tunio Posted October 12, 2003 Posted October 12, 2003 to moze juz trzeba ewakuowac mieszkancow swierklanca ? :wink: Quote
bagi Posted October 12, 2003 Author Posted October 12, 2003 He, he zalujcie i to bardzo , pogoda byla idealna , super atmosferka , duzo psow . A imprezka po calym , to byla po prostu genialna . Slask jak zwykle stanal na wysokosci zadania . Quote
wirka Posted October 13, 2003 Posted October 13, 2003 Varius Avis Był na pewno 1 afgan od sędziów coursingowych - są hodowcami, ale nazwisko na pewno przekręcę, więc niech Bagi mi pomoże... A impreza rzeczywiście była rewelacyjna. Bardzo ciekawy pokaz sokolniczy, cudnie biegające charty :D i przeeeepyyszny bigos myśliwski. Pogoda była wręcz rewelacyjna, muszą się chyba temu na górze podobać nasze charty, że tak nam słoneczkiem sypnął... O wieczornej imprezie to już wogóle nie wspomnę - jak zwykle miło i serdecznie :angel: Quote
wirka Posted October 13, 2003 Posted October 13, 2003 Marcin Dawaj mi te foty Siwego z klubówki. Quote
speed Posted October 13, 2003 Posted October 13, 2003 Hmm...Dlaczego polaki nie dopisały w Zabrzu :wink: Dziwne Quote
amster Posted October 13, 2003 Posted October 13, 2003 cóż mogę powiedzieć. bardzo Wam zazdroszczę, bardzo chciałem przyjechać, bardzo mi nie wyszło. następnym razem może się uda. a właśnie, czy znacie juz terminy na rok przyszły? Quote
Rotti Posted October 13, 2003 Posted October 13, 2003 Powiedzcie, czy była możliwość zrobienia licencji ? Quote
bagi Posted October 13, 2003 Author Posted October 13, 2003 Oczywiscie ze robiono licencje . Chyba 4 lub 5 psow zrobilo . Quote
Rotti Posted October 14, 2003 Posted October 14, 2003 Bagi Powiedz coś więcej o tych licencjach. Co trzeba było zrobić, co było oceniane, jakie były koszty... ? Quote
amster Posted October 14, 2003 Posted October 14, 2003 Bagi, załatw sędziego do Kotli... żartuję, wiem, że to raczej niemożliwe. ale w sumie to dobrze, że ja nie byłem w Świerklańcu, z pewnych względów. Quote
wirka Posted October 15, 2003 Posted October 15, 2003 Właśnie dostałam wyniki z Hubertusa, więc szybciutko zamieszczam (zabawa była tak przednia, że nikomu nie chciało się spisywać wyników na bieżąco, stąd to opóźnienie). Wyniki II Śląskiego Biegu Św.Huberta o puchar Starosty Tarnogórskiego Udział wzięło 20 smyczy chartów: 15 smyczy chartów polskich 1 smycz afganów 1 smycz greyów 1 smycz whippetów 1 smycz borzojów 1 azawakh i 1 saluki Punktacja: I miejsce Charty polskie - Husaria Piekarskie Wzgorze i Buntownik Ferrero - 20pkt. II miejsce - exequo Charty polskie - Alex Wodne Oczko i Starka Salsa Ksenas - 17 pkt. Charty polskie - Topaz Ksenas i Starka Salsa Ksenas - 17 pkt. III miejsce Chart rosyjski Musch Musch i Whippet Tom Jons - 15 pkt. IV miejsce Chart perski Tarig Sanatis i Whippet Nowa - 13 pkt V miejsce Charty polskie - Apetyczna Jeżyna Ranbaza i Traszka Teja Ksenas - 11 pkt. VI miejsce Charty afgańskie - Manekyna Blue i Amanda Tiny - Tin - 10 pkt. VII miejsce Charty polskie - Senta Samba Ksenas i Timur Trop Ksenas - 9 pkt. VIII miejsce Charty polskie - Sekret Sopocka Aura i Boruta Arcturus - 7 pkt. Reszta smyczy nie ukończyła biegu. Quote
amster Posted October 15, 2003 Posted October 15, 2003 Troche sie namieszalo , bo na drugim z nami exeqo byli Nea I Neo Lowiecka Dusza , a Topaz i Starka byli na 4 . Reszta sie zgadza . Marcin, weź Ty sie zarejestruj :) Ja sie może i domyslę, że to Ty, ale przecież tutaj bywają też czasem obce osoby. Quote
wirka Posted October 16, 2003 Posted October 16, 2003 Są fotki z Hubertusa! Autorstwa rewelacyjnego fotografa - Marcina Horbatowskiego! Zdjęcie grupowe przed pałacem kawalera (ze znajomych możecie tu zobaczyć tylko Damiana z Borutą Arcturus - pierwszy z lewej): A to też grupowe tylko już bardziej rodzinne. W białym Damian z Borutą Arcturus, a po jego prawej stronie bagi ze Starką Salsą Ksenas. Pomimo min głównych bohaterów chcę powiedzieć, że nikt nikogo do tych zdjęć nie zmuszał ;) I znowu w białym Damian z Borutą Artcurus i z super długimi rękami ;) bagi ze Starką Salsą Ksenas i ja z Siwulcem, którego ledwo widać zza Starki :lol: Charty na starcie - przed biegiem: Znowu bagi ze swoimi chartami (Starka Salsa Ksenas i Alex Wodne Oczo): No i nasz śmiszny Siwy, który właśnie złapał "zająca" po ukończonym biegu: Quote
wirka Posted October 16, 2003 Posted October 16, 2003 To pisalem ja Marcin H Bagi maz Ty się cholero zarejestruj wreszcie!!! :lmaa: Quote
Rotti Posted October 16, 2003 Posted October 16, 2003 Kurka, a mnie tam nie było :( Zdjęcia piękne, towarzystwo suuuer :) Quote
anetta Posted October 16, 2003 Posted October 16, 2003 Niooooo, wyszedl bajerandzko 8) :Fade-col: Quote
Agga Posted October 19, 2003 Posted October 19, 2003 Ale mieliście fajnie, szkoda, że mnie z wami nie było :cry: bardzo mi się podobało na wystawie w Świerklańcu :D Quote
Tilia Posted October 19, 2003 Posted October 19, 2003 Ech, ja też żałuję że nie dojechałam. Zdjęcia- rewelacyjne! Quote
Recommended Posts