rotek_ Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 ingrid, odi już w nowym domu pieniążki od ciebie przekażemy na grandzia pan był tak sympatyczny, że każdy psiak, który pojechałby do niego miałby dobrze wczoraj dzwoniłam jeszcze do inowrocławia i ludzie już chcieli zrezygnować z odinka ze względu na przeciągające się tarnsporty wolałam nie ryzykować i nie chciałam, żeby odinek został w schronisku pan dzwonił wieczorem, odi zapoznał się z ich psem, bardzo polubili się z trzech kotów goni tylko jednego-z resztą nie ma problemu odi jest od teraz psem rasy kanapowej;) Quote
rotek_ Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 allegra małych http://allegro.pl/item868684399_slodki_szczeniak_czeka_w_schronisku_ratunku.html http://allegro.pl/item869724117_maly_szczeniak_do_adopcji.html dopiero teraz zauważyłam że pomieszałam zdjęcia małych-ale wszystkie są tak podobne że pod koniec zdjęć, miałam już problem któremu już robiłam fotki a który nadal siedzi przy misce i czeka na kolejkę Quote
Ingrid44 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Rotek,nie masz pojecia jak sie ciesze ze Odi juz w nowym domku. Balam sie ze domek przepadnie a to by bylo straszne. Od poczatku Odi skradl mi serce. Taki fajny i pocieszny psiak. :) Kamien spadl mi z serca. Wydawalo mi sie ze mial jechac 3 stycznia jakims platnym transportem,ale moze sie myle.:) Quote
rotek_ Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 to nie krówka-teraz dostała imię Gabi dzisiaj do adopcji trafił mały szczeniak Quote
rotek_ Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 transport odinka był wstępnie ustalony na 3 stycznia jeśli jednak znowu coś stanęło by na przeszkodzie, mam wrażenie że rodzina w końcu zniechęciłaby się do adopcji odiego Quote
_ogonek_ Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Mój dupcio już w nowym domku :) Quote
Ingrid44 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 To wspaniale,Dupcio jest przeslodki. Mam nadzieje ze trafil do fajnego domku :) Quote
_ogonek_ Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 A Sylwia powiedziała że pies o takim imieniu domu nie znajdzie :evil_lol: I co? Poszedł pierwszy z 7 !!! Tak szkoda mi go było, teraz nie ma żandego fajniejszego psiaka w miocie, wg mnie :P Dupcio był orginalny... Quote
_ogonek_ Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Zdjęcia parki, no właśnie, kto zgadnie jakiej? Dobrze nie będę was tu męczyć. Oto Kapiszony. Obecnie sunia nazywa się Chacarita a piesek Chavez. Chavez waży 8 kg już! :) Oj Magdo, czym ty karmisz to rodzeństwo, chyba drożdże! :lol: no a teraz fotki: Czyż nie są cudni? :loveu: Quote
Ingrid44 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Och, jakie one sliczne. Teraz to rasowe kanapowce. Przeslodkie. Ato zdjecie na poslaniu -powala z nog.:) Quote
rotek_ Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 dla mnie sunia zmieniła się nie do poznania teraz nie wiem czy poznałabym ją na ulicy taki dom jaki znalazły kapszonki u Magdy tylko życzyć wszystkim naszym psom to lepiej niż psi raj na ziemi!!! ingrid, odi znalazł domek więc twoją wpłatę zgodnie z obietnicą przekaże dla grandusia o szczeniaki jest bardzo dużo telefonów i zapytań ale do tej pory jeszcze nikt nie przyjechał Quote
Ingrid44 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Pewnie ludzie zaczna przychodzic kilka dni po nowym roku-jak wszystko dojdzie do normy. Szczylki sa przeslodkie :) Quote
iljo Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Tyle tych postów, że aż się gubię. Wy się lepiej orientujecie, więc powiedzcie, czy znalazłby się dla mnie jakiś szczeniaczek??? Samiec, szczeniak, który będzie dużym (nie średnim, ale dużym) psiurkiem. Im młodszy tym lepiej, gdyż ma się zgrać i dogadać z moim 3miesięcznym szczeniakiem. Czy jest taki??? Quote
_ogonek_ Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 iljo, mamy jedynie szczenięta do adopcji po średniej matce i jest jeszcze Kropka, ale duża nie będzie. Może chciałabyś adoptować dorosłego psa? Ale młodego? Z dorosłych dużych i młodych suczek mamy kilka. Zapraszam cię na nasz wątek: http://www.dogomania.pl/threads/142281-OA-rodek-Pomocy-dla-ZwierzAE-t-Niechcianych-i-Porzuconych-w-Uciechowie-PSIAKI-DO-ADOPCJI?p=12644295#post12644295 Quote
iljo Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Chętnie bym wzięła dorosłego, ale nie mogę ze względu na mojego malucha. On jest jeszcze mały i gdybym teraz przyprowadziła wielkoluda to mógłby być niestety problem. Dlatego szukam szczeniaka, który jest jeszcze niezbyt duży, ale który urośnie do dużego. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź! Quote
_ogonek_ Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 A jakiej wielkości będzie twój piesek? Bo często jest tak, że duży się zgodzi z małym. To nie jest jakiś kosmiczny problem. Akurat jeśli będzie uległy psiak i jeden taki z charakterkiem to nie będzie żadnego problemu. Ale mamy też takie łagodne psiaki... Quote
Wiwi Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Odi w domu! na takie wieści czekałam w Nowym Roku :) :) :) czyli została moja Kropeczka i 6 maluchów? Quote
_ogonek_ Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Tak Wiwi ;) No i ten Mario nieszczęsny... Nie ma chyba sesnu mu wątku osobnego zakładać... Nie wiem już sama :( Quote
rotek_ Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 dużych szczeniąt nie mamy mario to specyficzny przypadek nie oddamy go do adopcji byle komu-to nie pies dla idioty ma swój charakter, nie będzie psem-przytulanką dodatkowo bywa agresywny przy jedzeniu Robert daje sobie z nim radę, mario nie warczy na niego spokojnie panujemy nad nim, niestety pamiętacie rudego STRACHA to przypadek beznadziejny o niego boję się najbardziej Quote
_ogonek_ Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Jeszcze tylko 6 tych malutkich!!!! Quote
Wiwi Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 _ogonek_ napisał(a):Jeszcze tylko 6 tych malutkich!!!! hej proszę nie zapominać o Kropeczce! ;) Quote
Recommended Posts