Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karusiap napisał(a):
Pitty:loveu::loveu::loveu:jak mam dziekowac za taki piekny prezent???Dziekuje serdecznie za piekne dywaniki i szczotki i smycze,obrozki:loveu::loveu::loveu:Nasze psiaki w hotelu beda piekne i szczesliwe:loveu::loveu::loveu:
Czy to Ty osobiscie wysylalas?Pytam bo chce tez podziekowac osobie,ktora meczyla sie z pakowaniem:)

:oops::oops: NIE MA ZA CO DZIEKOWAC.

Paczuszki wysyla zawsze moja Siostra.Mam znajomego , ktory raz w miesiacu jedzie do Poznania i zawozi moje torby do Kasi.Niestety ona na razie nie ma internetu , zeby sie na dogo zalogowac , ale jak tylko bedzie mogla na pewno dolaczy do nas.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neris napisał(a):
Już parę razy zaglądałam na wątek Bolka, co za biduś naprawdę...

A dostaniemy jakieś zdjęcia Bandusia?

No wlasnie sierota ze mnie , bo w ta niedziele nie wzielam ze soba aparatu:shake:Bandus na zielonej lace z sarnami , a tu ani jednej fotki:splat:

Postaram sie o jakies nowe.

Posted

Musze sie przyznac , ze ogolilam naszego przystojniaka.Ostatnie dni byly bardzo cieple i Bandi "gotowal" sie na spacerze.Poniewaz mamy w domu maszynke do golenia , postanowilam sama sprobowac.Efekt mojej pracy....no coz.....:roll: Okazalo sie , ze Bandi tylko pozornie jest "biszkoptowa szczotka" , bo pod pierwsza warstwa futra znajduje sie druga , bardzo gesta - wymagajaca troche bardziej profesjonalnego sprzetu i wprawnej reki.Bandyta wyglada teraz dosc awangardowo :shiny: taki pies punk. Pare "schodow" tu , pare "schodow" tam...:scared:"Pani z biura" (bandusiowa milosc) powiedziala : "Bandi , ale masz durna pania.Co ona z toba zrobila?":megagrin:

Posted

Pitty napisał(a):
:oops::oops: NIE MA ZA CO DZIEKOWAC.

Paczuszki wysyla zawsze moja Siostra.Mam znajomego , ktory raz w miesiacu jedzie do Poznania i zawozi moje torby do Kasi.Niestety ona na razie nie ma internetu , zeby sie na dogo zalogowac , ale jak tylko bedzie mogla na pewno dolaczy do nas.

Pitty czy moge Cie prosic, zebys bardzo bardzo serdecznie podziekowala siostrze za trud wysylki??bo oczywiscie moge sama wyslac podziekowania poczta:cool3:

Posted

Niestety nie mam zbyt dobrych wiesci.Bandi ma od wczoraj bole w tylniej czesci kregoslupa.Chwilami nie moze ustac ani sie podniesc do gory.Chodzenie tez mu chwilami nie wychodzi.Na razie dostal lek przeciwbolowy , a dzis wieczorem jade do mojego drugiego weta zrobic zdjecie , bo moja wetka nie ma sprzetu.Nic wiecej nie moge powiedziec.Pani nie chciala bez zdjecia spekulowac.

Poza chwilowymi atakami , Bandi zachowuje sie normalnie.Ma apetyt, w poczekalni interesowal sie innymi psami.

Jestem taka zmartwiona.:-(:-(:-( Moje Biszkoptowe Sloneczko.....

Posted

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
CO się ostatnio dzieje... wszystkie staruszki chore, bądź....
Podobno okres wiosenny jest najgorszy dla naszych seniorów :(
Pitty trzymajcie się dzielnie, ucałuj Bandytę w nochala
:( Trzymam kciuki!!!!

Posted

Wlasnie wrocilam od lekarza.Zdjecie zrobione.Bandus dostal jeszcze zastrzyk przeciwbolowy.

