Ania+Milva i Ulver Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Wpłynęło +5zł od Orpha Razem jest: +701zł A dzis Rikuś rozbawił sie strasznie i zaczął się bawić swoim jeżykiem- taką mała maskotka włochatą:) Biegał z nim, podrzucał- jak mi sie uda, to fotki porobię -śmiesznie wyglądał :) Quote
mmd Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 A Wy tu o czym skarbeńki tak ćwierkacie? - jeszcze mi wkleją zdjęcie jak sikam, idę stąd:diabloti: Quote
Monika z Katowic Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 mmd napisał(a):A Wy tu o czym skarbeńki tak ćwierkacie? - jeszcze mi wkleją zdjęcie jak sikam, idę stąd:diabloti: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
sleepingbyday Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Zboczone babuny..... ;-) Quote
mgie Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 sleepingbyday napisał(a):Zboczone babuny..... ;-) he he :evil_lol: ----- Zaczęłam robić ogłoszenia dla Pele.Coś w nim jest fajnego... może te uszy Będzie miał wątek? Gdzie wstawić linki Quote
Szarotka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Sorry za offa Aniu, ale: Pilnie potrzebujemy transportu dla suni z Ostrowii Mazowieckiej lub Warszawy do Działdowa, Torunia, Brodnicy, Grudziądza, a najlepiej jeszcze dalej na północ. Poniewaz to Twoje strony to sie pytam tutaj na watku. :):) Quote
sleepingbyday Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Mgie, dzięki! nie wiem, czy pelemu będziemy zakłądac watek... na razie nie, bo nie mam kiedy. pele to słuchajcie boski psiak, którego z abrakadabra złapałysmy wsobote na stadionie i ktoremu cuuudem znalazłam dt, ale nie wiadomo, na ile. młody, fajoski..... mgie, wrzuc tu linki, to sobie ludziska zobacza chłopaka. Quote
mgie Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 To tak na szybko http://www.offer.pl/show.php?id=4727 resztę dokleję za chwilę Quote
sleepingbyday Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 zobaczyłam, dzięki. o matko, ale ja tam literówek przegapiłam... plis, zczytaj to pod tym kątem... Quote
mgie Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 sleepingbyday napisał(a):zobaczyłam, dzięki. o matko, ale ja tam literówek przegapiłam... plis, zczytaj to pod tym kątem... o matulu ... mam to zmieniać teraz na wszystkich stronkach :razz: fakt wkleiłam jak leci ...hm to może poprawie przy odnawianiu. ? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Świąteczne pozdrowienia od Rikusia!! Quote
Monika z Katowic Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Aniołki dla RIKIEGO - ich sukienki pasują do mikołajowej czapki psinki :) Quote
sonikowa Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Piękny jest, naprawdę piękny pies :-) Quote
Szarotka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Riki, ale masz super czapke i usmiech jak Rudolf Valentino :):) Wybaczcie offa, ale kobiecie spalil sie dom, 8 psow, bez jedzenia i dachu nad glowa. Quote
Anna_33 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Riki pieknieje w oczach i siusia bez dredow juz :-) Wspaniale jestescie. Odchudzac go, nie dawac smakolykow nawet w swieta ;-) najwyzej pol ciasteczka ;-) Chomisia odchudzily dziewczyny, to i Riki da rade :-) A dzis nastepna slicznota opuscila Boguszyce, Frytka :-) nie wiem gdzie watek, wiec sie nie pochwalimy na razie :-) Quote
Livka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Śliczny ten nasz Rudzielec, taka przytulanka nic tylko kochać :mdrmed: Quote
Monika z Katowic Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Nasza gruba, ale śliczna przytulanka :):) :) :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 To jeszcze fotki Riki i jego kolega Misza. Rudasek go zabawia i zaczepia, biega za Miszką:) Widać,że bardzo lubi towarzystwo psiaków. Quote
sleepingbyday Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 nie ten sam pies.... normalnie riki resurection. psyche resurection... Quote
Monika z Katowic Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 RIKI jest przekochany! Może w Nowym Roku znajdzie domek? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Riki to fajny psika, troche nakrecony, ale wszystko w normach hehe. Do obcych jednak cały czas bardzo na dystans, jednak myslę ze chwila indywidualnej uwagi i Riki zaufa :) To jeszcze zimowe fotki-dzis pada deszcz i potworna pogoda...ale choc ciepło, a to dla psaików lepiej. Quote
sonikowa Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Riki jets przepiękny! Myslę, że z takimi fotkami domek znajdzie raz dwa! Quote
Recommended Posts