Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Andzike']Dziewczyny macie jakies plany na sobote "po schronisku" ? Bo przyjechałybyśmy z aikowo - mamy troche jedzonka dla psiaków :d[/QUOTE]

Andzike,wysłałam do Was wiadomość na PW,napisałam wszystko!

Posted

Fago,psiak uratowany przeze mnie 2 lata temu,o którym przeczytacie na watku skarpety łowickiej ma znów chore oczko,kupiłam mu dzis kropelki do oczu!

Posted

,Ekstra!A ja siedzę przy komputerze z Romcia na kolanach i pokazałam jej duze zdjęcie Buraska,Romci Burasek bardzo przypadł do gustu,:evil_lol:będziemy Was odwiedzać!:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

I na wątek Toli

[B]TOLA
[URL="http://www.dogomania.pl/../178841-Tola-czym-zasA-uA-yA-a-na-ten-strach?p=13996065#post13996065"]http://www.dogomania.pl/threads/178841-Tola-czym-zasA-uA-yA-a-na-ten-strach?p=13996065#post13996065[/URL][/B]
[IMG]http://i50.tinypic.com/33blts2.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Kaja10014']mamonabank niestety nie, a skoro Figa jeszcze nie wróciła to chyba Romcia będzie musiała porobić zdjęcia, jeżeli będzie. Ale chyba Paula pojedzie ;)[/QUOTE]

A no byłam w schronisku z Klaudią. Było świetnie zabrałyśmy na spacerek Rike, Here, Kusego i jeszcze jakiegoś pieska z tylnych boksów. :) Było świetnie, Klaudia zauroczyła się Herą. :loveu:

Posted

[quote name='Kaja10014']mamonabank niestety nie, a skoro Figa jeszcze nie wróciła to chyba Romcia będzie musiała porobić zdjęcia, jeżeli będzie. Ale chyba Paula pojedzie ;)[/QUOTE]

A no byłam w schronisku z Klaudią. Było świetnie zabrałyśmy na spacerek Rike, Here, Kusego i jeszcze jakiegoś pieska z tylnych boksów. :) Było świetnie, Klaudia zauroczyła się Herą. :loveu:

Posted

perdusiu na Twoją prośbę pytałam o młoda sunię, którą wczoraj zawiozłaś, ale podobno już wszystko wiesz:)

ja chyba znam tę amstafkę, dowiem się jak nazywa się jej ostatni opiekun, bo jeśli to ten pies o którym myślę to on sie błąka po ludziach już od zeszłego roku.

Buras już u mnie, więcej na jego wątku

do wieczora

Posted

[quote name='argusiowa']perdusiu na Twoją prośbę pytałam o młoda sunię, którą wczoraj zawiozłaś, ale podobno już wszystko wiesz:)

ja chyba znam tę amstafkę, dowiem się jak nazywa się jej ostatni opiekun, bo jeśli to ten pies o którym myślę to on sie błąka po ludziach już od zeszłego roku.

do wieczora[/QUOTE]Niestety nic nie wiem, nikt mi nic nie powiedział. Chciałabym wiedzieć co z jej uchem?

Posted

[quote name='argusiowa']perdusiu na Twoją prośbę pytałam o młoda sunię, którą wczoraj zawiozłaś, ale podobno już wszystko wiesz:)

do wieczora[/QUOTE]Niestety nic nie wiem, nikt mi nic nie powiedział. Chciałabym wiedzieć co z jej uchem?:shake: