Asiaczek Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Troche monotematyczna, bo wszystkie modele były na wersalce, ale trudno... Pzdr. Quote
Czarna_Owieczka Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [url]http://img11.imageshack.us/img11/9118/zmianarozmiaruobraz017.jpg[/url] ah, te eleganckie i urocze baski :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Owieczko, jak dawno Ciebie tutaj nie było:) witaj! pzdr. Quote
Buszki Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Asiaczek']Wyszperane na FB: Ojciec podejrzewał syna ze ten zażywa narkotyki... Pewnego razu syn gdy wrócił do domu rozebrał się i poszedł szybko spać, Ojciec postanowił przeszukać jego kurtkę. Okazało się ze w jednej z kieszeni jest torebka z białym proszkiem. No postanowił sprawdzić co to tak naprawdę jest, poszedł do łazienki. zamknął drzwi... ...Wysypał troszkę z torebki i wciągnął kreskę, poczekał chwile - nic się nie dzieje - pomyślał. No to bach drugą kreskę, chwila zastanowienia - nic, zero reakcji, do bani! Ale dla pewności wciągnę jeszcze jedną kreskę... Nagle zza drzwi słychać głos żony: - Co tam robisz Kochanie? - Nic, nic, golę się! - K**wa trzeci dzień??!! Pzdr.[/QUOTE] Jeszcze się śmieję,takie dobre :). Foteczki bardzo przytulaśne ;). Quote
Daga&Maks Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [url]http://img638.imageshack.us/img638/262/zmianarozmiaruobraz013.jpg[/url] pełny relaks :) Quote
Asiaczek Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 [quote name='Buszki']Jeszcze się śmieję,takie dobre :). Foteczki bardzo przytulaśne ;).[/QUOTE] Czasami FB się przydaje;) [quote name='FredziaFredzia']Baski to takie pieszczoszki?[/QUOTE] Oj,i jak jeszcze ( że uzyję ulubionego powiedzonka Smoka Wawelskiego:) [quote name='dagaa111'] pełny relaks :)[/QUOTE] Ha, Fariczek umie się urządzić:) [quote name='Gioco']Hej Asiaczki :-)[/QUOTE] Heloł:) Pzdr. Quote
Alicja Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 numerant :lol: [URL]http://img845.imageshack.us/img845/6782/zmianarozmiaruobraz024.jpg[/URL] tak myślą że panu zamarzyła się czapa zimowa a że Asia nie miała w szafie męskiej to zaproponowała baskoczapkę ;) Quote
Vectra Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='FredziaFredzia']Baski to takie pieszczoszki?[/QUOTE] No , też byłam zdziwiona :) Jak byłam u Asi , wszystkie miała na kolanach , na głowie ... gadający Farik jest nieziemski :) wygłupiać też się bardzo lubią i w porównaniu z BF , baski to ADHD :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Asiaczek']Owieczko, jak dawno Ciebie tutaj nie było:) witaj! pzdr.[/QUOTE] Dzień dobry! :) :) Quote
lourdnes Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Ale super foteczki :) Dziewczyny w kuchni czekające na łakoć swietne ale naj jest fotka Dżeza wokól głowy Pana A :diabloti: Nie wiedziałam ,ze Farik to taki przytulasek :loveu:Głaski dla wszystkich diabełków :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Farik jest niesamowity, a jak nie chce się go miziać to podgryza i łapą trąca żeby nie przestawać:loveu: jak Ercia? mizianki dla wspaniałej 7:loveu: i kociaków :) Quote
A&L Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Świetne fotki, tylko szkoda, że nie ma fotek ciężarówki w pełnej okazałości ;) Quote
