizować itd.

Wszystkie Kapiszony w nowym domku.
Do wydania za 1 miesiąć będzie 10 kolejnych klusek.

Maxima ma kapitalne szczeniaki, ale mamuśka z niej gorsza niz jej matka. Bona kiedy tylko sie tyka jej szczeniaki podchodzi i pilnuje cie :D Maxima - coś ty! można jej z boksu zabrać dzieci i jest ok. Nawet chyba tego nie widzi :D
Są zdjęcia jej a chłopaka (oboje tacy sami tylko jeden mamniej czarnego na nosie drugi wiecej i jeden chudszy drugi grubszy)są a córy będą jak sylwia wrzuci na dogo :)

Posted

suczka 4 tyg. jej mama jest średnio-mała, na razie to taka słodka mini-labradorka

szczeniaki nie są do wydania, ale można już dowiadywać się i ew. zostawiać swój nr telefonu
zapisanie się nie jest równoznaczne z zarezerwowaniem psa

Posted

cholera wiecie, co coś się znowu porobiło i nie mogę wstawiać zdjęć, cholera kiedy to się wreszcie skończy...
chciałam wstawić zdjecia Hektora na wątek i d..pa!
pomijam fakt, że edytować postów też nie mogę.to jakaś masakra co się teraz dzieje z dogo.

Posted

Na innym watku dziewczyny podaly link do Moderatora z pytaniami o dogo i co sie teraz dzieje. Linku podac nie moge bo mi nie wychodzi ale wyszukajcie watek pt." Przegladarki internetowe i dogomania. " Napisane przez Vectra. W skrocie pisze ze trzeba zainstalowac sobie przegladarke Firefox bo do tego nowe dogo bylo stworzone i wszystko bedzie tak jak dawniej. Vectra moze w tym pomoc na tym watku.
Ja narazie nic nie instaluje bo wogole sie nie znam na komputerach i nie chce zeby mi wszystko padlo. Musze kogos zapytac co robic z tym wszystkim.