Livka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Zdjęcie rewelacyjne - długo czekał , ale było warto :) Quote
mmd Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Może on wie, jaka tu akcja była i naszykował niespodziankę. Miał czmychnąć do budy, o ile pamiętam i nosa nie wychylać;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 No zaskoczył nas wszystkich... na razie jest z niego wesoły pogryzacz:) Pychol mu się śmieje ciągle:) Quote
mmd Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Już rozumiem! W samochodzie podsłuchiwał i już wie, że jest w SPA:evil_lol: Quote
anciaahk Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Super uśmiechnięta mordka, dobrze poczuł, że jest u swoich :). I że będzie tylko lepiej. Quote
sleepingbyday Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 niesamowite!!! ten pies po ścianach nawiewał przed człowiekiem. ania jeszcze nie zdążyła zabrać się za resocjalizację, a on juz jest niemal redi do adopcji. takie niespodzianki to ja lubię!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Rikiego z lekka podcięłam-dredy zniknęły. W sobote siostrę poproszę aby mi pomogła, to go tam wyrównam...wierzga się potwornie. Zjada trawę jak szalony...i nie zrobił jeszcze kupy od przyjazdu...... Spróbuje mu jutro szelki założyc jesli będą pasowały, bo na smyczy ciagle sie wierci i gryzie ją. Wygląda jak taka bombka...co za grubas...:) [IMG]http://images43.fotosik.pl/234/b61ccd20072983eamed.jpg[/IMG] Quote
sonikowa Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Zaraz tam grubas ;-( Puszysta bombka i już :-) I już lepiej wygląda, Aniu, dzięki!! Quote
sleepingbyday Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 śliczny! ale grubas potworny, naprawdę, widziałam, macałam, masakra. zrzuci na pewno zresztą. Quote
figa33 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 fajny widok , taka ruda puszystość , mam nadzieję ,że przylepka niedługo z niego będzie , a już ten uśmiechnięty pychol mówi sam za siebie:loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Riki kupke zrobił:) hehehe Jest bardzo pobudzony jak idziemy na spacer. Nie ma jajek:) [B]Wpływy:[/B] +20zł Florentynka +20zł Monika z katowic [COLOR=Green][B]Razem jest : +676zł[/B][/COLOR] Quote
sonikowa Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Kochana, bo on trawy od miesięcy albo i lat nie widział na oczy! To dla niego safari normalnie ;-) Quote
Szarotka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Zazdroscice Rikiemu urody :):) kochanego cialka nigdy nie za duzo:loveu::loveu::loveu: Quote
sonikowa Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Szarotka']Zazdroscice Rikiemu urody :):) kochanego cialka nigdy nie za duzo:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] W tym rzecz - ktoś musi go pokochać! Pokochaj Rikiego na święta - może takie allegro już mu ktoś by wystawił? Quote
mgie Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Szarotka']Zazdroscice Rikiemu urody :):) kochanego cialka nigdy nie za duzo:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Bez przesady,to nie bernardyn ;) Quote
Monika z Katowic Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [B]"Pokochaj RIKIEGO na święta"[/B] - świetny tytuł! Quote
Livka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Oj Riki gwiazdą reagge już nie zostaniesz , ale to tylko lepiej ...;) Quote
mmd Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Riki kupke zrobił:) hehehe Jest bardzo pobudzony jak idziemy na spacer. Nie ma jajek:)[/QUOTE] Nic biedak nie ma intymności... Paskudy, sumienia nie macie - tak na forum, publicznie o wszystkim, wszędzie zajrzały, wymacały i do prasy plotkarskiej... Quote
sonikowa Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Monika z Katowic'][B]"Pokochaj RIKIEGO na święta"[/B] - świetny tytuł![/QUOTE] Słuchajcie a może tak pójśc va bank i zacząć od razu ogłaszać Rikiego? Jak on taki śmialy i wesoły? Aniu, jak myslisz? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Jak najbardziej. Na smyczy jakos tam chodzi, ale wiadomo....z zachowaniem czystości srednio jak na razie. No i na pewno nie do dzieci, bo skacze i podgryzuje . Jak bedzie jutro słonce to zrobie mu fotki jakies . Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Aparat padł.... 3 fotki tylko zrobiłam. Riki już w szelkach...to szelki dla dużych psów, a jego ledwo opięłam... [IMG]http://images41.fotosik.pl/230/f5fe3fb7dfe03d1dmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images41.fotosik.pl/230/06b2b4472bab37acmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images44.fotosik.pl/235/193eaadd31b0eb90med.jpg[/IMG] Quote
Szarotka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ania ale mu stale wypominasz:p:p:p, ze chlopak dobrze wyglada :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts