Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś było kilka obiecujących telefonów. Nie zdradzę o które psiaki chodzi żeby nie zapeszać.

Saba, ta oddana, która tak się szczerzyła na nowych kojcach dziś była ze mną na pierwszym spacerku. Już jest dobrze :lol: Przeniosłam ją na węgiel.

Ten 15-sto letni staruszek z guzem na wardze to istna torpeda :evil_lol: Przeniosłam go również na węgiel. Trzymałam nogą drzwi, odpinałam go ze smyczy, a ten dziadyga przeskoczył mi nogę jakby miał 10 lat mniej i dał dyla :evil_lol: Siedzi teraz ze Szczotką.

Posted

[quote name='vega17']hej pilnie szukam kogos do wizyty przed adopcyjnej w wodzislawiu , czy mozecie mi pomoc albo czy znacie kogoś z wodzislawia?

pozdrawiam Monika[/QUOTE]

Dziewczyny pomóżcie, ja nie mam doświadczenia w wizytach. Jeśli któraś mogłaby przeprowadzić taką wizytę to mogę nawet po nią podjechać do Jastrzębia i odwieźć, przy okazji chętnie czegoś się douczę.

Posted

[quote name='Grosziwo']Dziewczyny pomóżcie, ja nie mam doświadczenia w wizytach. Jeśli któraś mogłaby przeprowadzić taką wizytę to mogę nawet po nią podjechać do Jastrzębia i odwieźć, przy okazji chętnie czegoś się douczę.[/QUOTE]

tymuś sie odezwał, napisałam mu już wszystko, dzięki

Posted

Dziś poszedł szczekacz z 14 na ogólnych :) i mały szczeniorek :)
Ale za to mamy 6 kociaków z kocim katarem :( Zapraszam na wydarzenie i proszę o udostępnianie...

Posted

[quote name='DZIR'] Ta sunia wygląda jak chart szkocki wysokość , w kłębie ok 7o. cm. Jeśli jest jeszcze- to mogę zrobić jej ogłoszenia .
Ta sunia jeszcze jest w schronisku. Mam więcej zdjęć, mogę podesłać :p i bardzo dziękuję za pomoc w ogłoszeniach. W kłębie co prawda ma mniej, ale co tam !

Posted

Moje boksy ogólne Boks nr 18
tam są psy które słabo kojarze ale do zdjęć, może później ogłoszeń nadałam im imiona
oczywiscie przy każdym zdjęciu podaje też nr ewidencyjny
Na początek weterani
Szagy nr 2259

Finek vel Drops nr 2142

Najwiekszy pies w boksie
nazwałam go Tito nr 3491

Brązowy średni pies Rex nr 3379

Pies w typie spaniela czarny nazwałam go Gucio nr 3335

Pies nazwany Piksel ma brązowo czarną podpalaną sierść nr 3404

Posted

Boks nr 19
Zacznę od psa który bardzo mi sie podoba i co potwierdza moją słabość zaraz po sznupkach do duzych rudzielców
Roboczo nazwałam go Tokaj nr ewidencyjny 3509

Lila nr ewidencyjny 3120

Amik nr ewidencyjny 2570

Dziś wieczorem wracając do domu zobaczylam na spacerze Rudusia. Tak bardzo się ucieszyłam i tak bardzo chcialam się na niego napatrzeć, że o mało nei wjechałam w słup z młodym śpiącym w tyle. Biegł sobie na przodzie gromady labków.
Znajoma która pracuje obok mnie mówiła nieraz, żema się dobrze bo to jej koleżanka go adoptowała. Ale zobaczenie jak biegnie sobie bez smyczy na spacerze to jest mega przeżycie. Ten pies zawsze będzie w moim sercu.
Aha nie będę w weekend w schronisku. Zaczynają mi się zjazdy w szkole i przynajmniej na pierwszych zajęciach muszę byc.
I jeszcze czy pudelek już jest w domu? Bo zostawiłam telefon w domu i wieczorem zobaczyłam kilka nieodbranych połączeń od neiznanych numerów. Pewnie o niego ktoś dzwonił. Nie wiem co mówic.
Widziałam na fejsie wydarzenie dla kociaków. Pilnie pilnie dt im trzeba.

Posted

Hej Justyna :p. My się poznałyśmy już w schronisku.
Bazarek ogłoszeniowy Bazyliszka jest szczęśliwy dla naszych psiaków, więc zaklepałam 4 pakiety za 8 zł :cool3:.
Kojce ogólne, którymi się opiekuję to 11 -tka i 13-tka.

Posted

[quote name='Juustyna']Witam :) W końcu zarejestrowana.[/QUOTE]
Witaj Justyna:multi:.My też poznałyśmy sie już w schronisku.Byłyśmy razem na spacerze z Hrabalem i Gapą.

Posted (edited)

Widzę Iza, że też nie wytrzymałaś i mimo zmęczenia zajrzałaś na dogo.:eviltong: Ja też musiałam.
Kociak Kicek znalazł najlepszy jaki tylko można sobie wymarzyć dom
A na zdjęciach jest typowa psiara, której koty nie odstepowały na krok;).Niestety do mnie,typowej kociary, nie podchodziły:oops:
Widok Izy bezcenny
Dodam jeszcze, że kot na zdjęciu ten owiniety ręcznikiem ma sparalizowane łapki i nie kontroluje wydalania.Mimo wszystko jest szcześliwym, wesołym i rozrabiającym kotem.Też Izę zaczepiał.Kot jest rezydentem Justy, do której zawiozłyśmy naszego Kicka.
Zaprosiłyśmy Justę na nasz wątek schroniskowy, to pewnie już ją nie długo poznacie.

Edited by ZUZA1