Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ciotki, to chyba jednak chlopak nie pojedzie.. Brak nam 200 zl w stalcyh deklaracjahc, to ponad polowa.. Boje sie, ze co miesiac tego nei zalatamy. Jeszcze transport bylby do zaplacenia.

Z drugiej strony, Boguszyce to nie jest po prostu schron.. :-( Stamtad psy trzeba wyciagac za wszelka cene.. Hm, pytanie czy mam dosc sily by zmierzyc sie z komornikiem, ktorego Ania na mnie nasle ;) jak pies u niej bez deklaracji bedzie siedzial....

Posted

Kochana - ja nie nasyłam komorników...tylko ci Rikusia do domu przywiozę:diabloti:

Na powaznie-niestety coraz trudniej jest znaleźć deklaracje na dogo-wszyscy juz gdzieś płacą... Niestety tez , ale Rikus jest psem któy zapewne trochę posiedzi w hotelu (obym się myliła)-znam psy z Boguszyc i wiem jakie sa problemy....

Dlatego deklaracje musza byc na przynajmniej 300zł -stałe.

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Kochana - ja nie nasyłam komorników...tylko ci Rikusia do domu przywiozę:diabloti:[/QUOTE]

A to luz... Mój Sonik go zje i po sprawie ;-)

A na serio - Ania ma rację - 300 muszą być, niestety. Jak znam życie i tak potem kilka deklaracji sie wykrusza :shake:

Posted

no to powiem wam, ze dwie rózne osoby złozyły mi sie w jedno - aniamilva ulver i hotelik w brodnicy :evil_lol:.

zmieniam tytuł, może coś pomoże.

i z tym min 300zł to racja. no, jak 290 to żadna róznica, ale chodzi o rząd wielkości. nie chcemy w końcu, zeby sonik dostał niestrawności:cool1:.

masakra. na farta w zbieraniu zmieniam swoją deklarację na 15 zł.

ratunku :-(

Posted

[quote name='Szarotka']Mnie sie wydaje, ze ja juz sie deklarowalam ?? moge podniesc na $ 40kanadyjskich to jest ok. 100 zl. zalezy po jakim kursie.[/QUOTE]

deklarowałaś się kochana, dziękujemy! I za podwyższenie deklaracji. Może ktoś jeszcze Rikusia uratuje?

Posted

[quote name='Szarotka']Trzeba go koniecznie z tamtad wyciagnac. Chodzilyscie po dogo i nagabywaly ludzi ??
:mad::mad::mad:[/QUOTE]

Pewnie, i pw, i offy i wszystko. Ostatnio trudno coś wyżebrać, zwłaszcza na stałe :shake:

Posted

[quote name='Szarotka']Mnie sie wydaje, ze ja juz sie deklarowalam ?? moge podniesc na $ 40kanadyjskich to jest ok. 100 zl. zalezy po jakim kursie.[/QUOTE]

[quote name='mmd']Sbd - baner wkleiłam i też na żebry idę[/QUOTE]

szarotka, w pas sie kłaniam...

mmd, tobie też...

żebrałam i przez pw i na wątkach, i wysłałąm do włoch, i do przyjacioół i cisza masakryczna....:-(

[B]wyjaśniam, że założyłysmy 12 godzin (do jutra rana) na zbieranie deklaracji, bo następny w kolejce psiak powinien miec czas na przygotowanie i transport do Ani. a miejsce czeka od poczatku listopada. dlatego nie mamy prawa zwlekać z decyzją do ostatniej chwili. i tak miałysmy zdecydować do końca tygodnia, jednak weekend taki troszku cichy, więc dałysmy rikiemu czas jeszcze dziś.[/B]

a zegar tyka.....

Posted

Jeśli dobrze liczę jest 234 mniej więcej
to jeszcze DWIE Ciotki po 2 dychy i będzie 274
a ja wówczas zaokrąglę na 300

DWIE CIOTKI pilnie potrzebne:)

Posted

[quote name='Livka']do moich 10 zł dodajcie jeszcze 10 dla Rikusia;), to jest deklaracja stała:cool3:
a niech tam qrcze[/QUOTE]

Livka, bo się Nikuś dowie ;) ale dzięki wielkie, mam nadzieję, że on szybko do ds pofrunie.