Lilmo Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Supergoga przepiękny ten list! Niesamowicie wzruszający :-( Przy najbliższym odnawianiu ogłoszeń Murzynka podmienię tekst. Quote
supergoga Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Bardzo prosze o banerek dla Murzynka. Zrobię wszystko, żeby znalazł domek, choc to pewnie trudne będzie. Pomóżcie! Quote
margo54 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Może i dla Murzynka zaświeci słoneczko. Quote
margo54 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 No i stało się. Dzisiaj zabraliśmy Murzynka na "tymczas" do naszego domu. Został od razu wykąpany i tu miłe zaskoczenie, byliśmy przygotowani na małą wojnę a tu wszaystko poszło bez bólu. Zwierzaki przyjęły go dobrze, tylko Maskotka jest zazdrosna o wszystko i warczy na Murzynka,gdy rozdawane są rarytasy i pieszczoty. Zobaczymy jak minie noc i jutrzejszy dzień kiedy przez chwilę będzie sam w domu. Sądzę , że będzie dobrze bo to miły zwierzak. Zobaczymy. Quote
snuszak Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 co za niespodzianka! jesteście niesamowici :) dom dla Maskotki, tymczas dla Murzynka, ah ta miłość do zwierząt jest ogromna Quote
Lilmo Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Margo54 jesteście niesamowici! :loveu: Widzę, że macie wielką słabość do kudłatych czarnuszków, które straciły swoich panów i domy ;) Z całego serca dziękujemy za tymczasik dla Murzynka! :Rose: Quote
snuszak Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 i wrzuciłam Czarnuszka do swojego podpisu :) to co czas domku szukać Czarnuszku :) Quote
supergoga Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Margo, ja nie wiem, jak dziękować za ten tymczasik. Postaram się na łbie stanąć, żeby poszukac tego domu na zawsze. Teraz wprawdzie ciężko - zastój. Ludzie adoptują teraz tylko 2 warianty: 1. Szczeniaki na prezenty - wrrrrrr - takie mam telefony 2. karpie - tych na szczęście nie mam. Murzynek bezpieczny. Czekamy na wieści jak minęła noc i jak się zachował w domu. Quote
snuszak Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 a to Boston http://www.dogomania.pl/threads/174953-Trop-psiak-w-typie-jadgteriera-w-schronisku-marznie-pokochaj-go?p=13632716#post13632716 Quote
margo54 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Murzynek to bardzo udomowiony psiak.Jest bardzo grzeczny,tak jak obiecywał w liściku.Grzecznie chodzi na smyczy, choć woli sobie pobiegać luzem.I "szutki" mu w głowie-goni za piłeczką i goni za kotami, ale tylko dlatego, że one też biegają.Można go zostawić w domu samego, gdy wracamy, piszczy z radości.I często daje brzusio do pogłaskania.Noce przesypia bez problemów, lubi spać na kanapie.Jak na razie, żadnych kłopotów.Tylko Maskocia zazdrosna i czasem warczy na niego. Quote
supergoga Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Dziękujemy za wieści o Murzynku. Dostałam też meila - cieszy mnie opis jego zachowania. On taki biedak. Pozmieniam jutro opisy w ogłoszeniach, może to kogos zachęci do adopcji Murzynka - Timona. Mam też nadzieję, że Maskotka zrozumie, że on tylko na trochę, nie na zawsze. Że ona jest ważna bardzo i bardzo kochana. Przekazujemy głaski dla zwierzaczków i pozdrawiamy ogromnie!!! Quote
ania14p Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Zaraz wstawię sobie Murzynka do podpisu, bo to moja ulubiona rasa - czarny wiewiórek :eviltong:, znałam kilka takich z naszego forum: dwa mieleckie, jeden warszawski i jeden, mój pierwszy, ukochany Brunet:loveu: z Sochaczewa, wszystkie znalazły dobre domy, więc i Murzynkowi się poszczęści, będę go pilnować! Quote
PaulinaT Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Margo - czapki z głów! Zimno, zima - domowe psiaki nie powinny marznąć w boksie... No i tez wklejam Murzynka do podpisu. Tyle, że ja bywam na takich wątkach gdzie wszyscy go znają, nie wiem czy wiele to pomoże... :shake: Quote
ania14p Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Najważniejsze, żeby był stale widoczny, tak znalazł się dom dla mojego Brunia (Tajemniczy brunet w jasnej skarpecie), zamęczyłam forum, więc znowu zamęczajmy. Psiak jest śliczny, dobrze wychowany i już jest szczęśliwcem, bo pieski z DT zawsze są łatwiejsze w nowym domu, bo nie zaznały traumy schroniskowej, a w każdym razie nie za długo. Margo54, świetna z Ciebie Osoba:loveu:, tymczas to wielkie wyzwanie! Quote
ania14p Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 No to skaczemy na początek, ktoś musi zakochać się w "czarnej wiewiórce" (chyba, że Margo już go nie odda :evil_lol:)! Quote
ania14p Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Idę spać, ale wiewiórka podrzucę przed snem! Quote
snuszak Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 to i ja podniosę ::) szukamy domku Murzynku Quote
margo54 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Kilka zdjęć Murzynka - Tymona. Wołamy teraz na niego Tymon bo w naszym domu traktujemy zwierzeta jak członków rodziny, a dokładniej jak dzieci specjalnej troski. Dlatego to "ludzkie" imię. Tymon prezentuje swój szlachetny profil. Tymon z przodu (klata prawie Pudzian) Wypoczywam po spacerku. Quote
snuszak Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 chyba jest zadowolony ;) przynajmniej na takiego wygląda Quote
ania14p Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Czarny Tymonek Wiewiórkowski szuka domu, kto pokocha na zawsze tego cudnego psiaka? Quote
Ajula Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 śliczny piesek, jakie to szczęscie, że jest już w DT Quote
Szarotka Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Tymonek w gore :):) dobrze, ze juz nie w schronie. Quote
Recommended Posts