shanti Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Fajnie by było:lol: Suńki mamy tu http://www.dogomania.pl/forum/f28/starsze-male-sunie-skazane-na-zawsze-na-schronisko-jastrzebie-zdroj-szukamy-domu-135794/ http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-do-stycznia-sunie-z-jastrzebia-z-musza-znalezc-domki-149116/ A tu ogólnie psiaki jastrzębskie http://www.dogomania.pl/forum/f28/jastrzebskie-psiaki-za-szybko-odchodza-za-tm-171985/ w tym sunie Kari Szeri Biedna sunia alkoholiczki Binia i Gabi, malutkie, ale nie kudłate. Quote
monika55 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 No a moze ta czarna kudlata , juz nie pamietam jak ma na imie. Ta pierwsza. Quote
shanti Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Niunia. Ale może i ma jeszcze inne imionko:evil_lol: Quote
wilczek007 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 ta miała Szeri. Ma juz doooomek:multi: w sobote poszła! Quote
shanti Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 To sie okaże:cool1: No Papiczku, a my tu o tobie zapomnielismy na watku:razz: Jakbyś był sunią, już byłbyś na tymczasie. Quote
monika55 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Pappi w glebokiej depresji. Sam sie okalecza. Na ogonie jedna rana. Juz na Jasnecie szukam pomocy. Quote
monika55 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Shanti jak mozesz zmien tytul tego watku. Co robic? Obandazowac mu ten ogon? Nie znam sie. Radzcie. Quote
shanti Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Jesooo, nie mam pojęcia:shake: Zmieniam, kurde Papi zmień płeć a biorę Cię od razu:-( Może być taki tytuł? Quote
monika55 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Moze byc. Nie wiem, moze kolnierz mu zalozyc, a moze jakas wielgachna kosc do ogryzania albo zabawki. Przeciez dojdzie do tego ze trzeba mu bedzie amputowac ten ogon. Na szybko pare ogloszen zrobilam Malutki Pappi szuka domu Malutki Pappi pilnie szuka domu, psy, pozostałe Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca nie wiem czemu zdjecie nie weszlo Malutki Pappi miks papillona szuka domu - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Quote
agrabcia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 matko kochana boi się bardzo biedulek Quote
shanti Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Może on tam coś ma. Jakąś chorobę skóry, pasożyty. Alergia też swędzi i psiak się gryzie i drapie, ale na ogonie?:roll: Kurcze, nie wiem. Pani wet nie ma co nawet pytać, przypuszczam?:roll: Quote
Poker Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 w sumie i Papi mógłby trafić do nas.Tylko ja mam 2 psy i kota, a czytałam,że on woli być solo. Quote
monika55 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Jak sie nie ma co sie lubi....Mysle ze dla niego samotny pobyt w osobnym boksie jest tragedia. Na ogolnych tez nie wychodzil z budy bo sie po prostu bal. Troskliwy opiekun /Poker?:razz:/ spacerki i rozrywki zmienia zgryzliwca. Quote
wilczek007 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 shanti napisał(a):Może on tam coś ma. Jakąś chorobę skóry, pasożyty. Alergia też swędzi i psiak się gryzie i drapie, ale na ogonie?:roll: Kurcze, nie wiem. Pani wet nie ma co nawet pytać, przypuszczam?:roll: dlaczego nie ma co pytac? preciez bedzie na dniach w schronie. Pappi oszalałes do reszty!:shake: wezme mu cos do gryzienia czy ki diabeł, powychodze na spacery, szef powiedział ze jakis kołnierzyk sie moze załatwi. Quote
shanti Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 Cudem tu trafiłam. Dogo to znowu klęska. Wiola, dzięki że o niego zadbasz. Nie mogę sie przyzwyczaić, że teraz jest w schronie inaczej i na wszystko reaguje paniką. Oj nie damy wrócić starym czasom w grudniu, będzie zadyma jeśli przetarg będzie nie po naszej myśli. Quote
agrabcia Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 No nie tragedia co teraz z nim bedzie Quote
monika55 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Nie wiem. Jak z ogonem sie uporal to co bedzie gryzl? DT potrzebne. Quote
Recommended Posts