elmira Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 No pewnie, że widzimy mozliwość ;) Tylko ten piątek po południu mnie przeraża, będą korki cholerne. Ale to akurat da się przeżyć :) Rela piszesz się? Ja powinnam juz dojść do siebie z przeziebieniem. Quote
malibo57 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Nie musi być ten, może być następny. Misio widzi i kropka:lol: Wielkiej paniki nie ma. Dajcie znać, to umówię termin albo podam Wam tel. do okulistki - jak wolicie. Quote
Lu_Gosiak Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='malibo57']Nie musi być ten, może być następny. Misio widzi i kropka:lol: [/QUOTE] no to super, ze widzi to teraz pozostaje jeszcze dobry domek mu znaleść;);) Quote
elmira Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='malibo57']Nie musi być ten, może być następny. Misio widzi i kropka:lol: Wielkiej paniki nie ma. Dajcie znać, to umówię termin albo podam Wam tel. do okulistki - jak wolicie.[/QUOTE] Jeżeli jest opinia, że ten okulista nie jest na cito, to ja się dopasuję do potrzeby. Quote
malibo57 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Dzięki Elmirko! To może ja zajmę się ustalaniem konkretnego terminu i dogramy szczegóły? Jaka godzina odpowiada Tobie najbardziej? Quote
elmira Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Malibo, ja wolę sama psiaka nie wieźć. poczekajmy na Aurę i wtedy będzie odpowiedź, dobrze? Bo tak w pojedynkę nie chce podejmować decyzji. Quote
auraa Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 dziewczyny, ja w ten piątek pracuje do 17. W przyszły już od 13 będę wolna. Więc może w przyszły? Quote
malibo57 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Witaj! To poczekajmy jeszcze, czy Elmirka wyrazi akces na przyszły piątek i będę ustalać termin, tak? Quote
elmira Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 O fajnie, że juz jest decyzja. Jestem za przyszłym piatkiem również :) Dzieki wielkie malibo :) Quote
malibo57 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Misio zamieszkał z kobietą!! Przeniesiono go na większy wybieg, do wysterylizowanej koleżanki, bo jednak czuł się samotny. Zmiana została przyjęta z zachwytem obu stron:) Miś jest zadowolony i ma dużo lepszy humor. Quote
elmira Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 O, proszę, jaki towarzyski chłopak! :) On jest fajny, ale musi poczuć się bezpiecznie. Co on za życie miał do tej pory? Przeganiany, straszony... Ale to ju z na szczęście przeszłość :) Teraz domu mu potrzeba i fajnego człowieka. Quote
Mruczka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Kibicuję Misiowi od początku akcji i bardzo się cieszę, że pies jest bezpieczny i [B]zaopiekowany[/B]. Przeniesienie Misia jest dowodem na to, że w tym miejscu, w którym przebywa zwraca się uwagę na samopoczucie zwierzaka i dokłada starań, żeby je w miarę mozliwości poprawić. Nie jest to standard w schroniskach, niestety. Tak więc wyrazy szacunku i pozdrowienia dla opiekunów Misia. :Rose: Quote
malibo57 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Miś ma potwierdzony termin wizyty u okulisty na wtorek, 10.11. na okolice godziny 20.00. Termin uległ zmianie z przyczyn obiektywnych:p Quote
auraa Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 No to teraz wszystko zależy od elmiry:razz: Quote
malibo57 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Już się zgodziła:) Czekałyśmy na Twoja decyzję Quote
Lu_Gosiak Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 malibo57 napisał(a):Misio zamieszkał z kobietą!! Przeniesiono go na większy wybieg, do wysterylizowanej koleżanki, bo jednak czuł się samotny. Zmiana została przyjęta z zachwytem obu stron:) Miś jest zadowolony i ma dużo lepszy humor. super:multi: oby jeszcze wiadomości z wizyty u okulisty byly tak pozytywne Quote
elmira Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 No to Misiu we wtorek się widzimy ;) Twoje ulubione ciocie znów będą zapewniały ci atrakcje:) Quote
lamia2 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Sorki za jakość ale foty robione komórką upapraną łapami :eviltong: Quote
Recommended Posts