Anecioreczek Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Sesja z Ofikiem :):):) :loveu: uwielbiam jak tu wyszedĆ :loveu: Jazz ;) Quote
Anecioreczek Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Erka kolejna czÄĆc zdjec po poĆudniu ;) Quote
Ciapkowa. Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 [quote name='Asiaczek']No i jeszcze dzisiaj informujÄ, ĆŒe Erka poszalaĆa i....u sedziego z Danii wybiegaĆa BOG2!!!! Jestem mega zadowolona z wyniku Erkowego, ktĂłra staĆa jak posÄ ĆŒek a biegaĆa jak najlepszy duĆski kĆusak;) BRAWO!!!!!! :loveu: :multi::multi::multi::multi: Oj, po Erce ani troszkÄ nie widaÄ, ĆŒe miaĆa szczeniaki :) a zdjÄcia wszystkie Ćliczne! :) Quote
Zuza i Noddy Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Anacioreczek, czy bÄdzie moĆŒna dostaÄ chociaĆŒ kilka fotek Ofikowych w oryginalnym rozmiarze na maila? Quote
Izabela124. Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 [quote name='zielona']WieĆci z Litwy Serek BOB Juma r-CACIB Romka nie pokazana Felka naj wet. [quote name='Asiaczek'] Serek - Zwyc. Litwy 2012 Felka Zwyc. Litwy WeteranĂłw 2012 Pzdr. [quote name='M&S'] :multi::multi::multi::multi:ERKA - BOB:multi::multi::multi::multi: [quote name='Asiaczek']No i jeszcze dzisiaj informujÄ, ĆŒe Erka poszalaĆa i....u sedziego z Danii wybiegaĆa BOG2!!!! pzdr.GratulujÄ! Ofik ma fajnÄ obroĆŒÄ :) Quote
Alicja Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 piÄkne fotaski ...jeszcze bardziej mi ĆŒal jak oglÄ dam foty ,ĆŒe nie byĆam Quote
Anecioreczek Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 [quote name='Zuza i Noddy']Anacioreczek, czy bÄdzie moĆŒna dostaÄ chociaĆŒ kilka fotek Ofikowych w oryginalnym rozmiarze na maila? Jasne, wyslij mi na pw maila :):) Felka Quote
Anecioreczek Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 I juĆŒ po wystawkach ;) Jazz i Nasza sÄ siadka ;p Tyle zdjÄÄ baskowych ;) Quote
Asiaczek Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 PĂłki pamiÄtam, to wklejam:) Policjant zatrzymuje blondynkÄ za przekroczenie prÄdkoĆci i pyta jÄ bardzo grzecznie, aby pokazaĆa mu prawo jazdy. Blondynka obraĆŒona odpowiada: - ChciaĆabym, abyĆcie lepiej ze sobÄ wspĂłĆpracowali. Nie dalej jak wczoraj jeden z was zabraĆ moje prawo jazdy, a juĆŒ dziĆ oczekujecie, ĆŒe je wam pokaĆŒÄ. Pzdr. Quote
jamnicze Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Gratulacje dla Erki :). Ja juĆŒ tez zatÄskniĆam za wystawami. MoĆŒe do Ustki siÄ wybierzemy. [quote name='Asiaczek'][FONT=lucida grande]TakÄ info dostaĆam od firmyu Safe-animal:)[/FONT] [FONT=lucida grande] [/FONT] [FONT=lucida grande]GdaĆsk to kolejne miasto, ktĂłre zdecydowaĆo siÄ przekazaÄ swĂłj dotychczasowy zbiĂłr do SAFE-ANIMAL. Umowa, ktĂłrÄ wĆadze miasta podpisaĆy z SAFE-ANIMAL, pozwoliĆa na przekazanie do bazy danych 35.824 rekordĂłw z kilku[/FONT][FONT=lucida grande] lat czipowania psĂłw na terenie GdaĆska. To juĆŒ kolejne miasto po Warszawie, Poznaniu czy Ćodzi, ktĂłre rejestruje dane w MiÄdzynarodowej Bazie Danych. Jak podkreĆlajÄ wszyscy zainteresowani, to ogromny sukces SAFE-ANIMAL. Teraz mieszkaĆcy Gda Ćska, ktĂłrzy posiadajÄ zaczipowane czworonogi mogÄ juĆŒ spaÄ spokojnie, gdyĆŒ rejestracja danych w MiÄdzynarodowej Bazie Danych SAFE-ANIMAL zwiÄksza bezsprzecznie szansÄ na odnalezienie zaginionych zwierzÄ t. Po drugie, wĆaĆciciele psĂłw mogÄ juĆŒ teraz samodzielnie edytowaÄ wprowadzone dane. Wystarczy ĆŒe zaĆoĆŒÄ konto i przypiszÄ dane do swojego profilu. OsobÄ odpowiedzialnÄ za caĆy projekt jest Pan RadosĆaw Lubiatowski, ktĂłremy serdecznie dziÄkujemy[/FONT] [FONT=lucida grande][/FONT] [FONT=lucida grande]Pzdr. [/FONT] O, jak fajnie, a gdzie to moĆŒna sprawdziÄ, bo Sajduchna juĆŒ dawno temu byĆa zachipowana? Quote
Ciapkowa. Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 [quote name='Asiaczek']PĂłki pamiÄtam, to wklejam:) Policjant zatrzymuje blondynkÄ za przekroczenie prÄdkoĆci i pyta jÄ bardzo grzecznie, aby pokazaĆa mu prawo jazdy. Blondynka obraĆŒona odpowiada: - ChciaĆabym, abyĆcie lepiej ze sobÄ wspĂłĆpracowali. Nie dalej jak wczoraj jeden z was zabraĆ moje prawo jazdy, a juĆŒ dziĆ oczekujecie, ĆŒe je wam pokaĆŒÄ. Pzdr. Z obrazkiem siÄ zgadzam :) a kawaĆ niezĆy :lol: :lol: :lol: Quote
Asiaczek Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 [quote name='jamnicze']Gratulacje dla Erki :). Ja juĆŒ tez zatÄskniĆam za wystawami. MoĆŒe do Ustki siÄ wybierzemy. O, jak fajnie, a gdzie to moĆŒna sprawdziÄ, bo Sajduchna juĆŒ dawno temu byĆa zachipowana? www.safe-animal.eu [quote name='Ciapkowa.']Z obrazkiem siÄ zgadzam :) a kawaĆ niezĆy :lol: :lol: :lol: Ciesze siÄ:) [quote name='Bewarka']Ja byĆam niestety dziĆ, tylko dziĆ ;) Trudno, kiedys nadrobimy:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Anecioreczek - bardzo-bardzo dziÄkujÄ za fotki:) NiektĂłre z nich wykorzystam na FB, moja www i na watek wystawowy na DGM, OK? CaĆuski i do zobaczenia:) pzdr. Quote
M&S Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 CzeĆÄ Asiaczki:) PiÄknie Ercia siÄ pokazaĆa!!!! Fajne fotki. Quote
Anecioreczek Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [quote name='Asiaczek']Anecioreczek - bardzo-bardzo dziÄkujÄ za fotki:) NiektĂłre z nich wykorzystam na FB, moja www i na watek wystawowy na DGM, OK? CaĆuski i do zobaczenia:) pzdr. nie ma problemu :):) Quote
jenis Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Gratulacje za Katowice to sie Erka spisaĆa:) Quote
Recommended Posts