Jump to content
Dogomania

!!!ARIZONA mlodziutka/piekna DONa! JUZ W NOWYM DOMU!!! :)))

Recommended Posts

Posted

W sobote 24 pazdziernika jade sobie odwiedzic Emilke (w banerku) przejezdzam kolo sklepu i widze wystraszonego DONka spacerujacego po RUCHLIWEJ DRODZE!
Oczywiscie, jak na nasz kraj przystalo nikt sie nie zatrzymal. Nawet nie zwolnil! Trabili i kleli... na tyle ich bylo stac.

Zatrzymalam sie i po pol godzinie wylapywania na pasek od torby od laptopa i 6 parowek udalo mi sie WEPCHNAC DONka do samochodu.

Nie mialam netu, nie mialam miejsca w zadnym DT. Na szczescie bylo miejsce w hoteliku do ktorego jechalam (300 zl mies + karma).

DONek okazal sie DONka. Piekna, mlodziutka (okolo roku). Zrobilam wywiad po wsi i dowiedzialam sie, ze jej wlasciciel 3 miesiace temu stal sie wielkim miastowym, wyprowadzil sie do bloku i ZAPOMNIAL o psie!!!

ARIZONA - takie dalam jej robocze imie jest bardzo wystraszona nowa sytuacja, jednak nie wykazuje ZADNYCH oznak AGRESJI. Jest piekna, zaniedbana (ogon ma w strasznym stanie, mocno skoltuniony) i bardzo spokojna.

BARDZO PROSZE O POMOC W UTRZYMANIU DONKI! Potrzebne pieniadze na WETA, HOTEL i karme.

POTRZEBNE TEZ OGLOSZENIA i BANEREK!

ARIZONA bardzo prosi o POMOC! Ja sama nie dam rady :placz:

Spojrzcie na nia i ocencie:

w samochodzie:

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia jest śliczna :(

Nie odświeżyłam strony, a tu Malwi taki ładny banerek zrobiła.
Ale co tam - wrzucę też te, które właśnie zrobiłam - a nuż się przydadzą.

Posted

Oczywiscie ze mmi nie przeszkadza, ze rozsylacie Arizone gdzie sie da.

Mam juz pierwsza chetne w dolnoslaskim. Tam jest pies i musze cos zrobic, zeby sprawdzic jak beda na siebie reagowaly.

Nie znam jej zachowan, tyle co zdazylam zaobserwowac podczas lapania.

Uszy ma czyste (Paulina mozesz wstawic zdjecie jej zebow i uszu?), zeby tez ok, oczy rowniez.

Pojade do niej moze jutro albo w czwartek. Zobacze jak sie zmienila, poobserwuje jej zachowania...

Dziekuje, ze jestescie :loveu:

Jeszcze jedno: niedaleko niej blakal sie maly bialo rudy niskopodlogowiec. JEgo nie zlapalam...poszedl dalej, ale bede sie na niego szykowac!

Posted

Co znaczy Ci od Onkow ?? :)
Ja jestem od ONkow :roll:
Jest domek w okolicach Milicza, ktory chce suczke. Domek bedzie teraz na czasie sprawdzony przez ElzeMilicz i powoli szukamy suni. Ta jest sliczna. Czy ona jest w Warszawie??? Przyznam sie ze nie przeczytalam calego watku.
Milicz jest kolo Wroclawia dla ulatwienia. Dom z ogrodkiem, panstwo maja juz ONka chca jeszcze suczke( od razu pisze, ze albo po sterylizacji albo sami beda ja sterylizowac, zadna pseudo!!!Nie martwic sie od razu :D )
No i pisze, ze mam przygotowanych jeszcze pare innych suczek i to przyszli wlasciciele dokonaja wyboru. Czy sunie tez im przedstawic?

A tak od siebie to cudna jest!!!!!!!

Posted

Witaj, ta od Onkow :) tu te od Benkow :))

Arizona przebywa w hotelu pod Warszawa.

Do mnie tez zglosil sie dom spod Wroclawia. Olesnica.

Mieszkanie w bloku i drugi pies.

A sunia sliczna sliczna!

Pomozcie jej i wesprzyjcie finansowo! Musze ja wziac do weta, kupic karme (ma 6 kg) i oplacic hotel!!! POMOCY - krzyczy ARIZONA!