Madallena Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 W sobote 24 pazdziernika jade sobie odwiedzic Emilke (w banerku) przejezdzam kolo sklepu i widze wystraszonego DONka spacerujacego po RUCHLIWEJ DRODZE! Oczywiscie, jak na nasz kraj przystalo nikt sie nie zatrzymal. Nawet nie zwolnil! Trabili i kleli... na tyle ich bylo stac. Zatrzymalam sie i po pol godzinie wylapywania na pasek od torby od laptopa i 6 parowek udalo mi sie WEPCHNAC DONka do samochodu. Nie mialam netu, nie mialam miejsca w zadnym DT. Na szczescie bylo miejsce w hoteliku do ktorego jechalam (300 zl mies + karma). DONek okazal sie DONka. Piekna, mlodziutka (okolo roku). Zrobilam wywiad po wsi i dowiedzialam sie, ze jej wlasciciel 3 miesiace temu stal sie wielkim miastowym, wyprowadzil sie do bloku i ZAPOMNIAL o psie!!! ARIZONA - takie dalam jej robocze imie jest bardzo wystraszona nowa sytuacja, jednak nie wykazuje ZADNYCH oznak AGRESJI. Jest piekna, zaniedbana (ogon ma w strasznym stanie, mocno skoltuniony) i bardzo spokojna. BARDZO PROSZE O POMOC W UTRZYMANIU DONKI! Potrzebne pieniadze na WETA, HOTEL i karme. POTRZEBNE TEZ OGLOSZENIA i BANEREK! ARIZONA bardzo prosi o POMOC! Ja sama nie dam rady :placz: Spojrzcie na nia i ocencie: w samochodzie: Quote
BeaBono Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Madallena, wrzucę ją na owczarka, jeśli nie masz nic przeciwko... Cudna, młoda, zaraz znajdzie się tłum chętnych "donkolubów" Quote
BeaBono Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=15806&PID=861276#861276 Quote
gos Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Sunia jest śliczna :( Nie odświeżyłam strony, a tu Malwi taki ładny banerek zrobiła. Ale co tam - wrzucę też te, które właśnie zrobiłam - a nuż się przydadzą. Quote
BasiaD Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ależ to pięknotka.. NA pewno nie będzie długo czekać na domek! Hopaj Niuniu do góry, niech Ci się przydarzy... Quote
bico Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 jaka piękna sunia... "wielkomiastowy" się znalazł:angryy: Quote
Paulina_mickey Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 No tak ,kolejny odpowiedzialny się znalazł :mad: Suczka śliczna i jaka wystraszona. :placz: Emilka to chyba jednak pies szczęścia jest!To kolejny pies uratowany przez nią. :mdleje: Quote
beka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 O matuniu, jaka pieknota :) Madallena jak dobrze że tamtedy jechałaś. Sunieczka w mig znajdzie dom tylko trzeba ją ciachnąć. Quote
Paulina_mickey Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ona właściwie to DON'ka jest. :cool3: Quote
Madallena Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Oczywiscie ze mmi nie przeszkadza, ze rozsylacie Arizone gdzie sie da. Mam juz pierwsza chetne w dolnoslaskim. Tam jest pies i musze cos zrobic, zeby sprawdzic jak beda na siebie reagowaly. Nie znam jej zachowan, tyle co zdazylam zaobserwowac podczas lapania. Uszy ma czyste (Paulina mozesz wstawic zdjecie jej zebow i uszu?), zeby tez ok, oczy rowniez. Pojade do niej moze jutro albo w czwartek. Zobacze jak sie zmienila, poobserwuje jej zachowania... Dziekuje, ze jestescie :loveu: Jeszcze jedno: niedaleko niej blakal sie maly bialo rudy niskopodlogowiec. JEgo nie zlapalam...poszedl dalej, ale bede sie na niego szykowac! Quote
Paulina_mickey Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Odesłałam wszystkie zdjęcia jakie mi wysłałaś :cool3: Nie było tam uszu :oops: Wyślij to wstawię [email protected] ;) Quote
Madallena Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 juz wysylam, druga partia nie doszla :evil_lol: Quote
Madallena Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Dzieki dzieki :) Moja piekna :) Quote
Paulina_mickey Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Pisałaś do ON komaniaków? Ona bardzo młoda chyba jest, wiec wydaje mi się, że szybko powinna znaleźć dom. Quote
Madallena Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Nie ale chyba znalazlam juz dla niej DT bezplatny. tzn kolega znalazl... A gdzie Ci od ONkow? Quote
Paulina_mickey Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Anashar jest od onków :diabloti: Quote
Madallena Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Na watku bernadyniej strony wrzucilam linka :evil_lol: Quote
graynew Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Co znaczy Ci od Onkow ?? :) Ja jestem od ONkow :roll: Jest domek w okolicach Milicza, ktory chce suczke. Domek bedzie teraz na czasie sprawdzony przez ElzeMilicz i powoli szukamy suni. Ta jest sliczna. Czy ona jest w Warszawie??? Przyznam sie ze nie przeczytalam calego watku. Milicz jest kolo Wroclawia dla ulatwienia. Dom z ogrodkiem, panstwo maja juz ONka chca jeszcze suczke( od razu pisze, ze albo po sterylizacji albo sami beda ja sterylizowac, zadna pseudo!!!Nie martwic sie od razu :D ) No i pisze, ze mam przygotowanych jeszcze pare innych suczek i to przyszli wlasciciele dokonaja wyboru. Czy sunie tez im przedstawic? A tak od siebie to cudna jest!!!!!!! Quote
Madallena Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Witaj, ta od Onkow :) tu te od Benkow :)) Arizona przebywa w hotelu pod Warszawa. Do mnie tez zglosil sie dom spod Wroclawia. Olesnica. Mieszkanie w bloku i drugi pies. A sunia sliczna sliczna! Pomozcie jej i wesprzyjcie finansowo! Musze ja wziac do weta, kupic karme (ma 6 kg) i oplacic hotel!!! POMOCY - krzyczy ARIZONA! Quote
Recommended Posts