Pitty Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Lapki ,brzuch i mordke ma Bandus biale.Tylko "gora" jest biszkoptowa.Czy ktos z Was ma pomysl , co to za mieszanka? Wydaje mi sie , ze golden + ??? Quote
Sandrunia 29 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Pitty']Koloru juz nie ma , bo w niedziele znowu go ogolilam.Niestety daleko mi do perfekcji... Kobieto co Ty robisz z tym psem,ze On tak pieknie wyglada? CZy recepta na urode to milosc?:lol: Co do perfekcji:klacz: -odmlodnial chlopak z nowa fryzurka Pitty jestes wspaniala:angel: Quote
Pitty Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ogolilam go dopiero trzy dni temu , a zdjecia sa z konca maja (jeszcze w pelnym owlosieniu). Moze to brzmi banalnie , ale milosc czyni naprawde cuda.Zreszta wystarczy wejsc na watek Metamorfozy.Uwielbiam te zdjecia "przed" i "po". Quote
Sandrunia 29 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Oj to musze tam koniecznie zagladnac.Uwielbiam jak te biedacta znajduja domek i potem wygladaja na tak szczesliwe jak twoj kochany Bandus:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Seaside Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Jestem "ugotowana" :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: I zaskkoczona - Bandyta na tle zielonej trawy jest RUDZIUTKI!!!! :crazyeye: :crazyeye: :loveu: No Kochana - i nareszcie wiemy jak wyglądasz :razz: :loveu: Nie wiem dlaczego wyobrażałam sobie że masz ciemne włosy :oops: Quote
Sandrunia 29 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='karusiap']ale wstyd:oops:bo mnie sie zawsze wydawalo,ze Bandi taki bialawy a on zloty chlopak jest..... siostro Pitty ujawnij sie,bo ja caly czas czekam,zeby podziekowac za wyslanie paczki:loveu::evil_lol: Wstyd i to jaki!Jak Bandus byl w schrronisku myslalam ze jest bialy jak snieg:eviltong: Quote
Neris Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Nawet nie zauważyłam tej zdechłej kury... Lubię sobie zaglądać do przeszczęśliwych wątków, po tym całym nieszczęśniu które się tu ogląda potrzebna jest chwila wytchnienia... Quote
Seaside Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Dziewczyny jaka kura?????? :crazyeye: Ja nic nie widzę :oops: Quote
Neris Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Zaraz za Bandusiem leży ntaka gumowa kura... na wznak leży biedna, całkiem uduszona... Quote
Seaside Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 A ja szukałąm żywej :splat: :roflt: :roflt: :roflt: FAktycznie - bez dechu leży :diabloti: Quote
Sandrunia 29 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Seaside']A ja szukałąm żywej :splat: :roflt: :roflt: :roflt: FAktycznie - bez dechu leży :diabloti: Tez przez chwile zwatpilam i zaczelam sie pwaznie zastanawiac:lol: Quote
Pitty Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Neris napisał(a):Zaraz za Bandusiem leży ntaka gumowa kura... na wznak leży biedna, całkiem uduszona... Nie widac , ale glowy tez biedaczka nie ma... Quote
Pitty Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Seaside napisał(a):Jestem "ugotowana" :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: I zaskkoczona - Bandyta na tle zielonej trawy jest RUDZIUTKI!!!! :crazyeye: :crazyeye: :loveu: No Kochana - i nareszcie wiemy jak wyglądasz :razz: :loveu: Nie wiem dlaczego wyobrażałam sobie że masz ciemne włosy :oops: Moze przez tego Rammsteina i gotyk...Czarne wlosy zawsze byly moim marzeniem.Takie , dlugie ,cyganskie ( jak Kayah albo Anja Orthodox). Quote
Zosia4 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Pitty - ja mam takie włosy. I mam też nowego psa uratowanego od śmierci Quote
Pitty Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Bandus czuje sie dobrze.Zmienna pogoda sprawia , ze duzo spi.Raz dziennie wychodze z nim sama na spacer.Moge wtedy poswiecic mu wiecej uwagi , a Bandyta nie biega wtedy , jak szalony za Chania. Quote
Seaside Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Zosia4 napisał(a):Pitty - ja mam takie włosy. ja też ;) Długie po pas, czarne i proste :) TZ mówi na mnie wiedźma :eviltong: Zosiu - jakiego psiaczka?? Quote
Zosia4 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 A takiego , do którego mi serce nie zabiło, bo do Liska i Misia mi zabiło. Ale ten piesek nie miał chyba żadnej innej szansy na życie. Raz uciekł spod siekiery, a drugi - spod strzelby. No jednym słowem mam psa. Quote
Pitty Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Oh Dziewczyny , szkoda , ze tak daleko od siebie mieszkamy.Tak bardzo chcialabym Was zobaczyc i poznac.I Neris. Quote
Pitty Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Zosiu , gdzie mozna poczytac o nowym szczesciarzu ?:loveu::loveu::loveu: Quote
Zosia4 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Lublin - BARRY w drodze do własnego, nowego domu u Zosi. Trzymajcie kciuki!!! Quote
Zosia4 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Boże - te dziewczyny zrobiły od wczoraj 1200 km, żeby tylko tego psa uratować. Przywiozły go do mnie. Raz uciekł spod siekiery a raz spod strzelby. Jest u mnie i jest bezpieczny. Quote
Neris Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Zrobiły kilometrów wiele a teraz śpią... Cieszę się że Banduś dobrze się czuje. U nas teraz nie ma upału, może dlatego psy nieco lepiej funkcjonują... Quote
Pitty Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Taki biedny i podobny troche do Bandiego , szuka bliskosci czlowieka:-( www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=72356 Prosze , odwiedzcie jego watek... Quote
Sandrunia 29 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Zosia4']Boże - te dziewczyny zrobiły od wczoraj 1200 km, żeby tylko tego psa uratować. Przywiozły go do mnie. Raz uciekł spod siekiery a raz spod strzelby. Jest u mnie i jest bezpieczny. Zosienko troche mi zajelo zeby zeby to przeczytac:mad: ,masz przepiekny ogrod,taki duzy??????????????Jestes....ah nie ma slow na tak cudowna istotke jak TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ;) ;) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Pitty']Taki biedny i podobny troche do Bandiego , szuka bliskosci czlowieka:-( Pitty kochana tak jak Bandziorek znalazl milosc u Ciebie.Pamietasz ,tez byla dluga podroz do domku:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=72356 Quote
Recommended Posts