Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sleepingbyday napisał(a):
Zboczone babuny..... ;-)

he he :evil_lol:

-----
Zaczęłam robić ogłoszenia dla Pele.Coś w nim jest fajnego... może te uszy
Będzie miał wątek? Gdzie wstawić linki

Posted

Sorry za offa Aniu, ale:
Pilnie potrzebujemy transportu dla suni z Ostrowii Mazowieckiej lub Warszawy do Działdowa, Torunia, Brodnicy, Grudziądza, a najlepiej jeszcze dalej na północ.
Poniewaz to Twoje strony to sie pytam tutaj na watku. :):)

Posted

Mgie, dzięki! nie wiem, czy pelemu będziemy zakłądac watek... na razie nie, bo nie mam kiedy.
pele to słuchajcie boski psiak, którego z abrakadabra złapałysmy wsobote na stadionie i ktoremu cuuudem znalazłam dt, ale nie wiadomo, na ile. młody, fajoski.....

mgie, wrzuc tu linki, to sobie ludziska zobacza chłopaka.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
zobaczyłam, dzięki. o matko, ale ja tam literówek przegapiłam... plis, zczytaj to pod tym kątem...

o matulu ... mam to zmieniać teraz na wszystkich stronkach :razz:
fakt wkleiłam jak leci ...hm to może poprawie przy odnawianiu. ?

Posted

Riki pieknieje w oczach i siusia bez dredow juz :-) Wspaniale jestescie. Odchudzac go, nie dawac smakolykow nawet w swieta ;-) najwyzej pol ciasteczka ;-)

Chomisia odchudzily dziewczyny, to i Riki da rade :-)
A dzis nastepna slicznota opuscila Boguszyce, Frytka :-) nie wiem gdzie watek, wiec sie nie pochwalimy na razie :-)

Posted

Riki to fajny psika, troche nakrecony, ale wszystko w normach hehe. Do obcych jednak cały czas bardzo na dystans, jednak myslę ze chwila indywidualnej uwagi i Riki zaufa :)
To jeszcze zimowe fotki-dzis pada deszcz i potworna pogoda...ale choc ciepło, a to dla psaików lepiej.