Asiaczek Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Dobre wiadomości:) Miodzik wczoraj popoludniu pojechal do nowego Domku:) W W-wie, w sumie niedaleko mnie, bo jadę tam 1 autobusem. Domek przetestowany przez 2 jamniki, rodzina pro-psiowa:) Na przywitanie Miodzik zrobiła ku na dywanie, si też. Ale potem juz było tylko lepiej:) Podkład higieniczny miał magiczna moc przyciagania;) Mam zdjęcia z pierwszych godzin w nowym domku (pojechalam z Miodzikiem do nowego domku razem z nowymi Właścicielami). Wieści z dzisiaj. Mała spała od 22giej do 5 rano. Grzecznie zrobiła si na podkład, ku - obok. Po prostu nie zmieścila się;) Ale azymut nabrała dobrz. Lubi klateczkę, ma masę energii, apetyt dopisuje. Dzisiaj byla na troche na słoneczku:) Bedzie dobrze! Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Asiaczek']Dobre wiadomości:) Miodzik wczoraj popoludniu pojechal do nowego Domku:) W W-wie, w sumie niedaleko mnie, bo jadę tam 1 autobusem. Domek przetestowany przez 2 jamniki, rodzina pro-psiowa:) Na przywitanie Miodzik zrobiła ku na dywanie, si też. Ale potem juz było tylko lepiej:) Podkład higieniczny miał magiczna moc przyciagania;) Mam zdjęcia z pierwszych godzin w nowym domku (pojechalam z Miodzikiem do nowego domku razem z nowymi Właścicielami). Wieści z dzisiaj. Mała spała od 22giej do 5 rano. Grzecznie zrobiła si na podkład, ku - obok. Po prostu nie zmieścila się;) Ale azymut nabrała dobrz. Lubi klateczkę, ma masę energii, apetyt dopisuje. Dzisiaj byla na troche na słoneczku:) Bedzie dobrze! Pzdr.[/QUOTE] SAME DOBRE WIADOMOŚCI!!!!! :loveu: Jeszcze brakuje zdjęć :D Quote
Buszki Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 No to super wieści.Powodzenia Miodziku w nowym domku :). Quote
*anusia&ajlu* Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 ja też trzymam kciuki za domek, mam nadzieję, że dadzą namówić się na wystawy ;) powodzenia Miodziku :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='Ciapkowa.']SAME DOBRE WIADOMOŚCI!!!!! :loveu: Jeszcze brakuje zdjęć :D[/QUOTE] Mam je juz na pulpicie:) [quote name='Buszki']No to super wieści.Powodzenia Miodziku w nowym domku :).[/QUOTE] Tfu, tfu, tfu... [quote name='Anecioreczek']Trzymam kciuki za Miodzinke! :)[/QUOTE] Ładnie ja nazwałas:) [quote name='*anusia&ajlu*']ja też trzymam kciuki za domek, mam nadzieję, że dadzą namówić się na wystawy ;) powodzenia Miodziku :loveu:[/QUOTE] Wstepnie może W-wa w lipcu wypali... pzdr. Quote
M&S Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Dobry domek ma Malutka:):) Powodzenia Miodziku!!!! Quote
Asiaczek Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='deer_1987']To dobry dom jak jamniczy :loveu:[/QUOTE] Na zwrócona uwage - reaguję:) [quote name='M&S']Dobry domek ma Malutka:):) Powodzenia Miodziku!!!![/QUOTE] Tfu, tfu, tfu... Nadal mam problemy z multicytatami... Pzdr. Quote
Vectra Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 zmień przeglądarkę :diabloti: ja mam multicytaty i mam wodę :diabloti: Quote
Asiaczek Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 A wiesz, że próbowałam i na IE i na lisie. Mam tak samo. Raz działa ta funkcja i jest OK, raz zaznacza wybiórczo, a raz wogóle:) Ale może się przegryzie, bo parę dni temu nie mialam wogóle multi. Gratuluję wody! a ja mam 1 małą Słodyczke mniej;) pzdr. Quote
Vectra Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 to teraz druga niech śmiga , słodzić komuś życie ;) Quote
Asiaczek Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Ładnie napisane:) Cos się klaruje, ale na razie nic nie pisze:) pzdr. Quote
ewelinabuck Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 i ja sie witam rowniez!!!!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='M&S']To niech się klaruje...;)[/QUOTE] Nic nie przyspieszę;) [quote name='ewelinabuck']i ja sie witam rowniez!!!!!!!!!!![/QUOTE] Hejka, Kochana:) [quote name='M&S']Witanko, dziś ostatki....:)[/QUOTE] Ostatki-stratki-tatki;)... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Kliknijcie na link, warto:) [COLOR=black] [/COLOR][COLOR=purple][URL]http://www.dogwork.com/ddsff4/[/URL].[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] Pzdr. [COLOR=black] [/COLOR] Quote
gosiaja Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 fajny filmik no i miło że miodzik ma jeż nowy domek :) Quote
FredziaFredzia Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Ja z kawałem przychodzę! ;) Wchodzi do marynarskiej knajpy 100-letnia babcia z papugą na ramieniu i mówi: - Kto zgadnie co to za zwierzę... - i wskazuje na papugę - ... będzie mógł kochać się ze mną całą noc. Cisza. Nagle z końca sali odzywa się zapijaczony głos: - Aligator. Na to babcia: - Skłonna jestem uznać. Quote
Asiaczek Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='M&S']Baaardzo ładny filmik!!!!![/QUOTE] Zgadzam się:) [quote name='gosiaja']fajny filmik no i miło że miodzik ma jeż nowy domek :)[/QUOTE] Zgadzam isę i z pierwszym i z drugim stwierdzeniem:) [quote name='FredziaFredzia']Ja z kawałem przychodzę! ;) Wchodzi do marynarskiej knajpy 100-letnia babcia z papugą na ramieniu i mówi: - Kto zgadnie co to za zwierzę... - i wskazuje na papugę - ... będzie mógł kochać się ze mną całą noc. Cisza. Nagle z końca sali odzywa się zapijaczony głos: - Aligator. Na to babcia: - Skłonna jestem uznać.[/QUOTE] Super!!!!!! Podoba mi się:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Nowości ze skrzynki pocztowej:) [IMG]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruSerek-CHLTjpg.jpg[/IMG] Pzdr. Quote
Gioco Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [URL="http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruSerek-CHLTjpg.jpg"]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruSerek-CHLTjpg.jpg[/URL] GRATULACJE :-) Quote
Ciapkowa. Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Asiaczek']Nowości ze skrzynki pocztowej:) [IMG]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruSerek-CHLTjpg.jpg[/IMG] Pzdr.[/QUOTE] Gratulacje :loveu: Zdolne Asiaczki!:) Quote
Recommended Posts