Asiaczek Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Hahaha, ciekawie to ujęłaś, tzn. chodzi mi o słowo "zestaw":) A że ja głodna, bo dzisiaj jeszcze bez obiadu, to mam skojarzenie;) Albo zamówię jakąś pizze, bo na taki prawdziwy domowy obiadek to chyba "zapracuję" dopiero jutro. Tak to jest, jak się mieszka samej, niestety... pzdr. Quote
bety Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='Asiaczek']Byłosporo AA, ale widziałam tam Elę, więc stawkę Ci pewnie poda:) Plus wyniki. [/QUOTE] Tak, tak relację miałam prawie "na żywo" - ha ha. Pzdr Quote
Asiaczek Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 A podobało się Eli sędziowanie...? Czy miała zastrzeżenia? pzdr. Quote
Bundustar Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='Asiaczek']Hahaha, ciekawie to ujęłaś, tzn. chodzi mi o słowo "zestaw":) A że ja głodna, bo dzisiaj jeszcze bez obiadu, to mam skojarzenie;) Albo zamówię jakąś pizze, bo na taki prawdziwy domowy obiadek to chyba "zapracuję" dopiero jutro. Tak to jest, jak się mieszka samej, niestety... pzdr.[/QUOTE] No cóż, prawda taka, że bardzo byłam ciekawa wyników, do tej pory nie miałam prawie okazji tak zupełnie bezstronnie i bez emocji (bo nie byłam uczestnikiem) obserwować rywalizacji "GIGANTÓW". Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 [B]Bundustar[/B] - a może skusisz się przyjechac do Łodzi na Klubową? Tam jest zgłoszonych 19 basków! Pzdr. Quote
Bundustar Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='Asiaczek'][B]Bundustar[/B] - a może skusisz się przyjechac do Łodzi na Klubową? Tam jest zgłoszonych 19 basków! Pzdr.[/QUOTE] Ale, że jako widz??? może nawet, zobaczę, pomyślę :) ale jak przyjadę to już nie będzie bez emocji ;) ;) ;) No i ilość 19 to już dla mnie nie jest "ekstremalna" ;) bywało więcej :) Myślę sobie, że w Poznaniu też będzie sporo basenji :) zobaczymy ile i kto się pofatyguje do stolicy....Wielkopolski ;) ;) ;) Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 No tak, bo na zapisanie psiaka to juz za późno... Pzdr. Quote
Alicja Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Dla Was no i dla Zuzki wielkie brawa :klacz: Quote
Bundustar Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='Asiaczek']No tak, bo na zapisanie psiaka to juz za późno... Pzdr.[/QUOTE] Wiadomix ;) Quote
M&S Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Ale nudy:evil_lol: Znów szaleństwa!!!!! [B][COLOR=darkred]GRATULACJE ASIACZKI:multi::multi::multi::multi::multi:[/COLOR][/B] [B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B] [COLOR=#8b0000]Asiu, dostałaś maile?[/COLOR] Quote
jamnicze Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='Asiaczek']Juz pisze wyniki z CAC-Chorzowa: [SIZE=3][B][COLOR=red]OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI[/COLOR], kl.pośrednia - dosk.1, CAC [COLOR=red]Kanibaru FROMAJE FRAIS[/COLOR], kl.otwarta - dosk.1, CAC [COLOR=red]JAZZY BOY Asiaczek FCI[/COLOR], kl.championów - dosk.1, CAC, BOS, [COLOR=purple]BOB, BOG2!!!![/COLOR] [COLOR=red]ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI[/COLOR][/B][B], kl.puppy - w.o.1. [COLOR=red]LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI[/COLOR], kl.championów - - dosk.1, CAC, [COLOR=purple]BOS.[/COLOR] [COLOR=red]FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI,[/COLOR] kl.weteranów - dosk.1, Naj.Weteran, [COLOR=purple]BIS Veteran3!!![/COLOR]![/B][/SIZE] [COLOR=blue][B]Dodatkowo, [SIZE=3]Zuzka + Erka[/SIZE] brały udział w konk. Młody Prezenter i.... Zuzka razem z Ercią wygrała gr. starszą!!!![/B][/COLOR] aj, aj, jaki super dzień! Słoneczny, z sukcesami, spotkałam się z moim bratem ciotecznym,który specjalnie przyszedł na tę wystawę (a mieszka w Pyskowicach).... Sędzia z Norwegii - Elli Marie Klepp - to prawdziwa sedzia. Na ringu spokojna,opanowana, sprawna, jej opisy były jasne, logiczne. to tez zasługa tłumacza:) Pomimo, iz miała do oceny 73 psy + konk. Młody Prezenter, do końca wystawy, czyli do konkurencji finałowych zachowała super kondycję, spokój i... uśmiech na twarzy! Dla oceny z Jej rąk warto było jechac do Chorzowa. Pzdr.[/QUOTE] [B]GRATULACJE [COLOR=darkred]:multi::multi::multi: super wynik !!! [/COLOR][/B] Quote
