mamanabank Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Jakaś sunia była dzisiaj przywieziona? A mogłaby mieć inaczej na imię, żeby się nie mysliło, już nam się dwie Tole nieźle pokiełbasiły. A Lena już jest, ta z raną na grzbiecie. Quote
Figafiga Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Mela, Lena, Nela, e będzie się bardzo mylić kobietki. Wymyślcie co innego. Quote
Andzike Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='Figafiga']o Gama cudnie !!!![/QUOTE] Też mi się podoba :) Tak miała na imię sunia z Emiru, która na dłuższy czas zawojowała moje serce... Ale Pani z Emira mi ją odradziła i w sumie jestem wdzięczna, bo teraz mam Nelkę;) A Lukrecja też cudnie !!! Quote
perdusia Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 U nas w domu reagowała na imie Lena.To może zamiast Lena, to Lana lub Nika. I co wy na to? Quote
perdusia Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Zrobiłyśmy jej kilka zdjęć. Pan Marek powiedział że,to kundel ale nasza Luna jak była mała też miał takie uszy jak nietoperz, więc ona może być miksem. Quote
mamanabank Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 to może w takim razie niech się nazywa tak jak Wasza sunia, czyli LUNA? W schronisku nie ma Luny. Quote
perdusia Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='Figafiga']o Gama cudnie !!!![/QUOTE] Też może być Quote
perdusia Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='mamanabank']to może w takim razie niech się nazywa tak jak Wasza sunia, czyli LUNA? W schronisku nie ma Luny.[/QUOTE] Może być i Luna zdecydujcie same bo ja mam mętlik w głowie :P:???: Quote
Figafiga Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 no ja tez, ale skoro perdusia o niej napisala i reaguje na podobne imie to niech Luna ok....klawiatura mi nie dziala ok i nie moge pisac polskich znakow Quote
perdusia Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Chciałam zrobić jej album ale weszło tylko jedno zdjęcie. Ona ma jedno oko niebieskie drugie piwne, świetna jest. Quote
Figafiga Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Wyślij mi na emaila watek zrobię [email][email protected][/email] Quote
perdusia Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 [quote name='Figafiga']Wyślij mi na emaila watek zrobię [email][email protected][/email][/QUOTE]Dziękuję figa za pomoc zdjęcia poszły. Ona jest chyba zarobaczona bo ma bardzo duży brzuszek. Quote
mamanabank Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Jeśli jest w schronisku na pewno będzie odrobaczona, nie mogę się doczekać zdjęć! Quote
perdusia Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Wysłałam tylko trzy, te na których jest sama, żeby nikt się nie pomylił, tak jak p.Marek jak przyjechał to na powitanie wyszła nasza Luna, on pomyślał, że tą ma zabrać, nawet się zdziwił, że taka zadbana. Jesli będziecie chciały to wyślę i resztę. Quote
Figafiga Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 zaraz sprawdze pocztę i wkleję, jesli mój pracowniczy internet pozwoli mi hostowac hi hi hi, ale watek to dzis na badnk będzie Quote
Figafiga Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 kochane mam niespodziankę - gdyby szef wiedział co ja robię w pracy...Luna jest prześliczna.perdusia skąd Ty takie piękne psiaki bierzesz [URL]http://www.dogomania.pl/threads/179679-LUNA-niebiesko-brAE-zowo-oka-piAE-knoA-AE?p=14080857#post14080857[/URL] [URL="http://img269.imageshack.us/i/109la.jpg/"][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/6572/109la.jpg[/IMG][/URL] Quote
Romka Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Piękny pies ,pomagałam Perdusi umieśćić ja w schronisku!Swoją drogą masz szczęscie do tych psiaków już 3,a może to one mają szczęscie do Ciebie! Quote
Recommended Posts