Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 689
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiście że można! Chodzi mi tylko o wyrozumiałość dla biedaka, bo może mu nie być łatwo się zaaklimatyzować. Pomyślałam o ludziach, którzy przygarnęli Mini i po trzech dniach zwrócili, "bo wymiotuje". Ale dogomaniackie sito na to nie pozwoli.

Posted

[quote name='shanti']Oczywiście że można! Chodzi mi tylko o wyrozumiałość dla biedaka, bo może mu nie być łatwo się zaaklimatyzować. Pomyślałam o ludziach, którzy przygarnęli Mini i po trzech dniach zwrócili, "bo wymiotuje". Ale dogomaniackie sito na to nie pozwoli.[/QUOTE]
tamci ludzie maja dzieci. Własnie tacy nie moga miec Pappiego....Pappi to troche wystraszony piesek moze i nerwowy widząc osoby których sie boi...On pragnie swojego domu, swojego własciciela, spokojnego kątku i radosci z bycia tym jednym jedynym przyjacielem, , spokój i pewnosc ze pan nigdy go nie porzuci...
to przeciez takie proste...:-(
Pappi malutki...

Posted

Pewnie Pappi potrzebuje domu bez dzieci, zwierząt.wtedy będzie czuł sie wyjatkowy i bedzie miał miłość właścicieli tylko dla siebie.Pappi życzę Ci żebyś taki domek znalazł

Posted

kochany Pappiczek biegał radosnie i nerwowo gdy mnie widzi, wkurza go gdy jakis inny chce sie przytulic...tak mi go szkoda:placz: To nie jest łatwy piesek dlatego boje sie ze mało kto go zrozumie...i znów go wyrzuci...
zraz zrobie mu ogłoszenia...Bo jak sie znajdzie kiedys w boksach ogólnych moze dojsc do "bójek"...:nerwy:

Posted

Ja to raczej prawde mowie o psie jak kto pyta. I widze, ze jak ktos sie nie zraza , tylko sie radzi i wypytuje, a potem z daleka przyjezdza i jeszcze prosi o rady, to mysle ze to ten dom. Wole zrazic na poczatku niz zeby potem psa wyrzucono. Nie jestem pewna czy dobrze robie.