Bandi ma artroze.Zaatakowane jest miejsce na wysokosci zeber i to powoduje , ze boli go tylnia czesc.Operacja raczej wykluczona.Leczonie zaczyna sie tabletkami nie zawierajacymi kortyzonu i to podobno z reguly pomaga.Jezeli nie ma poprawy , podaje sie tabletki z kortyzonem.

Mam uwazac , zeby Bandi nie biegal , jak mlodzian i wchodzenie po schodach absolutnie zabronione.Willi juz marudzil , ze przez to noszenie Bandiego moj kregoslup wysiadzie:shake: Az taki ciezki Bandi nie jest.Waga pokazala dzisiaj 23 kg.Lakarz powiedzial , ze normalnie moglby troche wiecej wazyc ,ale przy tej dolegliwosci nawet dobrze , ze ma sportowa sylwetke.Nie obciaza dodatkowo lap.

Posted

Mialam obawy , jak Bandyta zniesie druga juz dzisiaj wizyte u lekarza i robienie zdjecia , ale on byl po prostu cudowny.Najpierw obwachal ciekawie caly gabinet ; pozniej stanal spokojnie , pochylil glowe i poddal sie ogledzinom.Bez walki , proby ucieczki , szarpania. Jak go polozylismy na stole , zeby zrobic zdjecie , spokojnie chrupal ciastko.Nie przestraszyl sie aparatury , ani ciemnosci.Zadowolony przyjmowal pieszczoty za uszkiem.Nawet "przylepil sie" do weterynarza i czekal na glaskanie!!!!!On jest taki kochany!!!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Bandus zjadl z przyjemnoscia swoja kolacje i od razu zasnal.Cicho poszczekuje przez sen.

A ja chyba wypije lampke czerwonego wina , zeby troche odreagowac.Wykonczyl mnie dzisiaj ten strach o Bandiego.Moze sama mam wine, bo za intensywnie panikuje.:oops: Najgorsze jest , ze nie mozna zwierzeciu powiedziec : wiem , ze cie boli i zaraz tobie pomoge.

Posted

Adopcja starszego psa , to niby swiadomy wybor , ale mimo wszystko czasami jest mi ciezko. Poznac i pokochac psa w momencie , w ktorym wielu innych wlascicieli zegna sie ze swoim pupilem.Gdzies w podswiadomosci zostaje strach.

Posted

Jestesmy po konsultacji z wetki.Jak juz wczoraj pisalam , Bandi bedzie dostawal codziennie tabletki, ktore opoznia proces i wyeliminuja bol.Niestety moga one negatywnie oddzialywac na zoladek lub watrobe.Dlatego w poniedzialek bedzie mial pobrana krew.Chcemy sie upewnic , ze mozna ten lek podac.

Posted

Bandi jest od samego rana w swojej formie.Powital mnie radosnie i cieszyl sie , jak wariat , ze idziemy na spacer.

Pani powiedziala , ze tak dlugo , jak Bandi jest w formie i widac , ze chce brac czynny udzial w naszym zyciu , nie mam myslec o najgorszym.Jezeli wszystko pojdzie dobrze , tabletki pomoga i jeszcze duzo spacerow przed nami.

Posted

Ufff.. czy li nie jest źle - jak BAndulek taki żywotny od rana :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Od razu lepszy dzień się zrobił :p
Ściskamy was mocno mocno mocno!!!!
I oczywiście czekamy na zdjęcia :eviltong:

Buziaki na cały weekend :loveu:

Posted

Pitty kochanienka:loveu: :loveu: :loveu:
Obserwowalam juz ten watek od bardzo dawna i utkwil mi w pamieci,az tu nagle czytam ze Bandus ma nowy :megagrin: domek.Tak sie strasznie ciesze.Blagalam juz dawno,zeby wziazc Bandiego na tymczas,ale sie nie zgodzil
Czytalam teraz ten post calutki(prawie-musze sie w koncu wykapac:mad: )
Jestes wspaniala-cudowna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: