Jump to content
Dogomania

Trzy lata na sznurku - Kazan szuka domu ma dom, bardzo fajny!

Recommended Posts

Posted

[INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] UWAGA!

FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT ZMIENIŁA ADRES SIEDZIBY
Poprzedni adres:
41-303 Dąbrowa Górnicza, ul. Kasprzaka 62/21

Nowy adres:
Fundacja S.O.S. dla Zwierząt
41-508 Chorzów – Maciejkowice
Ul. Antoniów 1

Jest to nadal ta sama Fundacja!

[FONT=Times New Roman]nr KRS i nr konta bankowego pozostał oczywiście ten sam[/FONT]

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najbardziej to przydałby sie dom. Moze na zasadzie do trzech razy sztuka, jak go trzeci raz pośle do GW to wreszcie sensowny dom sie znajdzie, oby.

Posted

Ja czytam, ale się nie wypowiadam, bo nie mam pomyslu. Trzebaby mu zrobić porzadne wyróżnione allegro - i nowe zdjecia -portfolio.
On jest na Maciejach, to moze ja bym mogła podskoczyć porobić zdjecia, ale potrzebowałabym zwrotu kosztów wystawienia allegro (ok. 13 zł.)

Posted

BoUnTy napisał(a):
Ja czytam, ale się nie wypowiadam, bo nie mam pomyslu. Trzebaby mu zrobić porzadne wyróżnione allegro - i nowe zdjecia -portfolio.
On jest na Maciejach, to moze ja bym mogła podskoczyć porobić zdjecia, ale potrzebowałabym zwrotu kosztów wystawienia allegro (ok. 13 zł.)

jasne ze zwrócimy koszty

Posted

Dobrze byłoby, Bounty, gdybyś mu porobiła zdjęcia z dużą ilościa światła. Te ze schronu są dość mroczne. Wysłałam go na jutro do gazety, może tym razem....
Wysłałam go tez do kacika adopcyjnego Pusi, w Brynowie, kto wie...

Posted

W tym tygodniu już nie dam rady podskoczyć, ale może uda mi sie w poniedziałkowy poranek. Ja musze isc piechotką na Macieje z Bytomia. Czyli mam do obejścia całe Zabie Doły. Sprawdzalam na mapie, powinam nie mieć problemu z trafieniem ;D Dobrze, że Żabie doły znam niemal jak własną kieszeń [a napewno lepiej niż swój pokój xD], także jakoś bym zaszła, tylko czy ktoś w poniedzialek ma zamiar tam być? ;]

• 2 weeks later...
Posted

No to Kazan ma juz dom!!! Świetny. Z Zagłębiaka na Hanysa sie przerobił! Mieszka w Katowicach Janowie. Nareszcie ma swoich dobrych ludzi!!

Posted

jotka napisał(a):
No to Kazan ma juz dom!!! Świetny. Z Zagłębiaka na Hanysa sie przerobił! Mieszka w Katowicach Janowie. Nareszcie ma swoich dobrych ludzi!!

Jotko
Kazan miesza u mnie w Mysłowicach na Ćmoku, a nie w Katowicach na Janowie

dzisiejszy sms od nowej pani
''...powoli się do siebie przyzwyczajamy, mi już chyba zaufał, bo pozwala sobie nawet łapki wytrzeć,
jest trochę problem z tatą, Kazan trochę się go boi, ale pracujemy nad zbudowaniem zaufania
mam nadzieję, że będzie dobrze...''