Asiaczek Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 [quote name='M&S']Ale nudy:evil_lol: Znów szaleństwa!!!!! [B][COLOR=darkred]GRATULACJE ASIACZKI:multi::multi::multi::multi::multi:[/COLOR][/B] [B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B] [COLOR=#8b0000]Asiu, dostałaś maile?[/COLOR][/QUOTE] Tak, tak. Przepraszam, że nie napisałam od razu. Nawet ich jeszcze nie przejrzałam. Fakt, że wstałam zdecydowanie później, niz zazwyczaj, bo o prawie 8-ej, więc i dzięń skurczył mi się... Pewnie jutro zacznę nadganiac i uzupełniać:) Ale pięknie dziękuję!:) Pzdr. Quote
M&S Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='Asiaczek']Tak, tak. Przepraszam, że nie napisałam od razu. Nawet ich jeszcze nie przejrzałam. Fakt, że wstałam zdecydowanie później, niz zazwyczaj, bo o prawie 8-ej, więc i dzięń skurczył mi się... Pewnie jutro zacznę nadganiac i uzupełniać:) Ale pięknie dziękuję!:) Pzdr.[/QUOTE] Nic się nie stało, ważne, że doszły:) Quote
kaskaSz Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 gratki za Chorzów, a z Wawy opis wystawy już był czy przegapiłam? Quote
Asiaczek Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 [quote name='kaskaSz']gratki za Chorzów, a z Wawy opis wystawy już był czy przegapiłam?[/QUOTE] Hahaha, a cóż tu opisywac, jak prezentowałam tylko Serka i skóńczył Championat Polski...? Ale gratulacje mogę zawsze przyjąć:) Pzdr. Quote
M&S Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='Asiaczek']Hahaha, a cóż tu opisywac, jak prezentowałam tylko Serka i skóńczył Championat Polski...? Ale gratulacje mogę zawsze przyjąć:) Pzdr.[/QUOTE] I to jest też okazja do gratulacji....;):) Quote
bety Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='Asiaczek']A podobało się Eli sędziowanie...? Czy miała zastrzeżenia? pzdr.[/QUOTE] Powiedziała że się przy amerykańcach grzebała, no i nie bardzo wie jak ma wyglądać amerykaniec. Co patrząc na wyniki mogę potwierdzić, najwyraźniej nie czuje rasy. No i najbardziej mnie ubawiło w opisie jednego z psów "że ma za bardzo skręcony ogon" - choć pies ma ogon jak najbardziej prawidłowy. Także amerykańce nie są mocną stroną tej Pani - jak i paru innych sędziów. :) Pzdr Quote
Asiaczek Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Oj,a może cos z tłumaczeniem albo - co wg bardziej prawdopodobne - sprawa sekretarza. Bo ja tez mam przy Erce, że ma za bardzo skręcony ogon. Tak dokładnie! Tłumacz był OK, zna angielski perfekt, zna terminy kynologiczne. więc sugeruję, że to raczej sekretarz, a właściwie sekretarka... Pzdr. Quote
bety Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='Asiaczek']Oj,a może cos z tłumaczeniem albo - co wg bardziej prawdopodobne - sprawa sekretarza. Bo ja tez mam przy Erce, że ma za bardzo skręcony ogon. Tak dokładnie! Tłumacz był OK, zna angielski perfekt, zna terminy kynologiczne. więc sugeruję, że to raczej sekretarz, a właściwie sekretarka... Pzdr.[/QUOTE] Wszystko możliwe, ale moje amerykany zauważyły że Pani sędzina chyba miała lekkiego "fisia" na punkcie ogonów - bo przy każdej rasie strasznie je macała i zwracała na nie uwagę. :) Pzdr Quote
kaskaSz Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='Asiaczek']Hahaha, a cóż tu opisywac, jak prezentowałam tylko Serka i skóńczył Championat Polski...? Ale gratulacje mogę zawsze przyjąć:) Pzdr.[/QUOTE] No to w takim razie gratki i za Warszawę :D Quote
Asiaczek Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 U nas tez. Ale tutaj to może nie tylko o ogony chodziło. Pewnie macała takie jedno miejsce, ja to nazywam albo zadupie albo posladek. Bo to jest b.istotne przy ocenie kątowania i ruchu... Pzdr. Quote
FredziaFredzia Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Asiaczki jak zwykle poszalały - super, gratulacje ogromne! Quote
Kosmaty Gałganek Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Nigdzie tak często nie gratuluję jak tu :loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Szkoda, że o wystawie w Chorzowie przypomniałam sobie jak już było po, bo bym Wam poszła pokibicować na żywo. Ale może Katowice w przyszłym roku? ;)[/FONT] Quote
Kisses Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Jeszcze raz gratulacje i dziękuję za, jak zwykle, mile spędzony czas! :loveu: Quote
Recommended Posts