Jump to content
Dogomania

!!!ARIZONA mlodziutka/piekna DONa! JUZ W NOWYM DOMU!!! :)))

Recommended Posts

Posted

czyli co??? Sprawdzacie ten dom w Olesnicy???
Ten pod Miliczem to dom z ogrodem a ludzie podobno zamozni.
Ale tak jak pisze Elza pojedzie na wizyte to bedziemy wiedziec wszystko dokladnie.
Czyli moze byc im pokazana jako potencjalny pies do adopcji???

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

Ale śliczna sunieczka :loveu:
Trzymam kciuki za najlepszy domek dla niej :roll:

Posted

graynew napisał(a):
Ale tak jak pisze Elza pojedzie na wizyte to bedziemy wiedziec wszystko dokladnie.

Zrobcie wizyte. Jezeli wszystko bedzie ok to niech jedzie! Dla mnie najwazniejsze jest to, zeby trafila w najlepsze dla niej miejsce. Im szybciej znajdzie dom tym lepiej!
A Olesnica? Ja dopiero dostalam maila od tej dziewczyny...nie wiem NIC.

Posted

graynew napisał(a):

ja bym pokazała , przecież nie zaszkodzi jej to ;)

Posted

jej napewno nie, ale jesli by sie spodobala a potem okazaloby sie, ze ma gdzies indziej miejsce to wychodzi sie na wariata przed ludzmi. ja lubie rzeczy normalnie zalatwiac. dobra dzieki przekazuje dalej.

Posted

monia3a napisał(a):
Ale śliczna sunieczka :loveu:
Trzymam kciuki za najlepszy domek dla niej :roll:

Sunia piekna ale imie....Arizona...niezle...:lol::lol:
tam teraz cieplo nie tak jak tutaj:shake::shake:...Florida tez niezle imie zenskie...mam znajomych co tak nazwali coreczke:roll::roll:

Posted

coronaaj napisał(a):
Sunia piekna ale imie....Arizona...niezle...:lol::lol:
tam teraz cieplo nie tak jak tutaj:shake::shake:...Florida tez niezle imie zenskie...mam znajomych co tak nazwali coreczke:roll::roll:

ARIZONA...nieźle...całkiem chwytliwie i niejako... geograficznie!:evil_lol: Wpisujesz Arizona i masz...psiaka!Może być!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Piękne psisko!:loveu:

Posted

Oczywiscie ze przedstawcie ja jako kandydatke. Jezeli wizyta pojdzie ok a ludzie ja wybiora niech jedzie do nich!
jak juz napisalam, chce zanlezc dla niej najlepszy dom!z reszta nie tylko dla niej :)

zuzliku! nareszcie :)))

Posted

Dziewczyny jakby był jakiś zbędny domek to pomyślcie bardzo o Aszce-1,5 roczna suńka Owczarka niemicekiego:oops::placz: ,tyle że wilczastej maści;).Jej życie w dobrym miejcsu wisi na włosku...obecnie jest u osoby która ją znalazła(historia też bardzo podobna..Asza szwędała się bezdomna i koczowała pod gołym niebem w oklicy!),już 4 mies.szuka jej domu:placz:,a nikt się nie odzywa!Jej tymczas wisi na włosku,bo niedawaną sunia i koty zaczeły się wzajemnie nienawidzić!I razem się gryzą!!Dziewczyna w mieszkaniu nie ma jak ich odzielić!Jeśli nie znajdzie się DT lub DS to suńka trafi w tą niedzielę do schronu!
A to bardzo milusińska sunia,uschłaby na łańcuchu lub kojcu,bez ludzi..:-(:-( też jest w woj.mazowieckim,ale sami rozumiecie,że potrzebny jej jakiś dom..
1,5roczna sunia Owczarka niem.Już długo czeka na dom.Ma czas do końca Października!!Pomocy!!:placz::placz:http://www.dogomania.pl/forum/f1161/asza-bardzo-potrzebuje-pomocy-141480/index29.html#post13174692:placz:

Posted

Czy Arizona ma już dom? Szukam młodej suni owczarka max do 2 lat dla pewnej Pani. Domek znajduje się na stoku Ślęży (Sobótka k.Wrocławia), właściwie w lesie.Dodatkowo 700 m ziemi do biegania. Gwarantowane codzienne spacery po lesie.

Posted

haha zrobilo sie niezle wziecie :) widze, ze tak czy inaczej dolny slask gora :)
Oby sie udalo i Arizona pojedzie do jednego z tych domkow.
A gdyby cos to w Cieszynie jest sunia ONka tez ma 1,5 roku.

Posted

Przekazalam dzisiaj namiary Elzie rozmawialysmy telefonicznie. Powiedziala, ze postara sie jeszcze przed 1.11 sprawdzic dom, ale trzeba tez tych ludzi zapytac czy beda teraz?? No tak czy inaczej mysle, ze do tygodnia bedzie juz wszystko wiadomo. Czy domek sie nadaje. A jesli tak to ktora sunie wybrali.
Wiecie jak to jest jak sie zaczyna zainteresowanie to ze wszystkich stron. JAkos tak to dziala. Arizona napewno znajdzie domek tylko ogloscie ja jako DONke a nie ONke bedzie jeszcze wieksze wziecie :p

Posted

Madallena napisał(a):
No to zmieniam :) na DONke :) i czekam na wiesci!

Wyjaśnijcie ciemnej masie jaka różnica między ONka, a DONka?
Niech już wiem...

Tak,czy siak...Arizona marsz do SWOJEGO DOMKU!:loveu:

Posted

Madallena napisał(a):
onek nie ma dlugich wlosow a DONek ma :) d=dlugowlosy

Dokladnie tak ;) nie wiem czemu ale DONki maja zawsze wieksze wziecie. Mimo, ze jako rasa sa nieuznawane itd. Ale ludzie lubia to co ladnie puchate. Wiec jak ma byc tylko do kochania a nie na wystawe to wola DONki.

Posted

graynew napisał(a):
Dokladnie tak ;) nie wiem czemu ale DONki maja zawsze wieksze wziecie. Mimo, ze jako rasa sa nieuznawane itd. Ale ludzie lubia to co ladnie puchate. Wiec jak ma byc tylko do kochania a nie na wystawe to wola DONki.

może dlatego że DONki ładniejsze ? ( no przynajmniej jak dla mnie :razz::razz: )