natalia.aleksandrov Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 PILNIE potrzebujemy pomocy! Proszę, zajrzyjcie do malucha... http://www.dogomania.pl/forum/threads/232793-NA-CITO-DT-i-wsparcie-dla-porzuconego-szczeniaka-spaniela%21%21%21 Quote
szafra Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Fajne, że będą tablice :multi:. Dzisiaj mieli przyjechać ludziska po Lunę molosowatą. Ciekawe czy byli :cool3:. Prawdopodobnie przyjadą w ten weekend Państwo z okolic Bąkowa, Strumienia adoptować większego psiaka lub suczkę. Tata Agaty, która adoptowała z naszego schronu benkę Szilę podrzucił pomysł o wzięciu psiaka z naszego schroniska.:loveu: I dowiedziałam się, że wrócił do schronu astowaty, młody psiak, który był w DT i leczył złamanie łapy :-(. Państwo nie dali sobie rady z jego wychowaniem. Ludzi, którzy będą chcieli go adoptować trzeba uprzedzić o tym, że niszczy, gryzie wszystko co mu wpadnie w zęby. Kenel też się nie sprawdził - pies wył ... Być może potrzeba mu tylko spokojnych ludzi, którzy trochę więcej z nim popracują. Quote
paolla Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='szafra'] Dzisiaj mieli przyjechać ludziska po Lunę molosowatą. Ciekawe czy byli :cool3:. [/QUOTE] Byli, byli :) Już ją odwiedziłam w nowym domu. Rzeczywiście wariatka :D Na smyczy ciągnie masakrycznie, gryzie po rękach jak szczeniak, ogonem kręci jak śmigłem, ale pyszczek ma taki radosny i pozytywny :) Trochę się rzuca w stronę kotów, a mają ich tam aż 5, nieprzyzwyczajonych do zwiewania przed psem, więc trzeba uważać. Zastanawiamy się, czy ona jeszcze nie urośnie. Quote
szafra Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='paolla']Byli, byli :) Już ją odwiedziłam w nowym domu. Rzeczywiście wariatka :D Na smyczy ciągnie masakrycznie, gryzie po rękach jak szczeniak, ogonem kręci jak śmigłem, ale pyszczek ma taki radosny i pozytywny :) Trochę się rzuca w stronę kotów, a mają ich tam aż 5, nieprzyzwyczajonych do zwiewania przed psem, więc trzeba uważać. Zastanawiamy się, czy ona jeszcze nie urośnie.[/QUOTE] Ojojoj :crazyeye: wesoło tam będzie! Chyba już nie urośnie ... no ale chyba ...może wszerz :diabloti:. To mam nadzieję, że będziemy mieć relacje od czasu do czasu co Paolla ? Niech jej się dobrze wiedzie ! Quote
alina71 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Super pomysł z tablicami. :) Ja nie dojechałam dziś zrobić zdjęć sznupce bo miałam egzamin i badania. Będę w piątek. Quote
shanti Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 [quote name='paolla']Byli, byli :) Już ją odwiedziłam w nowym domu. Rzeczywiście wariatka :D Na smyczy ciągnie masakrycznie, gryzie po rękach jak szczeniak, ogonem kręci jak śmigłem, ale pyszczek ma taki radosny i pozytywny :) Trochę się rzuca w stronę kotów, a mają ich tam aż 5, nieprzyzwyczajonych do zwiewania przed psem, więc trzeba uważać. Zastanawiamy się, czy ona jeszcze nie urośnie.[/QUOTE] Nie utuczcie bardziej tej kluchy:crazyeye: Psiak który wrócił, ten połamaniec poszedł już w weekend do adopcji. Bardzo fajna pani, dom z dużym placem, będzie miał się gdzie wyhasać. O jego wybrykach mówił mi Bartek, pani była uprzedzona, oby dała radę. Podobno mamy szczeniaki, dużo szczeniaków. Jutro już jestem, więc będąwieści na bieżąco. Quote
monika55 Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 No teraz ujawniać talenty i robimy plakaty z piesami do powieszenia na tablicach. Plakaty nie psy.;) Quote
szafra Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Luna ma niewyciągnięte szwy posterylkowe, które już trochę zarosły. Co teraz robić ? Nie wiem czy to tak łatwo da się usunąć :shake:. Quote
shanti Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 I wierz tu ludziom że po 14 dniach pojadą do weta i ściągną szwy :angryy: Zapytam Agatkę, będzie jutro. Quote
szafra Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='shanti']Zapytam Agatkę, będzie jutro.[/QUOTE] Dzięki :p. Quote
alina71 Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='monika55']No teraz ujawniać talenty i robimy plakaty z piesami do powieszenia na tablicach. Plakaty nie psy.;)[/QUOTE] Plakty formatu A-4? I drukować w domu tak? Quote
paolla Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='szafra']Luna ma niewyciągnięte szwy posterylkowe, które już trochę zarosły. Co teraz robić ? Nie wiem czy to tak łatwo da się usunąć :shake:.[/QUOTE] Był u Luny weterynarz i wyjął szwy, nie wiem, czy poszło łatwo czy trudno, w niedzielę u niej będę i się dowiem. Najważniejsze, że już ich nie ma :) Quote
alina71 Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 A ja dziś widziałam w schronisku cudnego ale pelnego energii Benka oraz gromadkę szczeniaków. Małe cudaki. :) Quote
shanti Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='paolla']Był u Luny weterynarz i wyjął szwy, nie wiem, czy poszło łatwo czy trudno, w niedzielę u niej będę i się dowiem. Najważniejsze, że już ich nie ma :)[/QUOTE] I bardzo dobrze, bo mogły by się paprać. :roll: Trzeba było ściągnąć. Poszła do domku ta czarna z kw. do której jeździli ci młodzi państwo. Haszczaka odebrał właściciel. Młodego benka, Bary'ego wczoraj wykastrowaliśmy. Siła potężna , ale agresji żadnej. :lol: Cudo :loveu: Muszę dziś wyciagnąć Finka z 18. Wygląda okropnie, same kołtuny. Niestety coś musi za to iść na ogólne z węgla żeby mu zrobić miejsce. Życie jest brutalne, niestety :-( Quote
halszka Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Boziu jakie słodziaki :loveu: oby szybko domki się znalazły. Quote
izek77 Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Tak wystraszonego psiaka nie widziałam . Kofi Przytulaśny szczeniorek:) Quote
monika55 Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Zapraszam http://www.dogomania.pl/forum/threads/232959-Bari-łagodny-bernardyn-zwrócony-z-adopcji-Nie-chcieli-go-wychować?p=19739562#post19739562 Quote
izek77 Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 KOFI http://www.dogomania.pl/forum/threads/232967-Jak-żyć-w-ciągłym-strachu?p=19740309#post19740309 Quote
alina71 Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Shanti czy ma sens przywożenie do schroniska starych kołder czy nie bardzo to trafiony pomysł? Quote
izek77 Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Pies morderca utopi śliną jak nic...:) metamorfoza Miśka totalna ,a przy tym jest tak delikatny jak pochłania przysmaki .Ten nasz Misiu to taki kanapowiec najchętniej wciskałby łeb na kolana i domagał się głaskania jest CUDOWNY Quote
kajk@ Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Co wiemy o Pudelku ? zapytanie jest na FB Quote
Recommended Posts