Poker Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='leni356']O ile dobrze zrozumiałam wet ochrzcił ją Nel[/QUOTE] to zmieniam w tytule bazarku Quote
xuan Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Wioletat']Biedna Nel,już nikt na jej wątek nie zagąda:shake::shake::shake:[/QUOTE] Przeciwnie ! :razz: Zaglądamy i jesteśmy w kontakcie z Czią (nie wiem jak to odmienić...:cool1: ) Quote
czia Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Ja ochrzciłam ją Nel, bo tak mi przyszło do głowy jak ją odebrałam i usiadłam koło niej. Melba mi do niej nie pasowało, czasami tak jest............ Xuan? nie wiem kto to i jak ze mną jesteś w kontakcie? Wioletat tylko się ze mną kontaktuje lub jej dzieci, innej osoby z dogomanii nie znam. Moze się ujawnij na pw. Nel przed chwilą została odwieziona do kliniki, ponieważ od 2 dób nie załatwiła swojej potrzeby, będzie miała lewatywę, poza tym ma problemy z oodawaniem moczu, nie umie zrobić tego na leżąco. Moje prowokacje zawiodły, masowałam brzuch, odbyt, polewałam ciepłą wodą, nic. Trochę siku popuściła. Całą noc wyła , uspakajała się gdy siedziałam przy niej trzymałam głowę i głaskałam. Czekam na telefon z kliniki, być może zostanie na kilka dni, dopóki nie będzie sama sikała i załatwiała się. Ja musiałam zostać w domu, bo synek ma 39, a mąz pojechał na cmentarze 200 km. Quote
xuan Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='czia']Ja ochrzciłam ją Nel, bo tak mi przyszło do głowy jak ją odebrałam i usiadłam koło niej. Melba mi do niej nie pasowało, czasami tak jest............ Xuan? nie wiem kto to i jak ze mną jesteś w kontakcie?[/QUOTE] Na [B]mopomanii[/B] jestem jako Małgorzata :razz: Osobiście się nie widziałyśmy, tylko na pw ;) Gdybym mieszkała bliżej... Quote
czia Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 no to wszystko jasne:loveu: Małgorzato, nasz darczyńco:loveu:. Nel jest po cewnikowaniu i lewatywie. Wszystko dobrze. Czuje się lepiej , jutro wraca do domu. Quote
czia Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 to nowy link cegiełkowy [url=http://www.allegro.pl/item802505022_stop_eutanazji.html]STOP EUTANAZJI ! ! ! (802505022) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
Wioletat Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Oj,jak dobrze,ze Nel ma juz oprozniony ......ciesze sie,ze wraca do Czia.Trzymam kciuki za Czia,Jej synka K...z goraczka i oczywiscie NEL. Quote
asia2405 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 dopiero zobaczyłam że nr konta podany:oops:jutro wyśle obiecane 20zł na biedulke;) Quote
Olga7 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [COLOR=Navy]Szkoda ,że jest tak nieduży odzew na prośby skierowane na pw do niektórych ciotek :shake:...Ihabe dziekuję pięknie za kupno cegiełek-jak zwykle nie odmówiła pomocy psu -dziękuję..:loveu: Prosimy inne cioteczki -wspomóżcie drogie leczenie /koszty operacji/ -ile kto może ... [/COLOR] Quote
czia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Nel jest w domu, czuje się lepiej, jest bardzo grzeczna i dzielna. Ukazał się artykuł w lubuskiej, bo kilka osób zadzwoniło na telefon alarmowy TOZ z chęcią pomocy. Miejmy nadzieję, że uzbieramy kwotę na pokrycie kosztów operacji i leczenia. Nel jest tak grzeczna i nie absorbująca na razie, że nawet mój TZ nic nie mówi, gdyby nie to, że Nel w czasie podróży opróżniła swój cały pęcherz w bagażnik i śmierdzi niemiłosiernie, to byłoby w porządku, a tak czeka mnie jeszcze pranie samochodu, bo nie idzie nim jeździć, a mąż się wścieka.:evil_lol: Praca z Nel zacznie się jak będziemy uczyły się wstawać i chodzi na nowo przy pomocy ręcznika. Nel ma dużo pływać - potem, więc przyjdzie mi nauczyć się pływać;):razz:. Chyba , że znajdzie się jakiś domek. Quote
