wilczek007 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Pappi nie lubi dzielic sie z osobą która lubi. Ja sie mu jakos nie dziwie:roll: tak mi go szkoda... Quote
shanti Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Jakby był sunią, już bym go brała. Ale psa nie mogę:shake: Quote
shanti Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Oj Papi, Papi gdzie tu cie jeszcze ogłosić Quote
Poker Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 gdybyście nie zakwalifikowały wrocławskiej kandydatki na DS dla Froda, to może zaproponować kobiecie Papi.? Serce mi chyba pęknie.:-( Quote
shanti Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Oczywiście Poker, tylko to też pies po przejściach i potrzebuje specjalnego domu. Co wiemy jest w 1 poście. Quote
monika55 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ja mysle, ze z takim maluszkiem mozna sobie poradzic. On pewnie nie chce sie dzielic ludziem, wiec bedzie zakochany. Quote
shanti Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Oczywiście że można! Chodzi mi tylko o wyrozumiałość dla biedaka, bo może mu nie być łatwo się zaaklimatyzować. Pomyślałam o ludziach, którzy przygarnęli Mini i po trzech dniach zwrócili, "bo wymiotuje". Ale dogomaniackie sito na to nie pozwoli. Quote
wilczek007 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='shanti']Oczywiście że można! Chodzi mi tylko o wyrozumiałość dla biedaka, bo może mu nie być łatwo się zaaklimatyzować. Pomyślałam o ludziach, którzy przygarnęli Mini i po trzech dniach zwrócili, "bo wymiotuje". Ale dogomaniackie sito na to nie pozwoli.[/QUOTE] tamci ludzie maja dzieci. Własnie tacy nie moga miec Pappiego....Pappi to troche wystraszony piesek moze i nerwowy widząc osoby których sie boi...On pragnie swojego domu, swojego własciciela, spokojnego kątku i radosci z bycia tym jednym jedynym przyjacielem, , spokój i pewnosc ze pan nigdy go nie porzuci... to przeciez takie proste...:-( Pappi malutki... Quote
shanti Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Często Wilczku ludzie nie rozumieją takich prostych rzeczy:shake: Quote
monika55 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Zalatwie tylko to co najwazniejsze z psiakami i biore sie za Pappiego. /Alem optymistka:diabloti:/ Quote
agrabcia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Pewnie Pappi potrzebuje domu bez dzieci, zwierząt.wtedy będzie czuł sie wyjatkowy i bedzie miał miłość właścicieli tylko dla siebie.Pappi życzę Ci żebyś taki domek znalazł Quote
shanti Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Papiczku, bądż cierpliwy. Nie da się wszystkiego naraz zrobić. Quote
monika55 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Pani zostawila wiadomosc na poczcie glosowej ze jutro zadzwoni. Zobaczymy. Quote
wilczek007 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 kochany Pappiczek biegał radosnie i nerwowo gdy mnie widzi, wkurza go gdy jakis inny chce sie przytulic...tak mi go szkoda:placz: To nie jest łatwy piesek dlatego boje sie ze mało kto go zrozumie...i znów go wyrzuci... zraz zrobie mu ogłoszenia...Bo jak sie znajdzie kiedys w boksach ogólnych moze dojsc do "bójek"...:nerwy: Quote
shanti Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Żeby jego zamieścili w papierowym metrze, może miałby taki odzew jak frodo. Quote
shanti Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 monika55 napisał(a):Oni chyba sami wybieraja? Raczej tak. Tekst też skracają, więc nie mamy wpływu na to co sie pojawi w papierowym. Quote
monika55 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ja to raczej prawde mowie o psie jak kto pyta. I widze, ze jak ktos sie nie zraza , tylko sie radzi i wypytuje, a potem z daleka przyjezdza i jeszcze prosi o rady, to mysle ze to ten dom. Wole zrazic na poczatku niz zeby potem psa wyrzucono. Nie jestem pewna czy dobrze robie. Quote
Recommended Posts