Asiaczek Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 [quote name='Vectra']No , też byłam zdziwiona :) Jak byłam u Asi , wszystkie miała na kolanach , na głowie ... gadający Farik jest nieziemski :) wygłupiać też się bardzo lubią i w porównaniu z BF , baski to ADHD :evil_lol:[/QUOTE] Oj, tak! To takie nieduże głuptaski:) [quote name='Czarna_Owieczka']Dzień dobry! :) :)[/QUOTE] Hohoho, i dzisiaj jestes:) [quote name='M&S']Cześć, jak Ercia?[/QUOTE] Ercia zrobiła mi dzisiaj rano taki mały próbny alarm - nie chciała zjeść śniadania. Ale obiad to juz wciągneła migusiem:) Poleguje na boku, taka dostojna.... [quote name='lourdnes']Ale super foteczki :) Dziewczyny w kuchni czekające na łakoć swietne ale naj jest fotka Dżeza wokól głowy Pana A :diabloti: Nie wiedziałam ,ze Farik to taki przytulasek :loveu:Głaski dla wszystkich diabełków :evil_lol:[/QUOTE] Przyjedź, to sama zobaczysz, jaki to Fariczek jest:0 A F. pokaże na co go stać;) [quote name='*anusia&ajlu*']Farik jest niesamowity, a jak nie chce się go miziać to podgryza i łapą trąca żeby nie przestawać:loveu: jak Ercia? mizianki dla wspaniałej 7:loveu: i kociaków :)[/QUOTE] Zgadza się! Farik to model;) Erka - napisałam wyżej. [quote name='Buszki']Co u Erki na kiedy ma termin ?[/QUOTE] Według rozpiski oficjalnej 6/7 grudzień 2011. Ale to wersja oficjalna. Nieoficjalna będzie ta, która wybierze sama Erka;) [quote name='A&L']Świetne fotki, tylko szkoda, że nie ma fotek ciężarówki w pełnej okazałości ;)[/QUOTE] Jakos nie lubię robic fotek ani kopulujących psów ani ciężarówek.... sorki... Raz zrobiłam i potem miałam problemy z porodem... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Dowcip. [B]Tato - dresiarz - wita Jasia wracającego ze szkoły:[/B] [B]- Jak tam durniu w szkole?[/B] [B]- Aaaa.... cztery jedynki.... - odpowiada Jasiu. - Oj będzie w******* będzie w*******... - kwituje ojciec.[/B] [B]- Tak wiem...mam już adresy....[/B] Pzdr. Quote
Izabela124. Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [url]http://img545.imageshack.us/img545/7460/zmianarozmiaruobraz015.jpg[/url] jaka dumna panienka :) Quote
Korenia Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Asiaczek']Jakos nie lubię robic fotek ani kopulujących psów ani ciężarówek.... sorki... Raz zrobiłam i potem miałam problemy z porodem... Pzdr.[/QUOTE] Może coś w tym jest ;) Duśka miała sporo fotek w ciąży i potem skończyła cesarką ;) Quote
Asiaczek Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 [quote name='Izabela124.'][url]http://img545.imageshack.us/img545/7460/zmianarozmiaruobraz015.jpg[/url] jaka dumna panienka :)[/QUOTE] Noooo, już NIE panienka;) [quote name='Korenia']Może coś w tym jest ;) Duśka miała sporo fotek w ciąży i potem skończyła cesarką ;)[/QUOTE] O, proszę! Pzdr. Quote
Buszki Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 A ja Buszi obfociłam w ciąży z każdej strony i z planowanych dwóch zrobiło się sześć szkodników :evil_lol:.Chyba mam jednak dobry aparat :razz:. Quote
Asiaczek Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Tak. Twój aparat podwaja;) O,pardon - potraja;) pzdr. Quote
Buszki Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Asiaczek']Tak. Twój aparat podwaja;) O,pardon - potraja;) pzdr.[/QUOTE] Zdjęcia rozmazuje,ale poza tym jest ok ;).Pożyczyć ? Quote
Asiaczek Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 [quote name='Buszki']Zdjęcia rozmazuje,ale poza tym jest ok ;).Pożyczyć ?[/QUOTE] Wolę jednak ostre fotki;) Pzdr. Quote
Recommended Posts