Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Znalezione na FB:

[B]Mąż wcześniej wrócił z pracy do domu i niespodziewanie zastaje żonę, która nago leży w wymiętoszonej pościeli. - Co to kochanie?
- Źle się czuję, chyba chora jestem, więc się położyłam.
Małżonek chce powiesić płaszcz do szafy, a żona krzyczy:
- Nie otwieraj szafy, bo tam straszy...!
- Ależ kochanie, nie opowiadaj głupstw...
Otwiera szafę i widzi swego sąsiada, zupełnie gołego.
- No wiesz Władek, tego bym się po tobie nie spodziewał. Żona chora, a ty ją jeszcze straszysz...[/B]

[B]Na ławce w parku siedzą dwaj emeryci:
- Popatrz, jaka ta dzisiejsza młodzież ma ciężko w tym kryzysie! Jednego papierosa na pięciu muszą palić...
- No, ale dzielne chłopaki! Mimo wszystko się chcichrają na całego![/B]

Pzdr.[/QUOTE]

:roflt: dzielne chłopaki :lol:

Kurde ...:( a ja żadnego z tych filmów nie oglądam :( :( :(

U nas dziś chyba halny bo głowy urywało ....

• Replies 49.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ciapkowa.']Dokładnie, ja już nie wiem jak żyć :lol: Wszyscy o Hance, Ryśku mówią, ale o Patryku z Pierwszej miłości nikt nie pamięta... :shake: :diabloti:[/QUOTE]
Nie kojarze kolesia...

[quote name='Vectra']to Patryk tez nie żyje ?
oglądam tylko teraz , M jak mdłość ... do reszty nie mam już siły.
Ten aktor co gra Pawełka w pierwszej miłości, działa na mnie jak płachta na byka. Jest tak naturalny w swoim aktorstwie , jak butelka plastikowa.[/QUOTE]
Hahaha...

[quote name='Alicja']:roflt: dzielne chłopaki :lol:
Kurde ...:( a ja żadnego z tych filmów nie oglądam :( :( :(
U nas dziś chyba halny bo głowy urywało ....[/QUOTE]
Jak nie oglądałas, to nic straconego. Zapewniam cię:)

Pzdr.

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Ja z polskich seriali oglądam tylko Przepis na życie.
[/QUOTE]
ooo to jest kapitalne !!! żabciu :diabloti:

można obejrzeć w necie wsie PL seriale ..

[url]http://przepisnazycie.tvn.pl/odcinki.html[/url]

kapitalny film !!!! akurat jak Rekin rodził i prze rodził ;) to miałam zajęcie ... obejrzałam 2 sezony ciurkiem :evil_lol:
w marcu ma być 3 sezon

Posted

[quote name='Vectra']ooo to jest kapitalne !!! żabciu :diabloti:
[url]http://przepisnazycie.tvn.pl/odcinki.html[/url]
kapitalny film !!!! akurat jak Rekin rodził i prze rodził ;) to miałam zajęcie ... obejrzałam 2 sezony ciurkiem :evil_lol:
w marcu ma być 3 sezon[/QUOTE]
...idzie się pochlastać...

[quote name='ewelinabuck']skoro polecacie to i ja zaraz obejrze!!!!!!!:D:D:D:D
a nie wiem co bede ogladac co sie nawinie i oczywiscie " trudne sprawy " oraz " dlaczego ja":D:D[/QUOTE]
Dlaczego ja, Trudne sprawy - juz głupszych "SERIALI" nie mogli wymyśleć. A propos - kto to wymyśla?!?!?!?!

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']

Jak nie oglądałas, to nic straconego. Zapewniam cię:)

Pzdr.[/QUOTE]

uffff ... to mi ulgło :lol:
Nie wciągają mnie seriale , jak obejrzeć film to krótko i na temat :)

Posted

[quote name='Vectra']
[/QUOTE]
z TVN nie mozna zzadnego z tych co ja bym chciala :(

Przepraszamy, ze względu na ograniczenia licencyjne nie możemy wyświetlic tego video w Twoim kraju. Obecnie ten film jest dostępny tylko na terenie Polski.
zamknij

ograniczenie
Sorry, we don't have the rights to broadcast this video in your country. Currently our video library can only be watched from within Poland.
zamknij

Posted

[quote name='Vectra']

Z Hanką to wiem co się stało , ale Klanu nie oglądam. Uśmiercili Rysia ? :([/QUOTE]

- Dlaczego Rysiek musiał umrzeć?
Bo na pogrzebie Hanki Mostowiak złapał wieniec...

Posted

[quote name='deer_1987']z TVN nie mozna zzadnego z tych co ja bym chciala :(

[/QUOTE]
Ja w domu nawet TV nie mam , a wszystko co chce oglądam ;)
wsio jest w sieci , trzeba szukać

[quote name='Gioco']- Dlaczego Rysiek musiał umrzeć?
Bo na pogrzebie Hanki Mostowiak złapał wieniec...[/QUOTE]
dobrze że doktor grzesio domek , miał dyżur i nie mógł na ten pogrzeb przybyć :modla:

Posted

[quote name='Vectra']to Patryk tez nie żyje ?
oglądam tylko teraz , M jak mdłość ... do reszty nie mam już siły.
Ten aktor co gra Pawełka w pierwszej miłości, działa na mnie jak płachta na byka. Jest tak naturalny w swoim aktorstwie , jak butelka plastikowa.[/QUOTE]

Od koleżanki i po oglądnięciu ostatnio pierwszej miłości się dowiedzialam :D
ja oglądam to najczęściej z nudów :lol:

[QUOTE=Asiaczek;18725369Dlaczego ja, Trudne sprawy - juz głupszych "SERIALI" nie mogli wymyśleć. A propos - kto to wymyśla?!?!?!?![/QUOTE]

Owszem, głupszych nie ma, ale nie powiem, strasznie mi się podoba :lol: Są jeszcze pamiętniki z wakacji :loveu:

A moja mama z dziadkiem wzięli te "seriale" na serio i raz oglądali z zafascynowaniem :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Ja w domu nawet TV nie mam , a wszystko co chce oglądam ;)
[/QUOTE]
Tylko ze Ty mieszkasz w Polsce to wiadomo ze bedziesz mogla ogladac i nie dostaniesz takiego komunikatu "Przepraszamy, ze względu na ograniczenia licencyjne nie możemy wyświetlic tego video w Twoim kraju.[B] Obecnie ten film jest dostępny tylko na terenie Polski.[/B]" :diabloti:

Posted

[quote name='deer_1987']Tylko ze Ty mieszkasz w Polsce to wiadomo ze bedziesz mogla ogladac i nie dostaniesz takiego komunikatu "Przepraszamy, ze względu na ograniczenia licencyjne nie możemy wyświetlic tego video w Twoim kraju.[B] Obecnie ten film jest dostępny tylko na terenie Polski.[/B]" :diabloti:[/QUOTE]
Moja rodzina w Szwecji ogląda :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Moja rodzina w Szwecji ogląda :diabloti:[/QUOTE]
Jak maja zmienne ip i moga sobie ustawic na polskie to tak :) No chyba ze ogladaja przez inna strone to bylabym wdzieczna za linka :)

Posted

[quote name='jamnicze']Ja mam na żywo serial w domu :)[/QUOTE]
Hahaha, domyslam się:)

[quote name='Alicja']uffff ... to mi ulgło :lol:
Nie wciągają mnie seriale , jak obejrzeć film to krótko i na temat :)[/QUOTE]
Dokładnie!

[quote name='deer_1987']z TVN nie mozna zzadnego z tych co ja bym chciala :(
Przepraszamy, ze względu na ograniczenia licencyjne nie możemy wyświetlic tego video w Twoim kraju. Obecnie ten film jest dostępny tylko na terenie Polski.
zamknij
ograniczenie
Sorry, we don't have the rights to broadcast this video in your country. Currently our video library can only be watched from within Poland.
zamknij[/QUOTE]
Biednaś...ale w sumie naprawde nic nie straciłaś;)

[quote name='Gioco']- Dlaczego Rysiek musiał umrzeć?
Bo na pogrzebie Hanki Mostowiak złapał wieniec...[/QUOTE]
Matko.... zgroza ogarnia...

[quote name='Vectra']Ja w domu nawet TV nie mam , a wszystko co chce oglądam ;)
dobrze że doktor grzesio domek , miał dyżur i nie mógł na ten pogrzeb przybyć :modla:[/QUOTE]
... tego pana to ja zupelnie nie kojarze...

[quote name='A&L']Serek podbija ringi :)
Co tam słychać u Asiaczków? Slodkości jeszcze są czy opuściły rodzinne gniazdko?[/QUOTE]
Jest jeszcze Czekoladka. W najbliższy weekend będa się wazyły jej losy;)

[quote name='Ciapkowa.']Od koleżanki i po oglądnięciu ostatnio pierwszej miłości się dowiedzialam :D
ja oglądam to najczęściej z nudów :lol:
Owszem, głupszych nie ma, ale nie powiem, strasznie mi się podoba :lol: Są jeszcze pamiętniki z wakacji :loveu:
A moja mama z dziadkiem wzięli te "seriale" na serio i raz oglądali z zafascynowaniem :evil_lol:[/QUOTE]
No, moja ciocia, pani ponad 70-letnia tez nie przepusci swojego serialu:)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']No, moja ciocia, pani ponad 70-letnia tez nie przepusci swojego serialu:)[/QUOTE]

U mnie tylko raz oglądali Dlaczego Ja/Trudne Sprawy, ale babcia z mamą "kochają" "Na dobre i na złe" :lol: I czy chcę, czy nie nie mogę niestety nic innego nie mogę wtedy pooglądać, haha :)

Posted

[quote name='deer_1987']Nie no Klan to ja moge ogladac :diabloti: Na wspolnej - jedyny co chcialabym czasem obejrzec - juz nie bo tvn nie wpuszcza :([/QUOTE]
Ja od czasu do czasu oglądam Na Wspólnej - tam niektóre watki sa ciekawe:)

[quote name='Ciapkowa.']U mnie tylko raz oglądali Dlaczego Ja/Trudne Sprawy, ale babcia z mamą "kochają" "Na dobre i na złe" :lol: I czy chcę, czy nie nie mogę niestety nic innego nie mogę wtedy pooglądać, haha :)[/QUOTE]
Hahaha, zawsze możesz wyjść do drugiego pokoju lub włączyc kompa;)

pzdr.

Posted

ja tam od 3 marca będe oglądać polską Wersje Komsisarza Rexa czyli Komisarz Arex
Jestem strasznie ciekawa pracy Wesołowskiego z psem xD i wogóle kto to widział żeby w Polsce jeździć kabrioletem - i to glina! xD