Wioletat Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [B]Jesli ktos chce przeczytac artykul o Nel,zapraszam na lamy gorzowskiej gazety wyborczej....[/B] [B]Ciesze sie ,ze jest na ten artykul odzew,gorzej jak miasto bedzie mnie postrzegalo,ze znowu marudze w tym artykule....[/B] [B]Czia fajnie,ze Nelcia ma tak cudownie u Ciebie,zadna klinika nie jest w stanie dac jej tyle ciepla...A jak z oddawaniem moczu i...jest lepiej?zrobila juz sama?[/B] Quote
Olga7 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [COLOR=Navy]Aby bylo latwiej ,oto link : [url=http://miasta.gazeta.pl/gorzow/1,35211,7214024,Gorzow__Psem_po_wypadku_nie_ma_kto_sie_zajac.html]Gorzów: Psem po wypadku nie ma kto się zająć[/url] to o naszej NEL ......Prosimy o pomoc w zbieraniu funduszy na koszty opracji Nel i jej pobyt w hoteliku .... [/COLOR] Quote
leni356 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Wrzuciłam w pierwszy post wszystkie deklaracje - prosimy o wpłaty na konto TOZ. Zmieniłam też tytuł, może każdy kupi po cegiełce to uzbiera się więcej. Wysyłam pw i do znajomych. Na razie deklaracji jest malutko :-( Quote
Olga7 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [COLOR=Navy]Oj , strasznie malo jest pieniędzy z deklaracji -tylko 295 zl ?? :shake::-( A drugie chyba tyle z cegielek ... ? nieco chyba wiecej ..:shake: to tez niedużo ..:shake: ...może teraz nieco więcej ludzi dojrzy ciężko poszkodowaną w wypadku Nel ? [url]http://miasta.gazeta.pl/gorzow/1,35211,7214024,Gorzow__Psem_po_wypadku_nie_ma_kto_sie_zajac.html[/url] [/COLOR] Quote
leni356 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Trzeba zacząć offować na innych wątkach Quote
Olga7 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [COLOR=Navy]To jeden z ratunków - offujcie cioteczki zatem ...prosimy ..pomożcie nam ratować piękna NEL z Gorzowa !!!! [URL="http://miasta.gazeta.pl/gorzow/1,35211,7214024,Gorzow__Psem_po_wypadku_nie_ma_kto_sie_zajac.html"]Gorzów: Psem po wypadku nie ma kto się zająć[/URL][/COLOR] Quote
Wioletat Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [B]dzieki cioteczki za wstawienie tego linka....[/B] [B]A ja chce jeszcze dodac,ze w pierwszej edycji sprzedazy cegielek uzbierala sie kwota 450 zl,prosze zatem dopisac na pierwszej stronie,dziekuje[/B] Quote
koelka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 O biednej Nel przeczytałam dopiero w Gazecie Wyborczej, wiec im większy rozgłos, tym większa nadzieja na pomoc. Dokupiłam kilka cegiełek. Quote
czia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Nel sika bez problemu, gorzej z kupą. na razie nic.:roll: Mało je, pije co nieco. Zaczyna mieć deprechę.:shake: Quote
Wioletat Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Czia jedziesz jutro do Gorzowa?Moze zadzwon do mojej corci i synowej,to pomoga Nel zawiezc na lewatywe,co?Jesli od niedzieli nie zrobila to nie mozna dluzej czekac!:shake:[LEFT][/LEFT] Quote
Wioletat Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='koelka']O biednej Nel przeczytałam dopiero w Gazecie Wyborczej, wiec im większy rozgłos, tym większa nadzieja na pomoc. Dokupiłam kilka cegiełek.[/QUOTE] Dziekujemy serdecznie:smile: Quote
Wioletat Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='czia']to nowy link cegiełkowy [URL="http://www.allegro.pl/item802505022_stop_eutanazji.html"]STOP EUTANAZJI ! ! ! (802505022) - Aukcje internetowe Allegro[/URL][/QUOTE] Podaje raz jeszcze link do alegro dla naszej Nel Quote
Olga7 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [COLOR=Blue]pomoż ratować Nel- kup cegielkę lub ofiaruj kilka zl - prosimy bardzo !!! [url=http://miasta.gazeta.pl/gorzow/1,35211,7214024,Gorzow__Psem_po_wypadku_nie_ma_kto_sie_zajac.html]Gorzów: Psem po wypadku nie ma kto się zająć[/url] :loveu::loveu::loveu::loveu: [/COLOR] Quote
Wioletat Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 musimy dla Nel zrobic wszystko.....by wyzdrowiala,znalazla kochajaca rodzinke....ale sie rozpedzilam.....narazie to nastepna operacja i odpowiednia opieke.A finanse na to oczywiscie musimy zgromadzic,prosze o Nel pamietac. Ja jestem jednak nadal optymistka...te oczka Nel tak wiele mowia.... rozpieszczona ,co nie? Quote
Recommended Posts