kajk@ Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Szfra juz usunęłam te dublery na FB ;) w niedzielę wezmę komputer to Ci wytłumaczę ;) FB zrobił się bardziej skomplikowany ostatnio :roll: Strona Schroniska też ma zmienić wygląd - uszczęśliwiają ludzi na siłę :roll: Ale co? te zdjęcia z wolontariuszami też mogę wstawiać ? może osobny folder ? WOLONTARIUSZE NASZEGO SCHRONISKA ? Psiaki wstawię oczywiście tylko nie znam imion wszystkich i krótkich opisów :/ Chyba że będzie ktoś nadrabiał opisy ? W niedzielę wezmę też aparat i jeśli mi pomożecie to pstrykniemy kilka fotek wolontariuszom i psiakom oczywiście. Jeśli ktoś gotowy na "tapetę" zapraszam w niedzielę :) Lepiej by było jak by Ania wzieła swoje "wehikuł chwil" i to ona by robiła fotki - inna jakość (no lepsza). Tu macie pogląd na moje zawieszone hobby - oczywiście te zajęcia to było dawno i nie prawda ale bardzo lubię fotografię. Teraz robi się inne zdjęcia i innej jakości ;) np takie jak Ania robi to nigdy mi sie nie uda ;) inna szkoła, inny sprzęt i... talent :) [url]http://abrakadabra-inaczej.blogspot.com/[/url] Quote
DT Iwa Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='szafra'] Iwonkę zabierzemy na bagażnik ! :evil_lol:[/QUOTE] Może jak wyjde o 8 rano to dojdę na 11 ????? z 10 odpoczynkami na papieroska i złapanie oddechu, mnie na lince holowniczej ciągnąć możecie a założę sobie rolki :lol::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiatr we włosach już to widze Quote
AnnArt Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Baby, może jednak mi się uda wpaść w niedzielę, bo Arkadiusz ma zajęcia na uczelni i nici z naszej rocznicy :P .. Więc jak będę jechać to mam 3 miejsca w aucie (były by 4, ale chyba nie znajdzie się odważny, kto weźmie Abkę na kolana [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG]) Quote
kajk@ Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Ania to ja się piszę !! Będę na przyjaźni :) i siedzę z przodu (nie koło Abki) :D Quote
szafra Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='AnnArt'] ... ale chyba nie znajdzie się odważny, kto weźmie Abkę na kolana :evil_lol:)[/QUOTE] Nie bądź pewna :eviltong::eviltong:. Quote
urszula1978 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Denisek dziś szalał z radości i ciągle się przytulał. Kochany psiak. Nawet Gromuś się uśmiechnął. Quote
shanti Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Wiosna idzie Ciotki :lol: Dziś mamy na schronisku jasnet i gazetę, robimy filmiki i artykuły o psiakach. Dokument o schronisku będzie niebawem, pan Michał, jeden z autorów, złapał psiego bakcyla i chce jeździć do schroniska psiaki wyprowadzać. Będzie w sobotę. Tak się kończy kontakt z psami :evil_lol: I dobrze! Dziś mobilizacja po trzech dniach wolnego. Złapałam oddech, poukładałam swoje sprawy, przynajmniej częściowo i wio! Quote
kajk@ Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='shanti'] Dokument o schronisku będzie niebawem, pan Michał, jeden z autorów, złapał psiego bakcyla i chce jeździć do schroniska psiaki wyprowadzać. Będzie w sobotę. [B]Tak się kończy kontakt z psami :evil_lol: I dobrze![/B] ![/QUOTE] No... skąd ja to znam :p Quote
AnnArt Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Michał, ten mój kolega ? :> superowo! :D Psi bakcyl, choroba zakaźna, hehe :) Quote
AnnArt Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Ciotki, w niedzielę jednak nie dam rady, za to jadę jutro. Atos wrócił do schroniska? co się stało? Quote
szafra Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='AnnArt']Ciotki, w niedzielę jednak nie dam rady, za to jadę jutro. Atos wrócił do schroniska? co się stało?[/QUOTE] Mam już mój mały zielony samochodzik - jutro też będę :evil_lol:. To jest ATOS II, ponieważ bardzo podobny do poprzedniego Atosa ! Quote
AnnArt Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Super :) Kurde jest łudząco podobny do ATOSA 1, te oczyska! Quote
DT Iwa Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 A to i ja dziś bede na schronisku:p Ramzesa wezmę w szeroki świat:lol: Quote
monika55 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Mam neta na chwilę. Co z onka z więzienia? Jest? Pozdrowienia od [URL]http://[/URL][URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images41.fotosik.pl/1398/05b4f5e1f45b043bmed.jpg[/IMG][/URL] Quote
szafra Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 A co to za przystojniak na tej fotce? Nie wiem o jaką ONkę chodzi niestety ... Quote
DT Iwa Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Ja wiem ja wiem to jestttttttt pani pies DROPSIK:lol::lol: Quote
szafra Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Ale dziś był pracowity dzień - prawda Iwonko? Quote
monika55 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Pod ZK błąkała się oneczka. Chyba ja przywieźli do schronu? Drops był u fryzjera. I teraz się wstydzi tego jak wygląda. 5 kg kudełków stracił. Quote
szafra Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 [quote name='monika55']Pod ZK błąkała się oneczka. Chyba ja przywieźli do schronu?[/QUOTE] To chyba wiem, która to jest ... Quote
AnnArt Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Ciotki, teraz fotki będę wrzucać tu - [url]https://picasaweb.google.com/108833933588497876717/Psiaki[/url] . Mała Collinka skradła mi serce :( Quote
szafra Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Jasminka słodka? Fotki cudne - Denis w siódmym niebie ... cały jest jedną wielką radością :multi:. Quote
AnnArt Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Jasminka, dokładnie. Mam słabość do Collaczków, ale przez tą pchłę o niczym innym dziś nie myślę :P Denisek jak rakieta zasuwa jak mu się uda na chwilę zwiać :D Quote
kajk@ Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Helooo Widzę że dzionek udany :) Ja powinnam nadrobi jutro bo wiatr mi w oczy wieje i obieram opcje na dojazd - generalnie wszystko jest na nie :/ zobaczymy bo stęskniłam się za psiakami. śliczne zdjęcia :) Quote
szafra Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Kajk@ - mogę Cię jutro zabrać jeżeli byś chciała! Quote
kajk@ Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Jutro jedziesz ?!?! jasne że chcę :) Tylko czy mogła byś mnie odebrać spod Tesco o 10:55 ?? Bo ja się nie mam jak stąd wydostać z tej mojej wsi wcześniej :/ Quote
Recommended Posts