agaciaaa Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='Asiaczek']Masz rację! Ja też żądam zdjęć Asiaczków:) Wszystko już ostatnio było: kwiaty/przyroda, Ajlu, szpic, kicie, storczyki, a gdzie B-Asiaczki, no gdzie? pzdr.[/QUOTE] Tak a propo, to ja się zbieram i zbieram i zebrać się nie mogę, żeby wstawić Asiaczkowe fotki z Białego ;) Quote
A&L Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='Asiaczek'] Masz rację! Ja też żądam zdjęć Asiaczków:) Wszystko już ostatnio było: kwiaty/przyroda, Ajlu, szpic, kicie, storczyki, a gdzie B-Asiaczki, no gdzie? pzdr.[/QUOTE] Super, że się zgadzamy - w takim razie czekam na zdjęcia! :D Quote
Asiaczek Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 [quote name='agaciaaa']Tak a propo, to ja się zbieram i zbieram i zebrać się nie mogę, żeby wstawić Asiaczkowe fotki z Białego ;)[/QUOTE] Hohoho, znaczy mamy podobnie;) [quote name='A&L']Super, że się zgadzamy - w takim razie czekam na zdjęcia! :D[/QUOTE] Kurczę, cos trzeba z tym zrobić:) pzdr. Quote
A&L Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 No trzeba :) Podpowiedź - ja chętnie zobaczę takie domowe Asiaczki, bo ostatnio były tylko wystawowe. Quote
lourdnes Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 ooooo to ja poproszę Romcie w pieleszczach :loveu: :diabloti::loveu: Quote
ewtos Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='Korenia']U mnie był popcorn i wata cukrowa...[/QUOTE] A ja zdobyłam przepis dla TŻ- ta i czekam na szarlotkę :p [IMG]http://funimages.s3.amazonaws.com/13198241776762.jpg[/IMG] Quote
kaskaSz Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 1 punkt jest jak dla mnie :D Ja zawsze najpierw położę jajka a blacie, a potem zmywam podłogę ;) A najśmieszniejsze jest to, że cały czas to sie powtarza. Quote
A&L Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='ewtos']A ja zdobyłam przepis dla TŻ- ta i czekam na szarlotkę :p [IMG]http://funimages.s3.amazonaws.com/13198241776762.jpg[/IMG][/QUOTE] hahahahaha dobre :D Quote
Asiaczek Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 [quote name='A&L']No trzeba :) Podpowiedź - ja chętnie zobaczę takie domowe Asiaczki, bo ostatnio były tylko wystawowe.[/QUOTE] Zapisane:) [quote name='ewtos']A ja zdobyłam przepis dla TŻ- ta i czekam na szarlotkę :p [B][IMG]http://funimages.s3.amazonaws.com/13198241776762.jpg[/IMG][/QUOTE] ewtos [/B]- dzięki! Dobry początek dnia:) [quote name='kaskaSz']1 punkt jest jak dla mnie :D Ja zawsze najpierw położę jajka a blacie, a potem zmywam podłogę ;) A najśmieszniejsze jest to, że cały czas to sie powtarza.[/QUOTE] Gapiszon z Ciebie:) [quote name='Buszki']Ale się uśmiałam :evil_lol:.[/QUOTE] Ja też! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 [quote name='lourdnes']ooooo to ja poproszę Romcie w pieleszczach :loveu: :diabloti::loveu:[/QUOTE] Zapisane! Postaram się dzisiaj zrealizować zamówienia:) Mam tez foteczki Tygryska, Anjaro , Kibo i Zuli juniorki:) Wstawiać? pzdr. Quote
taxelina Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [url]http://funimages.s3.amazonaws.com/13198241776762.jpg[/url] udane musze Tz pokazac :razz: Asiaczek, wstawiaj! Quote
bety Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='Asiaczek']Oj,rzeczywiscie to juz następna rocznica "eMek":) Stolat, sto lat, niech zyja,zyja nam...:) [/QUOTE] Jak zwykle (ostatnio) spóźnione [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=red]STO LAT[/COLOR][/SIZE][/B] :multi::multi:[/CENTER] [quote name='Asiaczek']Jezeli byliście dzisiaj na cmentarzach, to napiszcie, prosze, co tez ciekawego można było tam kupić. I nie myslę tutaj o zniczach, wiązankach, kwiatach itp... Może ja zacznę: rękawiczki rajstopy, skarpetki spinacze do bielizny baterie szaliki czapki dla dzieci pańska skórka - obwarzanki- kiełbasa z grilla herbata - kawa... Pzdr.[/QUOTE] To ja jeczcze dorzucę kurtki zimowe, kadzidełka, różnego rodzaju ciastka, bigosik itp. jadło z grilla ... Jednym słowem - koszmar. :angryy: I to pod nosem kościoła i co na to księża? :mad: [quote name='Asiaczek']Zapisane! Postaram się dzisiaj zrealizować zamówienia:) Mam tez foteczki Tygryska, Anjaro , Kibo i Zuli juniorki:) [B][I]Wstawiać?[/I][/B] pzdr.[/QUOTE] Głupie pytanie :eviltong: Pewnie, że wstawiać. Pzdr Quote
Czoko Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Cudem udało mi się zalogować więc Was odwiedzam! Urodzinowe życzenia "M-kom" składałam na FB! Trafiłam na bonus w postaci ślicznych zdjęć! Quote
lourdnes Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Przepis jak wyrwany z Pancia życiorysu hahahaha dobre Wstawiaj wszystko co masz :) Juz dawno Twoich pociech nie widziałam na żywo to chociaż tu oczy pocieszę :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='Asiaczek']Mam tez foteczki Tygryska, Anjaro , Kibo i Zuli juniorki:) Wstawiać? pzdr.[/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS]A ja szukam tych zdjęć :evil_lol:[/FONT] Quote
taxelina Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 I beda te fotki? ;) U nas jest jeden ciekawy filmik :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Może jutro, dzisiaj juz powoli kończę moja bytność na DGm... Pzdr. Quote
lourdnes Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Dobranocka :) Ale jutro fotek nie odpuscimy :eviltong: Quote
Recommended Posts