Jump to content
Dogomania

Pręguś odnalazł swoje miejsce na ziemi :) Po ponad roku czekania ma dom ...

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

To Ciocia lilo stworzyła te cudeńka :) na pewno powie ;)

Co do plakacików to zamieściłam je tak ,że wystarczy kliknąć na miniaturę-> otworzy się nowa karta/strona z całym plakacikiem-> a tam trzeba kliknąć na POBIERZ TERAZ i plakacik wędruje do was ;)

Posted

Ciociu Moniko podeslij mi wątek Topika a ja zrobie i wyślę Ci na maila , jak zdążysz do jutra to ja jutro zrobie bo będę miec chwilkę czasu :)

Posted

Dziękuję Julcia , jutro z rana zrobię plakaciki dla Topika i wyślę na maila :p Mogę do Ciebie ?? bo do Moniki nie mam adresu @ :shake:

Posted

[quote name='lilo']Dziękuję Julcia , jutro z rana zrobię plakaciki dla Topika i wyślę na maila :p Mogę do Ciebie ?? bo do Moniki nie mam adresu @ :shake:[/QUOTE]

Oczywiście :) przekaże Monice i wstawię w wersji gotowej do pobrania na Topiczkowym wątku :)

Posted

na podziękowania będzie czas jak juz chłopaki znajdą domki :shake: bo Pręguś tyle ogłoszen miał , tyle allegro .... ja już nie wiem co robic:placz::placz:. Jak plakaty nie pomogą to ja się chyba zastrzelę:2gunfire:... mam nadzieję że Topikowi się poszczęści

Posted

[quote name='J_ulia']Znajdzie się ! Musi!

Bardzo dziękuje Cioteczką, które odwiedzają Pręgusia , bez Was to chłopka zostałby zupełnie zapomniany :([/QUOTE]

Miły i kochany Pręguś nie może być ani zapomniany, ani zaniedbywany!

Wywiesiłam 15 pręgusiowych ogłoszeń (5 kolorowych i 10 czarno-białych).
Więcej nie miałam siły, bo u nas dziś strasznie duszno!

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Miły i kochany Pręguś nie może być ani zapomniany, ani zaniedbywany!

Wywiesiłam 15 pręgusiowych ogłoszeń (5 kolorowych i 10 czarno-białych).
Więcej nie miałam siły, bo u nas dziś strasznie duszno![/QUOTE]

Bardzo dziękuje kochanej Cioteczce :)
Ja też dzisiaj rozwiesiłam parę ogłoszeń Pręgusia i Dorka przy okazji...
Wydrukowałam też dość pokaźny plik , który czeka na wysłanie do p. Asi do hoteliku .
Córki Asi pomogą w rozwieszaniu :)

Posted

Cioteczki
Julciu, przeslijcie mi na maila te plakaciki, są wakacje, zaprzegne córcię i jej koleżanki do rozwieszania.
Pregulciu buziaczek w nosek;-)

Posted

Pręgus nie myśli o Was Ciotki niestety wcale teraz, ma inny obiekt westchnień - Fantę, bo nam zacieczkowała :) Co się chłopoczyn a namęczy, żeby się do niej dostać do boksu, ale nie ma szans ;)