Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lapki ,brzuch i mordke ma Bandus biale.Tylko "gora" jest biszkoptowa.Czy ktos z Was ma pomysl , co to za mieszanka? Wydaje mi sie , ze golden + ???

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pitty']Koloru juz nie ma , bo w niedziele znowu go ogolilam.Niestety daleko mi do perfekcji...

Kobieto co Ty robisz z tym psem,ze On tak pieknie wyglada?
CZy recepta na urode to milosc?:lol:
Co do perfekcji:klacz: -odmlodnial chlopak z nowa fryzurka
Pitty jestes wspaniala:angel:

Posted

Ogolilam go dopiero trzy dni temu , a zdjecia sa z konca maja (jeszcze w pelnym owlosieniu).

Moze to brzmi banalnie , ale milosc czyni naprawde cuda.Zreszta wystarczy wejsc na watek Metamorfozy.Uwielbiam te zdjecia "przed" i "po".

Posted

Jestem "ugotowana" :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
I zaskkoczona - Bandyta na tle zielonej trawy jest RUDZIUTKI!!!! :crazyeye: :crazyeye: :loveu:

No Kochana - i nareszcie wiemy jak wyglądasz :razz: :loveu: Nie wiem dlaczego wyobrażałam sobie że masz ciemne włosy :oops:

Posted

[quote name='karusiap']ale wstyd:oops:bo mnie sie zawsze wydawalo,ze Bandi taki bialawy a on zloty chlopak jest.....
siostro Pitty ujawnij sie,bo ja caly czas czekam,zeby podziekowac za wyslanie paczki:loveu::evil_lol:

Wstyd i to jaki!Jak Bandus byl w schrronisku myslalam ze jest bialy jak snieg:eviltong:

Posted

Nawet nie zauważyłam tej zdechłej kury...

Lubię sobie zaglądać do przeszczęśliwych wątków, po tym całym nieszczęśniu które się tu ogląda potrzebna jest chwila wytchnienia...

Posted

Neris napisał(a):
Zaraz za Bandusiem leży ntaka gumowa kura... na wznak leży biedna, całkiem uduszona...

Nie widac , ale glowy tez biedaczka nie ma...

Posted

Seaside napisał(a):
Jestem "ugotowana" :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
I zaskkoczona - Bandyta na tle zielonej trawy jest RUDZIUTKI!!!! :crazyeye: :crazyeye: :loveu:

No Kochana - i nareszcie wiemy jak wyglądasz :razz: :loveu: Nie wiem dlaczego wyobrażałam sobie że masz ciemne włosy :oops:

Moze przez tego Rammsteina i gotyk...Czarne wlosy zawsze byly moim marzeniem.Takie , dlugie ,cyganskie ( jak Kayah albo Anja Orthodox).

Posted

Bandus czuje sie dobrze.Zmienna pogoda sprawia , ze duzo spi.Raz dziennie wychodze z nim sama na spacer.Moge wtedy poswiecic mu wiecej uwagi , a Bandyta nie biega wtedy , jak szalony za Chania.

Posted

A takiego , do którego mi serce nie zabiło, bo do Liska i Misia mi zabiło.
Ale ten piesek nie miał chyba żadnej innej szansy na życie. Raz uciekł spod siekiery, a drugi - spod strzelby.
No jednym słowem mam psa.

Posted

Boże - te dziewczyny zrobiły od wczoraj 1200 km, żeby tylko tego psa uratować.
Przywiozły go do mnie.
Raz uciekł spod siekiery a raz spod strzelby.
Jest u mnie i jest bezpieczny.

Posted

Zrobiły kilometrów wiele a teraz śpią...

Cieszę się że Banduś dobrze się czuje. U nas teraz nie ma upału, może dlatego psy nieco lepiej funkcjonują...

Posted

[quote name='Zosia4']Boże - te dziewczyny zrobiły od wczoraj 1200 km, żeby tylko tego psa uratować.
Przywiozły go do mnie.
Raz uciekł spod siekiery a raz spod strzelby.
Jest u mnie i jest bezpieczny.

Zosienko troche mi zajelo zeby zeby to przeczytac:mad: ,masz przepiekny ogrod,taki duzy??????????????Jestes....ah nie ma slow na tak cudowna istotke jak TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ;) ;) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='Pitty']Taki biedny i podobny troche do Bandiego , szuka bliskosci czlowieka:-(

Pitty kochana tak jak Bandziorek znalazl milosc u Ciebie.Pamietasz ,tez byla dluga podroz do domku:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=72356